Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bernix, sa stii ca te-am invidiat sincer ca ai iesit la cumparaturi. Eu in ultima vreme mi-am redus iesirile numai la participarea la examene. Abia astept muntele ala. Pe la sectiunea haine nu ai vazut nimic?

Andreea, ce dulce doarme Vladi acolo. Andrei nu ar dormi nene in pozitia aia...Numai pe burta. In mod exceptional saptamana asta a adormit pe spate jucandu-se, dupa ce a miorlait vreo 2-3 minute si a fost ignorat. El doarme cu mainile pe fata daca e pe spate, e tare caraghios. Si se trezeste imediat si speriat de pozitie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

bernix, incearca si baga-i Degeticai un deget in guritza si freaca-i putin gingiile. Oricum o sa-i placa, iar daca simti si tare inseamna ca dintisorii apar.
Eu stiu ca orice bebelus are un san preferat, al meu trage mai cu pofta din dreptul si se cunoaste. Normal ca in situatia asta produc mai mult lapte in sanul drept si s-a format o diferenta vizibila.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Rox, multa lume de pe forum si chiar si mama gemenilor de care am popvestit il recomanda pe dr. Adrian Burloiu. Are un cabinet pe Victoriei si am inteles ca-i super de treaba, nu ai nevoie de programare daca mergi cu bb, te ia inaintea celorlalti. Multumesc de sfat despre pediatrul din Medicover. L-am notat si pe asta.
Mucii sunt tot colo, parca ceva mai putini. Nu am mai pus Colargol si au disparut maronetzele din kk. Nu intleg deloc de ce persista mucii astia, ca la noi in casa e umed, sunt mereu geamurile aburite. Poate fiindca ma incapatanez s-o scot afara in fiecare zi. Cel putin asa am facut pana acu.

Isabeluta, multumesc de intelegere!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma uit ca Andrei e mai rosu pe un obraz, nu stiu daca o fi de la lapte sau s-o fi frecat cum va de pat.

Trebuie sa va las, ca eu scriu romane pe aici si referatul nu l-am scris. Dar am procurat cele necesare. In rest am strans tot ce era de Craciun si am facut partial ce trebuia pentru ai mei. Asa ca ma apuc de treaba ca acum se trezeste Alex si s-a dus linistea mea. Andrei e de treaba, ca si cum nu ar fi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Mai, nu stiu ce e cu Andrei, posibil sa il doara burtica de la Nan 1 asta. Ca e agitat si se foieste si desi azi a macant super bine, adica vreo 6 mese de 170-180 ml, ma enerveaza ca il apuca un fel de enervare cat mananca si se incordeaza si tipa cu tetina in gura. L-o durea ceva?

Rox ,

Poze

uau pai bb meu acum la 2 luni papa deja ata....ma gandeam eu ca e prea mult....
asa e ???vi se pare mult???la 2 luni voi cat lapte praf dadeati bb-ilor???

va multumesc anticipat de raspuns!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Andreea, rolul de frecare il are in principal suzeta. Pare multumita cu ea. Cand prinde insa un deget musca nu gluma si il primba, il impinge cu limba, prin toata gura. Multumesc de sfat! Si pitica mea prefera un san - stangul in cazul nostru. Dar sa tipe cand ii ofer sanul drept nu inteleg motivul. Pe stangul il accepta oricum, dar cu dreptul e jale si nu era asa.

Rox, nu ma invidia, ca sunt luni bune de cand nu mi-am mai cumparat ceva. Vazut si haine dragute, pe toate gusturile. La preturi nu m-am uitat ca mi-era teama ca ma apuca probatul si nu aveam copilul cu mine sa pot intarzia. Poata intr-o alta zi.

Poze Bebe

Mergi la inceput

Tot asa si Degetzica, mai rosie poe un obraz de vreo 2 zile, de cand nici nu prea mai mananca.

Spor la referate acolo!

quote:
Originally posted by Roxana_G

Ma uit ca Andrei e mai rosu pe un obraz, nu stiu daca o fi de la lapte sau s-o fi frecat cum va de pat.

Trebuie sa va las, ca eu scriu romane pe aici si referatul nu l-am scris. Dar am procurat cele necesare. In rest am strans tot ce era de Craciun si am facut partial ce trebuia pentru ai mei. Asa ca ma apuc de treaba ca acum se trezeste Alex si s-a dus linistea mea. Andrei e de treaba, ca si cum nu ar fi.

Rox ,

Poze

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Dany nu radiaza biberonul dupa ce l-ai sterilizat la mnicrounde!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

ma gandeam eu ....dar ma speriase o vecina

danielle si sim stoian va multumesc tare mult de raspuns!!!!

mersi mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Merg sa schimb un kkcios si sper sa revin.

Andreea, vazut foto. Mai, da ce prabusila ai si tu!!! Frumos foc!

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Yessss...a facut kk singurel....ma duc sa-l schimb.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput