Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Voiam sa va intreb si eu mai demult...cum preparati voi paté-ul pt bucurii? Gety tu parca ai spus mai demult dar am uitat...

pana acum eu nu i-am dat decat ficatel de pasare de la tzara...si i-a placut tare mult...as vrea sa incercam si cu paté...ca nu mai stiiu nici eu cum sa ii mai variem...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, uitasem. Sa stapanesti sanatoasa cadoul de Craciun, trebuie ca ai fost extraodrinar de cuminte!
Pufy, tu nu mai zici nimic?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by ramomar

haide itzy baga mare, ca eu sunt aici(tot la scarbici) si te citesc cu placere

inseamna ca si tu ai de lucru nu?

vad ca aparu si adina dar ne-a parasit repede...bine ca iti sunt sanatosi nazdravanii

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

daa, muncesc si iar muncesc

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara !!!

N-am intrat ieri pe forum si ce gasesc astazi, jumate de capitol de citit. Ce spor ati avut fetelor!

Sephora imi pare rau de Matti ca si-a invinetit obrazul (sper ca am retinut bine) si de nasucul julit

Itzy am vazut pozicile de la Craciun, am admitat o mica Craciunitza si un Craciunel frumosi foc si pe ARMY GIRL am fazut-o, e o scumpete.

Lilina sa stapanesti sanatoasa cadoul intarziat, si sa faci cat mai multi km fara evenimente neplacute.

Floricel un An Nou si tie asa cum ti-l doresti, cu multe realizari si multa sanatate!

Lexi sper sa-i treaca repede cucuiul Mariei, un de la noi

Adina ma bucur pt tine si pt gemenushi ca sunt sanatosi, s-o tine-ti tot asa

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

ramo si itzy v-am oborat azi cu munca la scarbici, nu?

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Mirabela, Lullabay nu v-ati intors de la intalnire? Cum a fost?

Mexxa voi ce mai faceti? Sebi cum e? Mai da-ne vesti despte voi

Mergi la inceput

Luca ieri mi-a facut numai prostii, printre care mi-a pisat covorasul de pe hol. L-am schimbat de pampers, de fapt mai bine spus i l-am dat jos pe cel murdar si l-am lasat fara pana am aruncat scutecul la gunoi. Si am vazut ca e cam cuminte pe hol si tocmai ii spuneam sa nu faca pipi pe acolo, dar nici n-am apucat sa termin de spus ca a si facut. Intre timp imi suna tel si am zic ca daca tot a facut pipi deacu nu mai face si pot vb la tel, dar cand ma intorc la el...Luca se uita din nou in jos sa vada cum curge pisulica si eu aveam o punga in mana si ce credeti ca am facut? i-am bagat putza in punga sa nu mai curga pe jos Iar azi am avut de frecat covorasul si e asa de greu ca n-am unde sa-l pun la uscat

Mergi la inceput

mai da chiar nu e nimeni pe aici? vorbesc si eu singura?

Mergi la inceput

Plec si eu ca vad ca voi nu sunteti de gasit. Mergem la cumnatu ca face cinste cu o pizza adevarata, ca tot vorbeati voi de pizza si mi-ai facut pofta. Face cinste ca a intrat cu masina intr-un stalp si apoi a vandut-o la un pret bun bun

Ne auzim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria mea face ce face si lasa baietii singuri la intalnire (si ma refer la fetitele "bucurii").

Mirabelac, s-a culcat la 15,30 si s-a trezit la 16,45, a papat borsul, a baut lapte (a vrut si supliment), asa ca ma gandeam ca MamiLili e deja plecata cand ajungem noi acolo.

Itzy, cum sa-ti spun cu pateul, il fierb pur si simplu, il pasez bine cu furculita, adaug putin unt, sare, lapte si-l fac un pic mai moale ca sa pun si bucatele de paine in el.

Lilina, nu stiu ce i-ai facut Mosului de ti-a trimis asa un cadou, chiar cu inarziere. S-o stapanesti sanatoasa.

Dupa ce am vazut pozele cu Papusica si Vladone, m-am hotarat sa o mai tund si eu pe Maria o data, dar intru si cu aparatul de barbierit la lucru.
Le sta bine la fetitele noastre si tunse "0", ca-s cele mai frumoase fetite.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput