Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 7
aurelursu@k.ro spune:
Anis draga, daca ar sti seful meu ca stau pe acest forum(sase ore/zi) cred ca as fi nevoita sa-mi caut alt serviciu. Cred ca l-am citit pe tot. Eu nu prea am ovulatie si stiind prin ce treceti voi cred ca nu am puterea sa o fac si eu: stimulari, zeci de ecografii etc. Imi doresc enorm un copilas si ma gandeam la tratamentul Liviei poate da roade. Nu ai avut nici un rezultat? Ursulica
anis spune:
la mine nu cred ca a avut vre-un efect...chiar cred ca mai tare m-au dereglat tincturile alea..
AniS
anis spune:
Fetelor,
Eu am o mare nedumerire....daca va uitati pe adresa mea de web.da-ti click pe casuta..o sa-mi vedeti temperaturile de luna asta...
Oricum eu o sa le scriu aici :
ziua a 11-a - 36.5
ziua a 12-a - 36.7
ziua a 13-a - 36.8
ziua a 14-a - 36.9
ziua a 15-a - 37.0 ( azi sunt in ziua a 15-a de ciclu)
Tinand cont ca ultima eco facuta mi s-a spus ca luna asta fara ovulatie, respectiv ca formatiunea care era si este pe ovarul stang, initial era de 28/30mm...(in ziua a 11-a) apoi in ziua a 13-a de 21/13mm...deci formatiunea regreseaza si ca nu e chist, dar slabe sanse ca sa se sparga (fiind alcatuit ,asa mi s-a zis,din 3 pereti..)
Eu nu inteleg de ce se comporta asa temperatura.In afara de Ova-Mit(ziua a 5-10)..altceva nu am m-ai luat.
Daca nu e ovulatie, temperatura nu trebuie sa atinga pragul de 37, nu? Sau tratamentul si-a bagat coada aici?
AniS
Tia spune:
Anis,
Ieri Ancar nici nu s-a uitat pe graficele mele de temperatura, pentru el relevante sunt ecografiile... Sunt o gramada de factori care pot influenta temperatura...
anis spune:
Asa mi-a zis si mie acum 2-3 luni Niculescu..la fel...
In fine voi vedea...ma duc in vacanta...ma relaxez ...si in septembrie "incepe o noua zi"....
Ti-am cam stricat subiectul dincolo..scuze....sunt in toane proaste azi..iar am "platit " o cotizatie la un dr...am obosit..
Cand pleci in vacanta?
AniS
Tia spune:
Pai daca si Niculescu si Ancar spun acelasi lucru... stii cum e vorba aceea "Cand doi iti spun ca esti beat..." . Eu ma mai chinui zilele astea ca sunt in pragul ovulatiei si gata, n-o mai iau...
O zi buna si sa auzim de
Tia spune:
In concediu am fost in iunie... acum mai "ciupesc" cate un week-end la mare sau la munte.
Vacanta placuta celor care n-au fost!
Jasmine spune:
Uite ca au venit si la mine rusii.Diseara incep iar sa iau Ova-mit.
Poate,poate.....luna august....
iubitoiu spune:
Ajutati-ma va rog ... Dr. meu mi-a spus ca luna ce vine face stimulare ( fara nici o analiza hormpnala in prealabil...) Am inceput sa-mi iau temperatura luna asta de la inceput ..Din cate vad pe la voi ' cu experiente multiple' cred ca ar trebui sa mai asteppt cu stimularile ... Spuneti-mi si mie e ceva in neregula cu temp. mea pana acum???
ziua 1-7 : 36.7
8 : 36.7
9 ; 36.6
10 : 36.5
11 ; 36.3
12 : 36.4
13 : 36.5
14 - 17(azi) : 36.8
Ce sa fac??? Poate un dr sa iti puna un diagnostic doar din controlul ginecologic??
aurelursu@k.ro spune:
Fetelor, am o si eu o intrebare. As vrea sa ma duc la Ancar la Medsana. Stiu ca vine pe la jum. lunii septembrie, as vrea sa stiu daca in costul consultatiei intra si ecografia. Sau trebuie sa o faci si sa o platesti ulterior. Ce fel de doctor e? Multumec, Ursulica