Bucurii de sept-oct 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ramo, beatrix, , multumim ca ati intrebat de noi. Maria e bine, cred ca pentru ea adaptarea e cea mai usoara. Singurul lucru care ma doare enorm e ca nu are copii cu care sa se joace, nu cunoastem pe nimeni cu copii de varsta ei. Acum incerc sa-i gasesc o cresa, tocmai din acest motiv, vreau sa interactioneze cat mai mult cu copii de varsta ei, sa nu fie singura. Acasa era obisnuita sa-l aiba pe varu-sau mereu prin preajma. Problema cu cresa e, la fel ca si in Ro, lipsa locurilor. Asa ca nu-mi fac iluzii ca voi gasi foarte curand loc pentru ea, cred ca abia in vara vom reusi s-o dam la cresa.
In alta ordine de idei, am descoperit in oras un aprozar turcesc unde, printre altele, au si toate soiurile de muraturi. Ieri s-a dus Cristi si a luat varza acra si-am facut sarmale iar azi l-am trimis sa ia niste gogonele si niste conopida murata, asa, de pofta.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
beatrix spune:
xandrutza, merci! imi place tare poza cu agrafa albastra! se vad si carliontii si ochii si parca are un aer misterios!
apropos, imi dai te rog retetele de pizza? si cea normala si cea cu ton!
Mira, citisem si eu de faza cu hepatita C in romania!
Lexi, te inteleg ca aceeasi problema o am si eu! nu avem cu cine iesi in parc sau la joaca! noroc cu cresa in timpul spatamanii!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
xandrutza_76 spune:
Beatrix
Sa stii ca poza care iti place tie nici nu ma asteptam sa iasa, eu fugeam cu aparatul dupa ea, si practic, m-am aruncat ca la rugby, sau fotbal american sa i-l asez in fata; m-am mirat ca a iesit asa faina (nu am reusit sa-i prind si gurita in cadru, dar plonjonul meu a fost mai mult decat spectaculos).
Pizza eu o fac asa: intind in tava un strat de aluat -dospit- (daca vrei sa-ti scriu cum fac eu aluatul sa-mi spui), deasupra torn suc de rosii daca am, daca nu dizolv niste bulion in apa, torn in asa fel incat sa acopar foaia, inclusiv marginile ei. Deasupra presar salam, pastrama, sau ce mai am, cubulete; daca o vreau cu ton, pun continutul unei conserve de ton in ulei, maruntit, pe toata suprafata; pun si ciuperci daca am in casa; rad branza (eu folosesc mai mult branza sarata, pusa la borcan, decat cascavalul), torn deasupra niste oua batute, restul de suc de rosii, presar oregano, si ornez cu felii de rosii, sau ardei, sau masline, depinde ce am. Cand o scot din cuptor o pun pe un fund de lemn si o acopar cu tava in care am copt-o, o las cateva minute asa. Mie imi place tare mult cum iese. Am invatat sa o prepar asa (ma refer la ordinea ingredientelor) de la al meu barbat.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lexi, eu sper sa-i gasiti tovarasi de joaca Mariei, eventual o gradinita care sa va convina. Cred ca va fi bucuroasa mititica, cand va avea cu cine sa faca pozne
Ma bucur ca ati descoperit aprozarul acela, asa poti sa-ti pui si pofta de muraturi la punct
poze cu noi
MamiLili spune:
Beatrix, merci pentru ponturile legate de scaunul auto! Deschisesem aseara un subiect care mi-a fost inchis rapid de moderatoare, in stilu-i caracteristic, dandu-mi un link care nu ma interesa. M-a enervat cumplit.
Xan, e frumoasa foc cretzolina!
Mira, multumim pentru buletinul medical f util! Sotului (nascut in sept) si mie (nascuta in nov) ne-au venit scrisorile alea ptr analize obligatorii, lui M nu.
Si pe mine ma tundea mama scurt - robotzel cand eram mica, probabil ca sa-si ia de-o grija in privinta aranjarii parului. Abia din clasa a 5-a am avut si eu parul mai lung, pana la umeri.
Mamici din Iasi, nu uitati de marea intalnire de maine, ora 16. Venim si cu prietenul Fabian.
Fetele din Bucuresti, de unde se poate lua maxi-taxi spre Alexandria?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
xandrutza_76 spune:
Mirabela, multumim pentru informari! Sa stii ca nu am de gand s-o tund pe Narcisa, asa buclisoare trebuie sa stea departe de foarfec
Lili, am vazut filmuletul, tare drag mi-e Mathias!
Lilina, e nazdravan Vladone. Cand a daramat tarcul nu s-a lovit? Sau doar s-a speriat? Narcisa inca nu a daramat nimic peste ea, doar a cazut din pat de cateva ori. A mai rasturnat niste scaune, dar au cazut langa ea.
Scumpik, sanatate lui Luca, ma bucur ca e mai bine si ca nu a fost nevoie de antibiotic.
Itzy, wow, 16 milioane! Asa mai bine imi deschid eu gradinita (daca as avea posibilitatea), si nu as cere atatia bani. Si as rezolva si problema Narcisei
Pufy , ce fac pufisorii?
Cristina, tu cum te simti?
Acum ma pun pe impartit pupici la fetele care au scris (sau nu) zilele astea pe aici si carora nu le-am raspuns. Daca uit pe cineva, trageti-ma de urechi si suplimentez portia de pupici.
Ramo, Andra, Gety, Alexutza, Sephora, Mephala, Monique, Lakioana, Usorlili, Lullabay, Roxana01, Elenia, Alina, Andreea, Gonghy, Florina
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Lili, nici Narcisa nu si-a primit plicul pentru analize.
poze cu noi
Mirabelac spune:
Lili n-am uitat, noi speram sa ajungem mai repede dar cel mai probabil pe la 17 ajungem. Cine se mai anunta?
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Asteptam primavara
anangel_lexi spune:
Xandrutza, mi-ai facut o pofta nebuna cu pizza aia!!! Nu-mi spui si mie pls cum faci aluatul? Saru-mana! Noi am mai luat pizza congelata pe care doar am bagat-o la cuptor dar nu mi-a placut cum a iesit. Nici la microunde nu-mi place cum iese.
Beatrix , voi sunteti departe de granita cu Lux/Germa? Ca daca nu, dupa ce ne vom lua si noi o masina, poate ne intalnim intr-un punct comun sa se joace si piticii nostri un pic impreuna.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Lexi, cam asa fac aluatul (nu am cantitati, pentru ca il fac din ochi, daca vrei data viitoare cand fac pizza o sa cantaresc): pun faina intr-un castron si in mijloc fac o adancitura in care pun drojdia; drojida, o dizolv cu putin zahar, si o amestec cu putin lapte caldut cand o pun in adancitur respectiva. Acopar vasul si las la dospit, pana incepe sa se umfle maiaua. Apoi framant aluatul dar adaug si putin ulei, neaparat un praf de sare, mai pun lapte (merge si apa minerala), pun si un ou daca vreau si pe parcurs pun faina pana aluatul devine vartos, sa-l pot intinde cu sucitorul.
poze cu noi