Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Xandrutza, multumim pentru cafea!
Eloise, si fii-mea face exact la fel. Cu cat ii spun mai mult "N-ai voie acolo" si cu cat ii explic mai mult de ce nu are voie, cu atat mai indarjita se duce in locul interzis. Si daca ii spunem "Maria, vino incoace, nu intelegi ca nu ai voie?" face o fatuca haioasa, ridica din umeri si face un gest cu mainile de parca ar spune "Ce sa fac daca-s curioasa?" Nici nu te poti supara pe ea, e haioasa foc!
Ma bucur ca intalnirea dintre copii a fost atat de placuta! La cat mai multe!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by eloise

[b][green]

Am fost la intalnire, a fost foarte dragut, mai ales ca pe Lili si Mathias nu-i mai vazusem de ceva timp. Mathias e o dulceata, ce sa va spun... pur si simplu iti vine sa-l papi cu lingurita ! I-am cunoscut si pe prietenul lui Fabi si pe mamica lui, foarte simpatici amandoi.

Gety, cei 4 flacai (Mathias, David, Fabi, Vladut) n-au fost chiar singurei, pentru ca pana la urma a venit o alta Marie (fetita prietenei mele) sa ii incante cu prezenta ei fermecatoare.

Roxana si Mexxa n-au reusit sa vina . (chiar inainte de intalnire, cu totul intamplator, primisem sms de la Andreea, care imi spunea ca sunt bine, maine merg la control si sa ne vedem zilele astea.)

Itzy foarte faine pozele, ca de obicei! Imi pare rau ca ati tuns papusica, desi ea e frumoasa oricum... dar mie intotdeauna mi-au placut oamenii cu par macar semilung .
Stii ce ma gandeam, uitandu-ma la dulapioarele alea din sufrageria ta (scuze ca am iscodit [:P]), la vazele chinezesti, la statuetele africane si la bolurile alea geometrice, toate foarte faine de altfel? Cum de nu se urca pe dulapioare Ana Maria? Cum de nu face zob vazele? Eu mi-l si imaginam pe Vladut, sa fi avut la indemana asemenea dulapioare... cred ca decoratiunile ar fi fost toate facute bucati. De fapt spuneai tu zilele astea, ca ii spui ca n-are voie sa se urce pe mobila, si ea nu se mai urca. Mi se pare de neinteles... V s-ar cocota cu si mai mare avant , tocmai pentru ca e interzis. Si n-am nici o sansa sa-i distrag atentia.

In primul rand trebuia sa puneti niste poze!!!!!! Cum ati indraznit sa veniti asa doar cu povestitul cat de frumos a fost? Hai bagati nste pozerepejorrrrrrr

Ma bucur ca Mexxa si Sebi sunt mai bine...si nu mai are pb cu urechea.

Eloise cat despre ce ma intrebai...vreau sa iti spun fara modestie ca este f ascultatoare, in sensul ca ne intelegem cu ea cand ii explicam de ce nu are voie sa faca aia sau aia...Asta nu inseamna ca e vreun ingeras care sta acolo unde il pui....nnnuuuuuuuu...chiar ii povesteam Lilinei cand m-a adus la disperare de vreo cateva ori...
Dar NU se catara pe mobila,nu pe scaune, nu se atinge niciodata de obiectele acelea de sticla, ceramica...poate si pt ca au stat acolo dintotdeauna, la nivelul ei si nu au prezentat interes pt ea niciodata ....Usile de la corpul de jos din sufragerie le mai deschide insa nu se atinge de vesela sau pahare. Ce scoate sunt niste pungi de cadouri pe care le am indesate acolo. usile de la dulapul din bucaterie la mei deschide insa ce scoate este o palnie de plastic cu care se joaca...nu oale, nu capace...atat.
In momentul in care i-am spus sa inchida usa si sa ne jucam sau sa-i ii arat ceva ....reusesc imediat sa ii distrag atentia.
Nu tip la ea sa ma stie de frica insa folosesc un ton destul de ferm si serios ...asa am facut mereu....
Fraza pe care i-o spun este " Mami, te rog frumos inchide usa si hai sa ne jucam / adu-mi catelusul tau...hai te roaga mami inchide usa". Si dupa ce face ce o rog ii spun "bravooooooo hai la mami sa pupe o fetita papushica".
Ceea ce o intereseaza fff mult sunt cartile noastre din hol...care sunt pe etajere pana jos la nivelul ei...mi-a indoit vreo 2 coperti insa nu le rupe...La fel ii explic ca acelea sunt jucariile lui tati si mami si ale ei sunt in camera ei....Si nu intentionez sa le mut de acolo...tb sa stie ca nu are acces la ele...
Mai interesat a fost Vladut de acele obiecte, insa la fel, cum i-am explicat si eu si Lilina nu s-a mai atins de ele...de radeam si ii spuneam Lilinei "uite ce cumintel e ...zici ca nu te asculta"
si zice "pai daaaa el e musafirul perfect dar sa il vezi acasa pe teritoriul lui"

Am o colega al carei baietel la fel nu se atingea de paharele puse pe barul din sufragerie ...erau de cristal si puse pe o etajera la nivelul lui. Ei bine paharele alea nu s-au miscat de acolo...au stat acolo dintotdeauna si el a stiut de la inceput ca nu are voie la ele...

Ideea cred ca este ca daca i-ai permis o data sa faca ceva si a doua oara i se interzice ....se creaza un precedent si stie ca locul acela ii este accesibil...plus ca este si debusolat...acum are voie si a doua zi nu...

Multumita de explicatie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

Itzy, pana la disco, parca il si vad pe Vlad cum striga la voi la geam "mama lu' Ana Mariaaaaa... o lasati pe Ana pe-afara ???? "

ehhhh tu stii ca nici nu am mai auzit copii strigand asa cum faceam noi cand eram mici? cred ca nici nu -si vor inchipui ca se poate face si asa ceva....
si apoi el o sa joace fotbal cu baietii ...stii ca nu le place sa se joace cu fetite

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

Nu stiu ce sa mai fac cu copilul asta, se trezeste in fiecare noapte si urla vreo juma de ora, nu stiu ce sa-i fac sa-l potolesc, intr-adevar ii ies multi dinti si masele deodata, il mai masez pe gingii si-i mai dau panadol seara dar ma termina chestia asta, probabil il epuizeaza si pe el.

In ultimul timp sufera asa de mult dupa mine ca ma doare sufletul, toata ziua striga "mama" prin casa, cum aude o usa sau un zgomot se duce la usa strigand "mama", daca suna telefonul la fel, nu mai zic ca nu poate vb sotul cu mine la tel fara sa mi-l dea si pe el... dimineata inainte de a pleca eu se trezeste si se prinde cu ambele maini de gatul meu si adoarme asa, cu greu ma desprind de el sa pot pleca la serviciu... cand vin de la serviciu e umbra mea, si la baie mergem impreuna, asta se intampla de cand a mai crescut, inainte nu era asa.

Dragul de el ...deja a inceput sa iti simta lipsa ...a crescut si constientizeaza mai bine....tu spuneai ca a fost ff atasat de tine si cu alaptatul atunci...cum veneai de la serviciu voia imediat la san...Cu cine sta acasa?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Itzy, ce poze frumoase si colorate! Da'i dau dreptate Sephorei, doar 2-3 cu papusica tunsa? Eu ma asteptam sa vad si cateva cadre din timpul tunsului, cu papusica - punkista (n-am zis eu, Lilina ne-a povestit).

Apropo, [red]Lilina, vrei sa te tunezi prin sport si dieta sau cu bisturiul? Eu mi-am propus ca pan' la Pasti sa ajung SGL (super good looking), dar pacatuiesc aproape zilnic cu-un si ceva dulce la ceas de seara.

Intrebare: cele ce aveti asigurare pe locuinta, cat platiti pe an?

sa stii ca m-am tot tinut de cand ai intrebat sa il intreb la randul meu pe sot cat platim la asigurarea casei si am tot uitat...Dar azi nu uit promit

Tii vreo dieta , sau faci sport ....sau doar nu mai mananci seara?

Cateva cadre din timpul tunsului era imposibil sa facem pt ca ne "luptam" 3 oameni cu ea sa o putem tunde si ea plangea....deci no way...numai la poze nu ma ganeam atunci...E adevarat ca la un moment dat o tunsese numai pe partea stanga si toata partea dreapta era acoperita cu par....avea un look "sauvage asa..." cum a spus Lilina......si apoi ii ramasese doar bretonul si in rest cheliuta....de aceea zicea ca ne-am distrat pe seama ei...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Itzy cand era mai mic nu era asa atasat de mine, mai mult cu taxu era, daca stiti ca ma plangeam eu ca nici nu-mi zicea "mama", doar "tati", acum nu mai spune tati mai deloc. Uneori nici nu voia la mine in brate daca era la taxu. El sta cu taxu acasa pana vom gasi o cresa cum ne dorim.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna fetili!

L-am adormit pe Luca acu o ora...dar stiti unde a adormit? Priviti aici!

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Scumpik, ai avut prezenta de spirit Si Narcisa a tras un pisu pe covor, dupa ce am luat-o de pe olita, tot asa se uita siea cum se uda covorul.

[b]Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

vezi daca nu ai ce sa bagi in punga?

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Mirabela imi pare rau ca David reactioneaza asa, dar cred ca stii ca majoritatea copiilor sunt mai atasati de mama, chiar daca atunci cand era mai muc era cu taxu mai mult, si te cred ca ti se rupe sufletul cand il vezi asa. Cand ma gandesc ca si eu indata ma intorc la munca nu stiu ce voi face
Am uitat sa-ti spun ca ma bucur ca ti-a placut link-ul care ti l-am dat cu decoratiuni pt torturi. Cand am vazut ce e acolo la tine m-am gandit prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Chiar imi pare rau ca n-am reusit sa ne intalnim.
La primavara o sa fie mai usor, o sa-i imbracam mai repede si o sa pot lua carutul sport cu care ma deplasez mai usor, sau daca luam masina prin luna mai, sa ma aduca sotul cu masina.

Poze noi Maria Diana

Am pus niste pozici recente cu Mariuca mea sa o vedeti, daca tot nu am reusit sa ne reintalnim.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput