Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Buna dimineata tuturor.
Xandrutza, cat timp lasi aluatul la dospit? Juma' d eora e putin daca-l las?
Sunt necajita ca am vrut sa vad si eu colajul cu Narcisa, ca-mi scapase, si imi da eroare. O sa mai incerc mai tarziu!
Fii-mea a facut aseara un cucui de toata frumusetea in frunte. A primit cadou de la cineva de-aici o masuta cu scaunel. Si atata freaca scaunelul ala, il muta dintr-o parte in alta (nu vreau sa stiu cum ne-or injura vecinii de dedesubt), se catara pe el in picioare, se aseaza cu spatele, cu fata, pe lateral, etc, incat era inevitabil ca la un moment dat sa cada cu el. Si, evident, asta s-a intaplat. A cazut si a dat cu fruntea de perete. Acum ii spunem micutul inorog.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Lexi, pupici Mariei, sa-i treaca repede cucuiul.
Nu ai putut vedea colajul deoarece pe site-ul respectiv se faceau lucrari de intretinere. Mai pun o data link-ul: Narcisa
Aluatul il las mai mult de jumatate de ora la dospit, il las cel putin o ora, chiar doua, daca am timp.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Florina, multumim pentru urari. Toate cele bune si voua!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, am reusit in sfarsit sa vad colajul. E superba Narci, de fapt ti-am mai spus asta si stii ca sunt fan

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiii

In primul rand multumim tuturor pt aprecieri. Army Girl va pupa pe toate

mamilili si sephora ...pey bine mey ...abia am tuns copchila si voi vreti tot sute de poze cate am facut din decembrie si pana acum? Alea 3 le-am facut alalta-seara SPECIAL PT VOI ca sa o vedeti....stati linistite ca pana la vara cand vom avea iar codite tot tunsulica o veti vedea

Ahhh si by the way mamilili eu de ce nu am vazut ma rog filmuletul cu mathias si saniuta? unde disparu? l-ai sters deja?

ramomar ref la somn ana-maria doarme cate 2-3 ore pe zi...numai un somn la pranz...fff rar de 2 ori pe zi...multam de reteta

lexi asa face si papusica noastra cu scaunul...de ne-a facut sa nu i-l mai dam...sta la loc de cinste...ca nu vreau sa o vad lovita. sa ne pui poze de colo cu voi ca e tare frumos din ce am vazut ti-am spus....

Lilinaaaaa ink o data urari pt masina...sa o stapanesti sanatoasa si sa faci multe plimbari cu ea...

Floricel bine ai revenit. Voi ce mai faceti?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by beatrix

gata, am vizionat si pozele cu papusa Ana si Vladone! super Craciunei!
cred o sa fie tare fain cand vor mai creste! practic vor fi ca fratii! merg impreuna la disco!

ehhhheeeeeeeee pana la disco mai are de asteptat don'soara!!!
pana atunci ...i-am dus la spectacol la teatrul ion creanga la lansarea unui cd pt copii...fetele stiu ca le-am povestit...in prima jumatate de ora au fost super atenti , au aplaudat , apoi isi furau unul altuia suzeta....a vrut vladut apa, a vrut si ana-maria...a inceput foiala...asa ca disco se lasa asteptata....

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Pai bine ma Itzy alea-s poze cu papusa tunsa din 300 si ceva de poze pui 3 poze ?Vazut tot foarte frumos,atatea cadouri,asa renisori,o mamica care-i sta super bine cu palarie,dar vad ca suferim de aceeasi boala ,tiramisu ne trebuie,Printesa o scumpica, tunsulica mai tre sa mai vad poze ca n-am vazut nik.

DAAAA sunt o silfida si imi trebuie NUMAI tiramisu, pizza, lasagna, penne al forno, pollo a l'italiana...SI ALTE BUNATATI..vorba lui Lili in curand o sa ma deplasez prin rostogolire...

Multumim pt tiramisu...italienii ce e al lor ..e al lor...ca fiecare natie normal...Vreau sa iti spun ca
- cea mai buna pizza am mancat-o la Venezia langa podul Rialto...cum am luat prima inghititura i-am spus sotului ca eu mai vreau o pizza dupa ce o termin pe aia...Macar pt pizza aia si tot ma intorc o data la Venezia....
- cea mai buna lasagna la Roma
- si cele mai bune clatite (crepes) la Cannes in Franta...un deliciu

Asa ca astept cu interes si retetele pt pizza si lasagna

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilina

sper ca ati remarcat de sosete roz avea Craciunel si ce purcel eram eu (Doamne cat sunt de pufoasa)

hai lasa draga sosetele...ca erau lila cu mov si si-au dat seama fetele ca erau ale anei-maria iar tu taci din gura ca nu esti pufoasa deloc...va zic eu fetelor ...e numa'buna

dupa cum vedeti eu nu am de lucru la birou si vb singura pe aici...voi ce faceti? iar somnul de frumusete?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buan fetelor!

Hop si noi!
beatrix, merci c-ai intrebat de noi, astazi a fost prima zi cand gemenushii sunt bine -sanatosi, _Doamne-ti multazm!
Ma bucur ca e atmosfera asa faina pe forum, tot intr-o petercere o ducetzi cu pizza, cola, tiramisu si alte bunatatzi.
Poate facem in curand o intalnire in trei cu lexi.

lilina, felicitari pt masina - eu de cand am tot timpul motor sub fund am devenit de-asemenea foarte "pufoasa", asa gen "pudding" - asa ca grija maaare!

xandrutza, m-a distrat faza cu "aluat vartos" :).

Revin spre seara, o zi faina in continuare!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

haide itzy baga mare, ca eu sunt aici(tot la scarbici) si te citesc cu placere

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramomar

haide itzy baga mare, ca eu sunt aici(tot la scarbici) si te citesc cu placere

inseamna ca si tu ai de lucru nu?

vad ca aparu si adina dar ne-a parasit repede...bine ca iti sunt sanatosi nazdravanii

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput