Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 8
Tia spune:
Iubitoiu, eu sunt patita... desi am facut toate analizele posibile, ce era mai important nu facusem... verificarea permeabilitatii trompelor... dr. la care am fost in trecut mi-a spus ca nu am nevoie si mi-a dat stimulare sa nu zic .... orbeste!
Eu cred ca stimularea trebuie facuta dupa ce ai facut toate investigatiile si a reiesit ca asta iti trebuie, nu dupa un simplu examen ginecologic!
Ai grija de tine, nimeni nu are cum poti avea tu
crinuta spune:
Ar trebui sa sa se mentina ridicata. Cam dupa 15, 16 zile de temp ridicata poti incepe sa speri. Asta nu numai ca iti va confirma ca ai avut ovulatia dar depasind lungimea normala a fazei luteale iti poti ridica problema. Progesteronul este responsabil de cresterea temperaturii, si atunci cand se instaleaza sarcina corpul secreta mult progesteron, deci asa se explica mentinerea temperaturii ridicate.
pupici
Crinuta
crinuta spune:
Anis scumpi, nu e musai sa atinga 37.0 daca a fost ovulatie. Depinde cat de mica e inainte. La tine e deocamdata irelevanta deoarece e prea devreme. Hai sa vedem ce se intampla in urmatoarele zile. Teoretic dupa 3 zile de temp ridicata se confirma ovulatia. Apropos, tu iei acum progesteron? Sper ca nu, ca atunci cum ne mai dam seama?
pupici
Crinuta
Tia spune:
Crinuta,
ce sa fac? Am fost aseara la Ancar... vezi ca am povestit pe subiectul cu HSG-ul la Pantelimon... Tu, ce-ai mai facut? Cum te mai simti dupa ciclul acela lung?
Te pup
crinuta spune:
Menstruatia a venit exact in ziua 45, exact cand au prezis cei de la fertility friend, si a fost normala. Ultimele 2 luni ma plangeam ca e mai redusa cantitativ, iar ultima luna cand venise in ziua a 30-a ( si a mai si fost confirmata ovulatia la eco) am avuut dureri infernale in prima zi, eu care nu stiam ce e aia durere la ciclu, si daca era ,era usoara. In fine, a fost o menstruatie normala canitativ, nimic nu mi s-a parut diferit, nici dureri nu am avut, doar un usor disconfort pe care il avem toate. Cam asta e ce pot spune.
Nu m-am mai dus la eco din multe motive. Am multe probleme in viata mea acum si nu simt ca nu mai fac fata.
Spune-mi cum e Ancar/
pupici
Crinuta
Tia spune:
E un profesionist, doar ce si-a aruncat ochii peste analize si a descoperit si alte probleme... sau lipsuri. Imi da incredere ca stie ce face si implicit imi da incredere in mine! Parca mi-am mai revenit ca eram tare speriata... Dar cu tine e ceva in neregula? Scrie-mi prin e-mail.