Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Lullabay, e liniste? Sa facem galagieeeeeeeee ! Avem maseaua nr 4!

Beatrix, frumoase poze, frumoasa familie, frumos copil, totul la superlativ. Cine e tanti aia la care se uita Eric asa atent la tv, Esca voastra? Sau Busu de fapt, ca prezinta vremea. O intrebare: ce model de scaun Maxi Cosi ai, Tobi sau Priori? Pe o scara de la 1 la 10, cat esti de multumita de el? Se lasa mult pe spate? (Observ ca ne asemanam si la carucioare si la scaune auto)

Sephora, cum sa ma supar, nici vorba!

Roxana, bravo pentru fratior! Sarcina usoara in continuare si fii fara griji, scapi tu de kile si de data asta.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

AdinaF, multa sanatate lui Alex!

Mirabelac, am incercat sa-ti trimit PM, dar nu-l ai activat. Daca intentionati sa-l dati la cresa pe David si-ati pus ochii deja pe o cresa buna, sfatul meu este s-o luati din timp si sa va ocupati un loc pe lista.
Si eu i-am dat un timp Pikovit, am sa incep sa-i dau din nou, mai ales in sezonul rece. Eu i-am dat si Polyvital de cand am adus-o acasa de la Maternitate.

Scumpik_lui, bine ca s-a rezolvat misterul.

Xandrutza, multumesc pentru raspuns.

MamiLili, stiu pe cineva care era cu un cap mai inalt decat parintii pentru ca semana cu bunicul din partea mamei. Asa ca M are timp sa creasca cat de inalt vrea mama lui si sa nu fie iute de picior ca ea.

Roxana01, felicitari! Se pare ca mamicile noastre daca au fetita fac baietel si invers.

Lilina, ati tuns papusica...

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

[limegreen]Lullabay, e liniste? Sa facem galagieeeeeeeee ! Avem maseaua nr 4!

[font=Arial] Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

[b]Bravo! La noi se pare, si subliniez se pare ca a spart un pic maselutza no 1. Dar inca nu sarbatoresc pana nu vad bine, bine.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Ma bate gandul sa-mi tund si eu printesa pe la sfarsitul lui ianuarie, ca pana prin vara, cand le lasam cu capul descoperit sa aiba ceva-ceva podoaba capilara sa iesim la agatat baietei.

Sephora, asa a fost Matti dupa Priorix? Am vazut si eu tiramisu preparat, dar la cate kg. am eu nu ma lasa nimeni sa mananc dulce
Asa ca, te rog sa-mi trimiti si mie reteta, ca atunci cand voi ajunge pe la 50 kg. sa incerc sa o prepar si eu.

Am vazut si pozele lui Lullabay. Eu pe langa ochii albastri si baietelul care stie sa manance singur, am admirat un hol spatios si usile de interior pe care vrem sa le schimbam si noi in luna februarie la casutza noastra. Deja am pus ochii pe niste usi la Porta Doors.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

quote:
Originally posted by scumpik_lui
Lili unde mergi la partie, la V.Dornei?

Nu, azi am fost la Sucevitza. Saptamana trecuta am fost la o partie noua, la 40 km de oras, super frumos si intim, nocturna, teleski, tot ce vrei.

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

am vrut sa te intreb de Sucevita, dar am zic ca sigur nu vii aici , si de aia am intrebat de V.Dornei. La Sucevita la ce partie ai fost? Prima sau a doua ce de langa Bucovina?

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Lili felicitari pt maseluta nr. 4

Gety Dar nu e cam fric pentru a o tunde? Ca si eu vreau sa-l tund pe Luca si m-am gandit ca e frig si de aceea am lasat-o in primavara.

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Luca canta la orga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Da' stiu ca ati avut spor la scris, nu gluma! De 3 zile n-am mai intrat, si am avut aproape un capitol intreg de recuperat.

Cate poze frumoase!

Scumpik, pana la urma ati scapat de antibiotic?
Sanatate lui Luca! E tare scump cu buclisoarele alea, mi-au placut pozele.
(Paranteza: Eu una sunt total impotriva administrarii antibioticelor foarte puternice pentru orice caz de febra si un pic de rosu in gat (si inca fara exudat si antibiograma). Data viitoare cand copilul va avea o infectie nu va mai reactiona pozitiv decat la antibioticul cel mai tare, si asta nu-i de bine.)

Seph e grozav Matti cum bea el lapte sprijinit de caine. Iar pe Igor il iubesc pur si simplu, numai vazandu-l in poze.
A! Ca tot ma minunam eu acum cateva zile de cum se urca Matti pe masa...Ieri si Vladut m-a lasat cu gura cascata cocotandu-se in 2 timpi si 3 miscari intai pe un scaun de bucatarie, apoi pe masa, in picioare! Cat tupeu! Apoi foarte fericit a luat solnita si a inceput sa presare sare (suna fain, nu? pe masa. Apoi a facut inventarul obiectelor de pe policioara dulapului suspendat deasupra mesei. Apoi l-am dat jos si s-a mai cocotat la loc de n ori din ce in ce mai repede, sub ochii mei uluiti.)

Beatrice, sunteti o familie minunata si va sta tare bine impreuna! Mi se pare mie sau baietii nostri seamana putin? Impresia asta o am de cand erau nou nascuti (pletosi amandoi ) dar s-ar putea sa ma insel. Si fotografiile alea cine le face atat de reusite? Serios, sunt de-a dreptul profesioniste! Cred ca aveti si o camera foarte buna, dar si ochiul fotografului conteaza enorm.

Roxana, felicitari pentru baietel! V-ati gandit la un nume? Bafta la teste!

Roxana-Lullabay, tare frumoase pozele cu Stefanel. Cu cine seamana la ochisori? (cred ca te-am mai intrebat, cu siguranta de fapt...dar am uitat raspunsul ) Ne e dor de voi dar voi nu mai vreti sa ne vedeti.

Lili, sa nu spui ca mai si schiezi, ca te decretez personalitate renascentista! (de fapt cred ca te-am mai decretat o data)

Iaca lipsesc 3 zile apoi scriu de nu ma mai opresc...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Roxana, sarcina usoara in continuare....ma bucur ca o sa ai "pereche"
nu stiu nici o gradinitza particulara cu referinte in zona, stiu doar ca la mine in spatele blocului e o cresa (Cresa Titan 2, vis-a-vis de scoala generala de langa Parcul IOR)

MamiLili, felicitari pt.nr.4

am vazut un scumpik cum canta la orga

si de bine ce m-am laudat cu vitaminele pe care i le dau lui Vladone, IAAAR a racit (a luat de la niste verisori de-ai mei)

Sephora, asa mi-a spus pediatra, sa nu-i dau o luna Vigantol dupa D3, apoi ii dau iar pana la urmatoarea injectie

Eloise, taaaare de tot faza cu "tupeul" lui Vladutz de a se urca pe masa in '2 timpi si 3 miscari'

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

neata,

ia poftiti la o sa va inviorati!!

In primul rand doresc multa sanatate bucuiilor bolnavioare: Luca de scumpick, Alex de adina, Vladone de linina si sper ca nu se mai anunta si altii la asa ceva.

Cristina multumesc ca ai intrebat de Patri, e mai bine acum, face ok kk. A papat stafide, chiar bine, era asa simpatica cum le indopa in gurita cu pumnisorul. Prune nu a prea vrut sa serveasca, a luat doar o bucatica din una, dar in schimb a baut suculetul din compot. Am uitat ca am in debara compot de prune, iar cand am ajuns acasa i-am servit . Sper sa fie totul ok si sa nu mai revenim la "vechile" probleme.

mephala, tinem pumnii sa se acomodeze cat mai repede Iustin la gradi.

pufy, ce draguti trebuie sa fie cei doi pufisori. Mi-i si imaginez dialogand. Sa ne mai spui si nou din conversatiile lor

roxana, ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi si ma bucur mult ca sarcina decurge bine si ca Daria o sa aibe un fratior.

eloise, ehe, de acum sa vezi "tupeu" pe Vladut daca a prin smecheria cum e cu urcatul pe mese si scaune; tin-te bine mami.

mey, lili si sephora, dar voi ati fost tare plimbarete E de ras acum, dar nu as fi vrut sa fiu in pielea bietelor bunici si a parintilor pana au dat de tine Ioana

alexutza, cum stati cu "operatiunea" bona?

eu sunt tare multumita ca am reusit de sambata sa o adorm pe Patri in patut, singurica, nu tu leganata, nu tu plimbata. A adormit dupa juma de ora de vorbe si strigat dupa mama si tati, dupa "n" ridicari in picioare si multe cantecele pe limba ei, dar tot a adormit. Am mai incercat de multe ori, pt ca ma dispera sa tot o legan in carucior si apoi sa o mut in patut si mi-am zis ca daca seara adoarme singura in patutul ei, trebuie si ziua si pana la urma, iete ca am reusit, sper sa ne si tina. Ei am reusit, dar asa doarme doar o data/zi, nu de doua ori cum dormea ea pana acum.
Chiar, bucuriile voastre de cate ori dorm/zi si cam cat?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput