Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lili, cu placere! asta este cu moderatorii! cunosc senzatia, dar...nu putem face nimic!
xandrutza, merci mult! te rog si aluatul ca aia e partea cea mai importanta care mie nu-mi iese deloc! am vazut in tava ca arata foarte bine de aia am intrebat de retete! cand ai tu timp ca as vrea daca se poate explicat asa ca pt incepatori de la A la Z!
lexi si mie mi-ar face placere sa ne cunoastem! cred ca sunt in jur de 200 km! in ce oras esti tu? ca asa putem afla exact ce distantza ne desparte! scuze daca ai scris si mi-a scapat! eu in Leuven!

edit: xandrutza vad ca am scris aproape deodata! am citit prepararea aluatului! nu ma uiti te rog data viitoare cand faci ca mie imi trebuie cu cantitati! am mai incercat retete de astea cu din ochi si simti la mana aluatul, dar in cazul meu nu iese! merci mult mult!
pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Noi bine,ieri a dormit copkilul de a rupt de la 15-18 in acest timp io am calcat de mi-au sit capacele,a venit Petra dar inca nu a venit la noi ne-a zis ca de miercuri,ca a gasit in casa o mare inundatie de fapt fusese si acum a ramas femeia sa face cate cava pe acolo,io habar n-am avut,cu toate ca sta la scara cealalta oare o fi murit "barfa"?

Am vandut sania,unei fete super dragute ptr pitica ei de un an si 2 luni.A venit sa o ia azi pe la 13.Acu tre sa caut una unde sa stea copilul.

NArci o superba.

Nu am vazut filmuletul cu Mathias unde-i Mamilili,l-ai ascuns?

A sa va sun ca,copkilul are nasul belit si o vanataie verde in obraz,amandoua facute in acelasi loc,adika marginea patului,daca-l vedeti ziceti ca i-am aplicat "tratamente dureroase".

Fug ca vrea sa doarma si ma impinge de la calculATOR

Mergi la inceput

L-am dat gata...

Fetelor pun aici reteta si vi-o luati de aici ca pe urma uit sa o dau si poate ziceti ca e din rea vointa.
3 albusuri de ou,6 galbenusuri,100 gr ricotta,150 gr mascarpone,6 linguri zahar,un pachet savoiardi piscoturi
se bat cele 6 galbenusuri cu 4 linguri zahar,albusurile cu 2 linguri separat in alt vas pana devin spuma (ca la bezea),in galbenus se adauga mascarponele si apoi ricotta,ultimul se adauga albusul de ou batut spuma
Se prepara o cafea tare,savoiardi se inmoaie in cafeaua racita,dar fara a le imbiba prea tare.Se adauga un strat piscoturi un strat crema,ultimul strat fiind de crema,se pudreaza cu cacao,se consuma dupa 3 ore.

Celor care mi-au adresat intrebari va rog mai facati-o inca odata ca am neuronu slabut.

Noi dormim doar o data in zi daca ora depinde de gradul de oboseala si ne cade capul dintr-o data,adika de la 14-17 sau 15-18 sau 17-19 cand e cel mai dureros.

Mergi la inceput

O sa va daou o reteta de "la vera pizza Italiana",dar tre sa mituiesc barbatul si de lasagnia mi-a cerut-o cineva (nu mai stiu cine),aia mai bine-ti bagi un bat in...decat sa te apuci sa o faci ca dureaza vreo cateva ore bune prepararea,ca tre sa faci "ragu" care e carnea tocata si o lasi la fier in tigaie cu multe mirodenii(asta dureaza cel mai mult)apoi foile sunt destul de greu de facut,dar sfatul e sa luati din alea de la barila gata facute sunt super bune,si apoi pusa in straturi foaie,carne,sos rosii (care si asta are o reteta),mozarella,parmezan ras,un strat de bechamell (si aia alta reteta)si tot asa si apoi bagata la cuptor.Plus ca este si foarte costisitoarea(ma refer la aia originala).Cantitatile vi le voi da cand le scot la lumina......
Mie imi plac in schimb tare "melanzane alla parmigiana" adika vinete taiate rondele prajite (cand sunt scoase puse pe hartie prosop sa traga uleiul) se pun in straturi,deasupra sos de rosii si apoi parmezan,bagate la cuptor si ies o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

salutare, hai ca m-am mobilizat si va dau poze cu noi muuulte...rabdare sa aveti sa le vedeti pe toate...asa incat take your time...(dati si voi slideshow la 1 secunda sa mearga mai repede)

Primele sunt de la Craciun si Revelion si marea ninsoare, iar celelalte sunt cu Vladissimo si Lilina si desigur cu noul look ...tunsoarea army facuta de renumita hair-stylist Lilinaaaa . Iti place ce reclama iti fac nu?

Ma duc sa recuperez ce ati scris de ieri ca am avut o zi plina si nu am apucat deloc.

Craciun 2007 cu Mosu', Bradutul, Cadouri Muuulte si Veselie Maare

Craciunel si Craciunita si ARMY GIRL

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Xandrutza frumoasa foc Narci . Sa nu mai fii asa zgarcita cu pozele si sa ne-o arati mai des.
lexi ma bucur mult ca s-a acomodat bine Maria. Cat despre prieteni de joaca nu-ti fa probleme ca o sa-i gasiti in timp.
beatrix la aluatul de pizza eu pun 500-600gr faina, faci cuibusorul acele pt a dizolva drojdia sau daca folosesti drojdie uscata (praf-la plic)o amesteci cu faina si o lasi sa stea vreo 10 minute, apoi incepi sa moi aluatul. In cuibul acela de faina pun drojdia, peste apa sau laptele si o las aprox. 10-15 min, apoi adaug o lingurita sare, o lingura zahar si apa sau lapte (aprox. 200-300ml, nu sunt sigura) pana vezi ca aluatul e nici tare, nici moale, ca sa il poti intinde. Eu il pun la dospit ori la cald, ori mai nou il pun in frigider, mi se pare ca iese mai fraged. Mai poti pune pe pizza porumb, ceapa, ardei felii, in functie de preferinte

Multumesc pentru informatiile despre somnicul bucuriilor. De cand puiuta mea doarme doar o data/zi, doarme cam putin doar o ora, o ora jumate, iar cand dormea de doua ori/zi dormea cate o ora jumate - doua la fiecare repriza de somn, iar in concluzie seara pe la 7, 8 ii cad ochisorii in gurita de somn, dar tot nu o pot culca pana pe la 9-10.

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, saru-mana mult, o sa incerc si eu in week-end s-o fac. Sper sa-mi iasa aluatul dupa ochi.
Beatrix, eu stau in Trier, aproape de granita cu Lux.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Pai bine ma Itzy alea-s poze cu papusa tunsa din 300 si ceva de poze pui 3 poze ?Vazut tot foarte frumos,atatea cadouri,asa renisori,o mamica care-i sta super bine cu palarie,dar vad ca suferim de aceeasi boala ,tiramisu ne trebuie,Printesa o scumpica, tunsulica mai tre sa mai vad poze ca n-am vazut nik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, super dulce papusica si foarte cuminte din moment ce a primit atatea cadouri frumoase! Iar cojocelul acela roz e de vis!
Mi-a placut la nebunie de Vladone ca-si ia in serios rolul de viitor tatic. Ce mai manevra el caruciorul!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Itzy foarte frumoasa papusica , pozele cu cei doi craciunei sunt bestiale, mamicile la fel de frumoase, dar cel mai mult mi-au placut cele in care Bogdan ii tine pe amandoi pe genunghi

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput