Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pana la urma cred ca renuntam la ideea cu cresa. O sa incercam sa acoperim noi perioada asta.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am fost la intalnire, a fost foarte dragut, mai ales ca pe Lili si Mathias nu-i mai vazusem de ceva timp. Mathias e o dulceata, ce sa va spun... pur si simplu iti vine sa-l papi cu lingurita ! I-am cunoscut si pe prietenul lui Fabi si pe mamica lui, foarte simpatici amandoi.

Gety, cei 4 flacai (Mathias, David, Fabi, Vladut) n-au fost chiar singurei, pentru ca pana la urma a venit o alta Marie (fetita prietenei mele) sa ii incante cu prezenta ei fermecatoare.

Roxana si Mexxa n-au reusit sa vina . (chiar inainte de intalnire, cu totul intamplator, primisem sms de la Andreea, care imi spunea ca sunt bine, maine merg la control si sa ne vedem zilele astea.)

Lilina, woooooooow, asa cadou mai zic si eu! Sa-l stapanesti sanatoasa!

Itzy foarte faine pozele, ca de obicei! Imi pare rau ca ati tuns papusica, desi ea e frumoasa oricum... dar mie intotdeauna mi-au placut oamenii cu par macar semilung .
Stii ce ma gandeam, uitandu-ma la dulapioarele alea din sufrageria ta (scuze ca am iscodit [:P]), la vazele chinezesti, la statuetele africane si la bolurile alea geometrice, toate foarte faine de altfel? Cum de nu se urca pe dulapioare Ana Maria? Cum de nu face zob vazele? Eu mi-l si imaginam pe Vladut, sa fi avut la indemana asemenea dulapioare... cred ca decoratiunile ar fi fost toate facute bucati. De fapt spuneai tu zilele astea, ca ii spui ca n-are voie sa se urce pe mobila, si ea nu se mai urca. Mi se pare de neinteles... V s-ar cocota cu si mai mare avant , tocmai pentru ca e interzis. Si n-am nici o sansa sa-i distrag atentia.

Xandruta, tare-i scumpa Narcisa!
Dar fetelor, daca ati sti ce scumpa e in realitate! E chiar mult mai frumusica decat in poze si la ea chiar am observat asta in mod evident.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, merci de cafea, Xandrutza.

Intr-adevar a fost foarte placuta intalnirea, pacat ca nu ne vedem mai des in perioada asta de iarna, probabil la primavara o sa ne vedem in parc (daca o sa avem liniste). Mathias e asa de finut si frumusel, n-a stat locului o clipa (asta pt Sephora), tot voia sa evadeze de acolo, normal, e invatat cu drumurile copilul, era asa simpatic. Si Fabian e un dulce, mama lui o slabanoaga. Vladut nu mai zic, are o frizura shic, ii sta f bine, s-a cocotat peste tot, probabil e noua descoperire si e mandru de asta. David m-a mirat, nu a plans deloc, nu a tras pe nimeni de par, a avut doar o mica tentativa la parut lui Mathias dar s-a lasat, nu m-asteptam sa fie asa cuminte... nu se mai dadea plecat din centru de joaca. Eu zic sa ne vedem mai des ca e tare placut, mi-s asa de dragi cand ii vad la un loc.

Aaaa, copiii sunt mult, mult mai frumosi decat in realitate.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eloise

Xandruta, tare-i scumpa Narcisa!
Dar fetelor, daca ati sti ce scumpa e in realitate! E chiar mult mai frumusica decat in poze si la ea chiar am observat asta in mod evident.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Andra, multumim frumos!
Multi ici de la noi, va intoarcem complimentele!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Nu stiu ce sa mai fac cu copilul asta, se trezeste in fiecare noapte si urla vreo juma de ora, nu stiu ce sa-i fac sa-l potolesc, intr-adevar ii ies multi dinti si masele deodata, il mai masez pe gingii si-i mai dau panadol seara dar ma termina chestia asta, probabil il epuizeaza si pe el.

In ultimul timp sufera asa de mult dupa mine ca ma doare sufletul, toata ziua striga "mama" prin casa, cum aude o usa sau un zgomot se duce la usa strigand "mama", daca suna telefonul la fel, nu mai zic ca nu poate vb sotul cu mine la tel fara sa mi-l dea si pe el... dimineata inainte de a pleca eu se trezeste si se prinde cu ambele maini de gatul meu si adoarme asa, cu greu ma desprind de el sa pot pleca la serviciu... cand vin de la serviciu e umbra mea, si la baie mergem impreuna, asta se intampla de cand a mai crescut, inainte nu era asa.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara

Mergi la inceput

Mira, sper sa reusiti sa va intalniti cat mai des. Aveti gasca faina acolo la Iasi, chiar daca Lili sta acum la Suceava.
Scumpik, ai avut prezenta de spirit Si Narcisa a tras un pisu pe covor, dupa ce am luat-o de pe olita, tot asa se uita siea cum se uda covorul.
Gety, ai dreptate bucriile noastre sunt frumoase
Adina, voi ce mai faceti? Cum e Alex?
Itzy, cred ca a fost palpitant la teatru.
Lexi
Alexutza, iar ai disparut... Monique, si tu...
Sper sa iasa bine la control Sebicul Andreei.

poze cu noi

Mergi la inceput

Mira, am mai patit si eu sa mi se trezeasca Narcisa noaptea, si sa planga. Alta solutie nu am gasit decat sa o plimb in brate, pana adoarme. Asta cand nu o potolesc cu ceai sau cu laptic.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

'neatza

multumesc pt.urari privind masina mea, sunteti taaare dragute
sa stiti ca, in afara de Vladone, cadoul asta e singurul lucru bun care mi s-a intamplat anult trecut :((( (si asta a venit cu intarziere), promit ca e ultima oara cand ma plang
am avut un an extrem de greu, si cand zic asta ma gandesc in primul rand la operatia mea din ianuarie si la tata, ca nu mai e
asa ca nu ma invidiati, please, nu am facut nimic special in 2007, dar era timpul sa-mi schimb vechea masina si dupa aproape un an de negocieri cu sotzul, am ajuns la un consens asupra marcii masinii
in fine, masina merge suuuuper, m-am acomodat cu ea din prima si credeti-ma ca am tot fost pe la drive-teste si prezentari de masini si ma tot indragosteam de fiecare masina pe care o conduceam, numai pe asta pe care am luat-o/primit-o nu am condus-o inainte si imi era teama ca o sa-mi fie greu (dar nu a fost deloc asa, de....conduc zilnic din 2004 si sunt FUN condus)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Itzy, pana la disco, parca il si vad pe Vlad cum striga la voi la geam "mama lu' Ana Mariaaaaa... o lasati pe Ana pe-afara ???? "

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput