Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

lexi, sunt 235 km de la mine din fatza blocului pana la tine in centru! luna asta nu putem, dar in februarie s-ar putea sa ne mobilizam intr-un week-end sa venim intr-o excursie pana la tine!
ramo, merci pt reteta de aluat! notat!
sephora, am notat tiramisul, astept pizza! daca ar fi dupa mine numai pizza as manca numai ca aia din magazin congelata nu-mi place, am incercat cu foi d epizza cumparate nu-mi place, aluaturile facute de mine nu a iesit niciunul sa ma multumeasca, ca nu-mi iese domne aluatul pufos! in poze la Xandrutza e pufos si asa aerisit, crescut al meu daca nu-l mananci cat e fierbinte iti spargi capul cu el! ca sa nu zic ca nu e nici uniform! creste pe margini si in mijloc nu! apropos, cat de gros puneti aluatul in tava? in cm daca se poate, va rog!
itzy, deseara ma delectez cu pozele papusii ca de la scarbici nu-mi merge picassa!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by beatrix

lexi, sunt 235 km de la mine din fatza blocului pana la tine in centru! luna asta nu putem, dar in februarie s-ar putea sa ne mobilizam intr-un week-end sa venim intr-o excursie pana la tine!

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Suuuper! Abia va asteptam!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, yammy, ce retete delicioase ne prezinti! La lasagna nu ma bag, n-am talent la bucatarit si decat sa ma spetesc cateva ore si sa iasa un esec, mai bine merg la resaturant.

Mira, m-am tot gandit la ce tort cu sanii te refereai ca fiind sugestia mea. In mintea mea erau doar sanii de zapada si tarziu mi-a picat fisa ca de fapt e vorba de

La intalnire s-au mai anuntat Andra si Lulla.

Itzy, ce poze frumoase si colorate! Da'i dau dreptate Sephorei, doar 2-3 cu papusica tunsa? Eu ma asteptam sa vad si cateva cadre din timpul tunsului, cu papusica - punkista (n-am zis eu, Lilina ne-a povestit).

Apropo, Lilina, vrei sa te tunezi prin sport si dieta sau cu bisturiul? Eu mi-am propus ca pan' la Pasti sa ajung SGL (super good looking), dar pacatuiesc aproape zilnic cu-un si ceva dulce la ceas de seara.

Intrebare: cele ce aveti asigurare pe locuinta, cat platiti pe an?

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

of of, n-am bani de tunning, ca m-as aranja eu....tin doar cura, am slabit vreo 2 kg, daca nu mai mult...se vede dupa haine...azi mi-am luat o fusta si am incaput usor in nr.40, ceea ce e mare lucru, ca pana de curand intram in 42 (ma refer la aceleasi lucruri si din acelasi magazin)...si se vede si dupa hainele de acasa, ca imi sunt largi
ma pregatesc sa nasesc si asta m-a impulsionat un pic...pe 27 ianuarie botez un bebic al unei prietene (Mihnea Stefan)

sper ca ati remarcat de sosete roz avea Craciunel si ce purcel eram eu (Doamne cat sunt de pufoasa)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Unde e locul de joaca unde va intalniti? Daca nu e prea departe, venim si noi.

Cristina, inca n-a spart maseluta, este gingiuta rosie si maseaua bine conturata sub ea.

Xandrutza, mi-a placut colajul cu pozicile Narcisucai si multimea de inimioare care se plimbau pe acolo.

Mirabelac, multumesc pentru informatii.

Sephora, am copiat si eu reteta de tiramisu.
Eu ti-am cerut reteta de lasagna, intr-un mesaj pe mess. Dar daca e asa de complicata, parca n-as lua-o, dar ma tenteaza asa ca daca ai timp, o astept si pe ea.
Pandesc reteta de pizza.

Mai am de vizionat pozele cu Papusica.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

gata, am vizionat si pozele cu papusa Ana si Vladone! super Craciunei!
cred o sa fie tare fain cand vor mai creste! practic vor fi ca fratii! merg impreuna la disco!
Lilina, spor si succes in continuare la slabit! sunt convinsa ca o sa fii o nasa super! sa-ti traiasca finul!

eu am facut pizza intre timp ca si lesinam daca nu faceam la cat v-am bruiat astazi! aluatul am facut combinatie intre xandrutza si ramonar si pot sa zic ca a iesit chiar bun! cred ca greseala mea este timpul de dospire! azi l-am lasat mai mult! merci mult de sfaturi!
lexi, vorbim detaliile cand ne hoatram s avenim! l-am anuntat deja pe sot!

pe toate!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gety, trimis coordonatele prin PM.

In seara asta am mancat si noi pizza + o bericica . In stilul asta o sa ajung SGL la anu' si la multi ani.

Lilina, nu esti deloc pufoasa. Sa-ti traiasca finutul!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

beatrix

MamiLili, suuuunt pufoasa, suuuunt super pufoasa....eshti tu draguta ca zici asa

asta seara stau iaaar cu paharul de vin langa tastatura, dar am si un motiv....mi-a sosit www.ford.ro/files/2005/05/08/38.jpg" target="_blank">cadoul de Craciun, chiar daca a fost cu intarziere, a meritat, zic eu
asa ca dau de bauuuut
maine pun si poze cu adevarata Black Panther

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Lilina, sa o stapanesti sanatoasa, iubita si la cati mai multi kilometrii fara nici un fel de incidente!

Ei au nevoie de noi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lilina, sa o stapanesti sanatoasa! E tare cocheta! La cat mai multi kilometri, fara evenimente neplacute!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput