Bucurii de sept-oct 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Sephora spune:
Va pup fetelor
Inca sunt vie.Am facut ieri toata ziua curatenie,am avut noroc ca,copkilul a fost salonn si nu a vrut in brate,s-a jucat pe langa mine si io am bagat ca migu.Tin sa precizez ca nu a dormit toata ziua sculat de la 11.Pe la 19 a venit dr si am facut vaccinul(priorixul),imediat dupa ce i la facut a adormit instananeu asa ca la 19.30 copilul era dus (trai naneaca) nu va ganditi la prostii ca ne-am lasat de sportul asta,sotul dormea dus iar io am stat ca nebuna pana la 3 dimineata,ca de asa ma obisnuit copkilul.
Vazut poze cu Cosmina inzapezita si mi-a plact la nebunie cojocelul.
Scumpik ce motorizati mai sunteti,daca ar fi vazut Matti ar fi crapat de invidie,ca el are doar una,poza cu somnul e mortala.
Adina multa sanatate asa-i zice tata ca a "racit la mate",multa sanatate si io cand cumpar lucruri care-mi plac mult i le iau sa-i vina si la anu,costumul de zapada ala bleu i l-am luat de 24 luni asa ca vine sigur si la iarna,dar io demult am inceput sa cumpar haine de 18 luni,astea ai vin.
Usorlili bine ai revenit acasa si cred ca a fost induiosatoare intalnirea.
Beatrix multumesc mult,te anunt daca e,vreau sa mai dau ceva burti jos,numai ca sotu ma trateaza numai cu tiramisu....
Ramo sper sa va reveniti io cu portocala sau para rezolv copilul.
Lili mie mi-a spus ca daca fac D3-ul sa nu-i mai dau vigantol,deci io de mult nu mai servesc.
Am reluat ferul dam 7 pic de 2 ori pe zi combinat cu acid folic si lamaie lasata la macerat asta sa nu-i dau vit c din aia "chimica".Sper sa-i revina pofta de mancare ca cica combinatia miraculoasa ar da rezultate.
Mamilili ce tare M cu scamele lui,mereu cand povestesti imi aduc aminte de tata "scamuta",super tare.La noi cand vii?Imi pare rau de tiramisu tau asta e dedicatie ptr Tine 2p si in timp ca "papa" facea tiramisu fisu Facea 2p
Pufy super tare mi-i si inchipui,al meu vb cu cainele el vb si cainele asculta.
A inceput sa repete cam toate cuvintele,bine intr-o martiana deosebita dar se intelege ceva plus ca leaga cate 2 ex tata-brrrm,mama-papa,icor-banonu,zata-buba (am io o alunita langa sin si mereu o pipaie),l-am intrebat azi (dupa ce m-a vazut nuda si m-a tras nitel de zate)de unde ai baut tu laptic si el imi aduce sticla dupa noptiera,pai bine ma m-am chinuit un an de zile sa-ti dau zata si ai uitat in 3 luni,spune-ti si voi.
Ne-am acdorisit si noi azi io 2 p, de fapt ca lui Matti i le-am luat de la targ cu 130 si sunt 24 cel mai mic nr deci ai vin la anu,iar eu le-am gasit azi la reduceri 83 ron si sunt super incantata ca nu alunec (deci trag la sanie grupa mare) sunt imblanite si super calduroase.
Sephora spune:
Lullabay si mie imi plac tare mult ochii lui Stefan,ce sa se mai schimbe acum...!fi fericita asa raman,e super scump.
Si io am plcat de langa bunicamea la vrasta de 3 ani,eram la piatz si ma scpat un minut din priviri si io m-am dus si m-am tot dus ca m-a luat o femeie din nu stiu ce comuna de pe langa Roman,la mama naibi gen si aia gata ma facuse fata ei,bunicamea inebunita nu stiu cum dar a aflat pe unde sunt si ma gasit dar am stat vreo saptamana la aia.
Deci clar te-am intrecut Mamilili
Aha uitasem sa va spun copilu azi s-a trezit la 7 jumate si a stat cu Ste ,io am dormit ca vaca pana la 11,apoi am fost pana la servici (am adus niste toale din Italia de farma) si copilul a adormit in masina in scaun de la 14-15 ,iar acum la 22.30 era dus deci concluzia,sculat copilul la maxim ora 8.
Mamilili io in zilele cu soare cand Matteo manca ai dadeam,branzica topita,pastina cu lapte,paine cu unt si gem,uneori si suncuta de pui sau un crenwusti,lapte cu cozonac sau chek acum mananca doar 130 ml de iaurt,adika il bea in sticla ca de mancat cu lingurita nici gand.
Gata am dat tot din casa,sper sa adorm si io curand.
xandrutza_76 spune:
Lullabay, l-am admirat pe Stefanut, e asa frumos, si are niste ochisori!!!
Lili, Sephora, clar m-ati intrecut la capitolul plimbareala.
Am papat si tiramisu , l-am admirat si pe Matti, tot asa scoate si Narcisa oalele din dulap cand bucataresc eu; daca ii dai si o lingura, e cea mai fericita.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Sephora spune:
Sunt cam ofticata,m-a selectat comisia sa particip la concursul "asculta aici",am citit si io despre ce e vorba,am ascultat de vreo 10 ori sunetul si am raspuns si-mi zic imi pare rau raspuns nevalidat cauza ca n-ai raspuns dar era o singura fereastra in aia am scris si binenteles sansa se duse "dupa mine era o usa pe role din aceea tip glazvant care se inchidea si deschidea",asta e daca catigam faceam cinste.
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Neatza!
Sephora, wowwww wowwww stai sa-mi adun gandurile! Cizmele sunt suuuper, eu oricum sunt mare fan UCB. Sa le purtati sanatosi! Poate-mi gasesc si eu ceva la Iasi miercuri.
Triamisu arata yummy!
Copilu' tau, ca si al meu, scoate toate oalele si le plimba prin casa, chiar ieri a facut 10 pozne/minut si anume: a luat o oala si-a pus-o sa pluteasca in apa lui Sebi, apoi a bagat mainile in hrana lui uscata si-a imprastiat tot, apoi a spart un castronas.
Moamaaaa tu ai fost rapita in toata regula! Bine ca te-a gasit!
Lullabay, e foarte frumos Stefan, stii deja. Sigur nu i se mai schimba culoarea ochilor, sunt superbi! Sanatate familiei!
Noi plecam la saniush! Partieeeeeeeeeeee
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
lilina spune:
Lullabay, pupam Stefanutz frumos (blondutzii cu ochi albastrui sunt preferatii mei )
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Roxana01 spune:
Buna fetelor,
Nu v-am mai scris din nou de foarte mult pentru ca am asteptam sa am vesti noi pentru voi.
Am fost vineri la eco la Iosup si vom avea un FRATIOR pt Daria!!!! Suntem foarte fericiti, mai ales ca ni s-a confirmat ca este sanatos si ca sarcina merge bine. sotul meu abia dupa ce a aflat ca este baiat a recunoscut ca asta isi dorea, pana atunci tot spunea ca pentru el nu conteaza, sanatos sa fie.
Sunt in 16 sapt si cateva zile, deja mai grasa cu vreo 4kg, ingrozita din nou la gandul ca voi fi balenutza, dar asta este. macar de data asta am precedent si stiu ca ma recuperez in vreo 8 luni. mai greu este sa ma gandesc cum ma voi descurca cu 2, dar asta este alta treaba. Am citit dar recunosc ca nu tot, despre ce ati vorbit despre gradinita. ma bate gandul s-o duc pe Dari de la toamna la gradi particulara, macar de la 8-12, ca sa mai respir si eu cateva ore. voi ce parere aveti, aveti vreuna experienta gradinitelor particulare? In plus, tr sa stau sa caut ceva in zona (Titan, salajan), ca sa nu fac o ora pe drum.
sapt viitoare fac triplu test si cu asta scap si de ultimul stres. sper sa fie bine si acolo.
va pupam si trec sa recuperez la citit.
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe