Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Magdaz, mereu uit sa-ti spun ce mult mi-a placut poezia ta. A mai spus cineva ca ar trebui trecuta la inceputul fiecarui capitol ca un motto al nostru, al tuturor, asta daca si tu esti de acord, evident.
Tare greu trebuie sa-ti fie cu Maria la bunici, dar cel putin respira aer curat si nu praful din Buc.

Merg sa citesc din urma...

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata referatul. Nu stiu ce face al meu ca de acum o ora si ceva a zis ca vine si vad ca nu mai apare. Oricum vine obosit si nu ii pot pasa copiii.

Bernix, multam de info. Eu pentru Alex am nevoie de oftalmolog. Uite acusica reincep serviciul si tot nu i-am rezolvat strabismul.

Dany26, fiecare BB isi stabileste nevoile lui. Andrei papa tot atat pe la 2 luni jumate, tocmai de aceea fac acum atat tam tam ca nu mai mananca nici atat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

diversificarea asta imi da dureri de cap pe baiatul meu l-am alaptat 1 an si doua luni iar mancare in afara de banane si iaurt nu vroia nimic iar acum mananca mai mult batut. Dar acum nu mai fac asa am sa-i dau cate un pic din fiecare.iar in legatura cu pemergatoarele astea interzise eu mi-am bagat baiatul foarte micut iar la 5 luni mergea intr-o parte si in alta dar la 11 luni mergea singur in picioare.Poate ziceti uite si nebuna asta dar pentru mine era ca o papusa.Pe vremuri mancau ce se prepara in casa si inca de mititei si sunt bine sanatosi decat sunt acum unii care mananca ce la zice doctorul.Sper ca nu mi-o luati in nume de rau dar asta este parerea mea.

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna seara!

V-am citit, am reusit, doar ca am o durere de cap cumplita.

Rox, bafta cu bonele.

Sanatate multa copilasilor si voua de asemenea.

Pupici

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ricea, cum sa ti-o luam in nume de rau? De-aia e un forum, ca sa schimbam idei, pareri. Eu de exemplu respect orice parere, atata timp cat este expusa intr-un mod civilizat. Uite, mama mea, care este o femeie moderna si in pas cu noutatile, este pro premergator. Ma da de exemplu pe mine care am mers la 10 luni desi am avut premergator fiindca asa se recomanda atunci. Eu nu prea cred in ajutorul pe care el il da, mai degraba cred in mostenirea genetica pt. ca si baiatul meu tot la 10 luni a mers, fara sa aiba asa ceva.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Si_bv, uite, am pus www.flickr.com/photos/12251753@N08/" target="_blank">cateva poze, cum ti-am promis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

frumusica foc MARIA - TOMASA multumesc se poate dar eu cred ca si permegatorul a fost un ajutor

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Mami, ce mai zic fetele pe forum?

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Am vazut ca vorbiti despre bb2. Pt. cele care ai ramas insarcinate greu prima data, sa stiti ca acest lucru e foarte posibil sa se schimbe datorita acestei sarcini care a reglat mult organismul din puct de vedere hormonal. Asa ca este posibil ca data viitoare sa ramaneti gravide f. usor sau macar mult mai usor ca prima data.
Valentina, eu nu vad de ce te-ar ingrasa sterilizarea? Chiar nu vad, e o procedura mecanica nu hormonala. Ma bucur ca te simti bine cu ea, si pe mine m-a intrebat ginecologul daca vreau asa ceva. Eu una am refuzat, fiindca nu mi se potriveste mie ca stil de a gandi si simti. Altfel insa sa stii ca nici eu nu mai vreau alt copil, in acest moment cel putin, asa ca te inteleg. Desi nu cred sa se schimbe ceva din puctul meu de vedere, totusi nu exclud ca intr-o viata de om sa-mi modific aceasta parere si nu as vrea sa am vreodata regrete.
Aniast, apropo de fiv am si eu o curiozitate. Ce se intampla cu embrionii congelati pe care nu ii folosesti?

Mergi la inceput

Multumesc, Ricea!
Se poate sa ai dreptate si sa-l fi ajutat premergatorul, nu stiu, eu am respectat ce mi-au spus ortopezii, desi argumentele medicale impotriva lui nu le cunosc. E u chiar cred cu tarie ca trebuie mers in primul rand pe instinctul nostru, recomandarile astea medicale vedem cu totii ca se schimba cel putin de la generatie le generatie, nu putem lua ceva ca litera de lege.

Mergi la inceput