Bucurii de sept-oct 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Beatrix, Lexi, cantitatile le-a spus Ramo, am stat si m-am gandit cam asa pun si eu. Mi-am dat seama ca am uitat sa va spun ca dupa ce framant aluatul il las la dospit
Il las destul de mult, intre timp il mai framant o data sau de doua ori, si iar il las la dospit. E buna ideea cu tinutul in frigider!
Beatrix, ma bucur ca ti-a iesit pizza!
Eu aluatul nu-l pun tare gros in tava.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Lili, ce program ai joi?
Sephora, astept reteta ta de pizza. Of, nazdravan e si Matti, s-a lovit tare? A plans?
Gety, tot cam asa se prezinta si gingia Narcisei, doar ca se simte un coltisor care a iesit.
Itzy, ce poze faine aveti! Papusica e superba! Chiar si tunsulici; dar a trebuit sa ma uti putin la poza, sa ma obisnuiesc cu ea asa. Mi-a placut si bradutul, mi-au placut cadourile, mi-a placut cum se jucau copiii.
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Chiar daca v-ati saturat de facuta de mine, eu va dau cat doriti
.
Gety pot veni eu sa te iau, vb azi la tel, ok?
Wow, Lilina pai tre sa dai de baut, nu gluma! S-o stapanesti sanatoasa si la multi km in siguranta!
Itzy foarte frumoase poze, ati prins momente foarte frumoase, din amintiri spun. mi-au placut alea cu cadourile si cu prietenul vostru scump Vladone, tare bine le sta la copiii astia impreuna. E frumoasa papusica si tunsulici.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)Asteptam primavara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Lili si pe mine ma intereseaza un scaun de masina, daca gasesti ceva sa-mi spui si mie. Drum bun la Iasi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)Asteptam primavara
![](images/user_woman.png)
ramomar spune:
Buna dimi
Mira, da-ne numai cafea, ca noi nu ne-am saturat
beatrix, ce m-am distrat cand am citit ca ai si facut pizza. Sa stii ca,,,cantitatile pe care ti le-am dat eu sunt pt o tava destul de mare 50x50, caci daca fac in una mica rotunda nu ne ajunge
Si tot ce trebuie sa faci ca sa iti iasa aluatul mai pufos si mai mult e sa pui cantitate mai multa de ingrediente(deci sa aibe vreo 2 cm) intins in tava si sa-l lasi destul de mult la dospit. Daca ai aluat mai putin de 1 cm (gata intins in tava) si pui si multele ingediente peste, normal ca nu mai are cum sa creasca si sa fie ff pufos.
Sephora, asteptam reteta buna de pizza
lilina frumos cadou ti-a adus Mosul! sa o satapanesti sanatoasa si fara incidente. Nu-i zici te rog mosul sa treaca la anul cu una si pe la mine?!
Fetele din Iasi, intalnire frumoasa sa aveti si sa ne puenti poze!
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Mira, nici eu nu ma satur de cafeaua ta, asa ca trebuie sa pregatesti multa, sa ajunga si la fete.
Ramo, cam asa fac si eu aluatul de gros, in jur de 2 cm, tousi, nu mai mult de atat. Cat despre tava, si a noastra e mare; de fapt, de multe ori cand am vrut sa fac pizza, am avut musafiri, sau nepotii in vizita si atunci transform bucataria in pizzerie, coc pe banda rulanta
Mira, Ramo, servici usor!
Fetele din Iasi, Lili, intalneala placuta!
poze cu noi
floricel79 spune:
La multi ani!!!
cu putina intarziere, ce-i drept, dar daca ne gandim ca anul nou pe stil vechi a fost doar pe 14 ianuarie atunci nu am intarziat chiar asa mult
Va doresc iubire, lumina si sa ne gasim fiecare dintre noi Calea, Adevarul si astfel sa ne traim adevarata Viata!
Pupici la toata lumea
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by xandrutza_76
Ramo, cam asa fac si eu aluatul de gros, in jur de 2 cm, tousi, nu mai mult de atat. Cat despre tava, si a noastra e mare; de fapt, de multe ori cand am vrut sa fac pizza, am avut musafiri, sau nepotii in vizita si atunci transform bucataria in pizzerie, coc pe banda rulanta
Mira, Ramo, servici usor!
poze cu noi
Xandrutza
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ramo si
![](copilas.gif)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by floricel79
La multi ani!!!
cu putina intarziere, ce-i drept, dar daca ne gandim ca anul nou pe stil vechi a fost doar pe 14 ianuarie atunci nu am intarziat chiar asa mult
Va doresc iubire, lumina si sa ne gasim fiecare dintre noi Calea, Adevarul si astfel sa ne traim adevarata Viata!
Pupici la toata lumea
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
Multumim pentru frumoasele urari!
![](floare.gif)
Ce mai face Roxana? pana cand ati amanat cresa?
pupici
Ramo si
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor.
Xandrutza, cat timp lasi aluatul la dospit? Juma' d eora e putin daca-l las?
Sunt necajita ca am vrut sa vad si eu colajul cu Narcisa, ca-mi scapase, si imi da eroare. O sa mai incerc mai tarziu!
Fii-mea a facut aseara un cucui de toata frumusetea in frunte. A primit cadou de la cineva de-aici o masuta cu scaunel. Si atata freaca scaunelul ala, il muta dintr-o parte in alta (nu vreau sa stiu cum ne-or injura vecinii de dedesubt), se catara pe el in picioare, se aseaza cu spatele, cu fata, pe lateral, etc, incat era inevitabil ca la un moment dat sa cada cu el. Si, evident, asta s-a intaplat. A cazut si a dat cu fruntea de perete. Acum ii spunem micutul inorog.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)