Bucurii de sept-oct 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Scumpik, ce dulce e Luca, cum doarme in scaunelul de masina!
Mirabela, te cred ca ti se rupe sufletul de David. Si eu cand vin acasa, Maria e calare pe mine, nu ma slabeste o clipa, si la baie o iau cu mine pt. ca altfel plange dupa mine. Dimineata cand plec la servici ea inca doarme asa ca ies in varful picioarelor din camera ca nu cumva s-o trezesc.
Itzy, treaba cu ascultatul cred ca tine f. mult de fiecare copil in parte. Noi de exemplu nu i-am permis Mariei niciodata sa se apropie de cabluri sau de becuri dar ea tot se apropie si pune mana... Probabil e ea mai nazbatioasa.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Itzy, treaba cu ascultatul cred ca tine f. mult de fiecare copil in parte. Noi de exemplu nu i-am permis Mariei niciodata sa se apropie de cabluri sau de becuri dar ea tot se apropie si pune mana... Probabil e ea mai nazbatioasa.

Bineinteles ca tine de fiecare copil.....si ana-maria mi-a smuls o priza din perete desi ii spuneam ca nu e voie acolo...dar de atunci nu s-a mai atins de ea pt ca nici nu mai ajunge sa puna mana ca ii atragem atentia imediat....

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Skumpiko...cum ai reusit sa il adormi asa? Leganandu-l? Si l-ai lasat acolo sau l-ai mutat in patut? Ce imi place cum dorm ei asa fara nici o grija...

Gety am vazut-o si pe Maria ...nu mai auzisem demult despre bomboanele "bucurii" nu?. Este o scumpa si seamana la ochi ffooarte bine cu tine...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Skumpiko...cum ai reusit sa il adormi asa? Leganandu-l? Si l-ai lasat acolo sau l-ai mutat in patut? Ce imi place cum dorm ei asa fara nici o grija...

Itzy-Bitzy
cu

am scos landoul sa-i spal huca ca zilele astea tre sa nasca cumnata-mea si sa i-l imprumut, iar Luca cand l-a vazut hop in el. Am vazut ca-i place si l-am zgatait putin iar el a si adormit , cred ca-si aminteste de zilele cand statea acolo si dormea. Iar acum cred ca nici nu-l mai imprumut ca Luca nu se mai dezlipeste de el

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pupez fetelor

Tin sa va anunt ca mi-au venit ajuoarele si sunt suuuuuuuuper fericita,de cand a venit Petra pe care a recunoscut-o imediat si tot ce-i arata si facea ea el si-a adus aminte,doarme copilul la 14.30 cu ea uitandu-se la "baby einstein" n-am nici o treaba,uau ce bine mai e .Ieri am bagat ca migu curatenie ca de am avut cum.
Buba de la nas a trecut, se duce si vanataia.In rest totul ok.

Xandruza vine,vine reteta....
Liliana sa stapanesti sanatoasa cadoul.
Scumpik super tare (mi-am adus aminte cum ma chinuiam sa-i iau urina ptr analiza lui Matti)
Gety fazut papusica tunsulica si bombonici buune.
Itzy stai linistita ca nici io nu ma dau in laturi de la nik,doar ma vaet.Daca vrei pizza ca la Venezia baga o comanda la servici la Ste.Ca am impresia ca tu lucrezi la Piata Vicoriei nu?Sunteti aproape ti-o aduce "la botu calului"
Tu despre cine vorbeai acolo era un inger?Pai zi-i tu lui Matti sau roaga-l sa nu faca ceva,pai stii ce "tananica",urlete,zbiarete si etc face?Nu-ti imaginezi!Si nu i-am dat voie din start,nu ca l-am lasat si pe urma nu,nu frate el TREBUIE.

Fetelor cucuietelor de la Iasi ce marfa ca v-ati intalnit,Mira poa sa fie dar io nu cred pana nu vad pe Mathias "sugubat".Pupici Iesencelor.

Mergi la inceput

off toppic

Ce ma seaca frate ,cand pui o intrebare si nu ti se raspunde,frate la ce sunt rubricile alea unde pui intrebari ca sa fii si tu bagat in seama?Daca as fi scris ceva naspa sau vreo adresa cu ceva imediat m-ar fi "ginit",sa inteleg ca si tacerea e un raspuns?
Ma omoara nedreptatea si injustitia nu altceva.

Mergi la inceput

Scumpik Foarte tare!asa-mi plac copii cand dorm ca dorm in cele mai ciudate pozitii,io cand doarme Matti cu curu-n sus (cu picioarele bagate sub el)imi vine sa-i mananc curu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Gety am vazut-o pe Maria, e o dulceata...

Lexi

Seph ma bucur ca ti-a venit ajutorul, asa esti si tu mai libera cred. Asa cum spui ca doatme Matti cu curu in sus, asa doarme si Luca, cred ca asa le plac lor si le este o pozitie comoda. De ce esti suparata? Cine a reusit sa te supere?

Anca, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Adorabili Maria si Luca !
Gety, chiar ca iti seamana tare bine!

Sephora, da' ce si unde ai intrebat si nu ti s-a raspuns?

Lili, daca te consoleaza cu ceva, si mie mi-au fost inchise in acelasi mod 2 subiecte, de catre aceeasi moderatoare

Itzy, eu raman la parerea mea, ai tu copil mai ascultator si mai receptiv. Adica al meu nu ca n-ar fi si el asa , dar ii place tare mult sa-si afirme independenta opunandu-se vointei noastre. Exact asa cum spui si tu i-am interzis si noi inca de la inceput dar zau daca s-a sinchisit.
Acum cu cocotatul pe masa si pe biblioteca, prinde un moment cand nu-s langa el, in camera, si rapid se urca, de-l gasesc la inaltime . Apoi devine obsedat de inaltimi, si plange daca nu-i dau voie, nu se lasa mituit sau deturnat, nici eu nu ii dau voie, si asa mai departe. Oricum a descoperit ca e tare bine sa vezi lumea de sus, plus ca gasesti tot felul de obiecte inaccesibile de pe podea.

Uploadez acum cateva poze recente sa va arat. Poze de ieri n-am, fetele au mai pozat, eu am filmat.

Azi dimineata am patit o chestie nasoala. M-am lovit cu degetele de la picior (eram si desculta) de piciorul patului, am crezut ca lesin de durere, m-am zvarcolit cateva minute in timp ce copilul se uita la mine nedumerit , iar acum am un deget mov si umflat si nu prea pot pune bine piciorul in pamant. Am dat cu Lioton dar inca nu s-a ameliorat.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pai deschid eu capitol nou? Dar inca n-am aflat parola , adica n-am intrebat care-i... asa ca deschid in numele meu

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput