Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Anis draga, daca ar sti seful meu ca stau pe acest forum(sase ore/zi) cred ca as fi nevoita sa-mi caut alt serviciu. Cred ca l-am citit pe tot. Eu nu prea am ovulatie si stiind prin ce treceti voi cred ca nu am puterea sa o fac si eu: stimulari, zeci de ecografii etc. Imi doresc enorm un copilas si ma gandeam la tratamentul Liviei poate da roade. Nu ai avut nici un rezultat? Ursulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

la mine nu cred ca a avut vre-un efect...chiar cred ca mai tare m-au dereglat tincturile alea..

AniS

Mergi la inceput

Fetelor,

Eu am o mare nedumerire....daca va uitati pe adresa mea de web.da-ti click pe casuta..o sa-mi vedeti temperaturile de luna asta...

Oricum eu o sa le scriu aici :
ziua a 11-a - 36.5
ziua a 12-a - 36.7
ziua a 13-a - 36.8
ziua a 14-a - 36.9
ziua a 15-a - 37.0
( azi sunt in ziua a 15-a de ciclu)

Tinand cont ca ultima eco facuta mi s-a spus ca luna asta fara ovulatie, respectiv ca formatiunea care era si este pe ovarul stang, initial era de 28/30mm...(in ziua a 11-a) apoi in ziua a 13-a de 21/13mm...deci formatiunea regreseaza si ca nu e chist, dar slabe sanse ca sa se sparga (fiind alcatuit ,asa mi s-a zis,din 3 pereti..)

Eu nu inteleg de ce se comporta asa temperatura.In afara de Ova-Mit(ziua a 5-10)..altceva nu am m-ai luat.

Daca nu e ovulatie, temperatura nu trebuie sa atinga pragul de 37, nu? Sau tratamentul si-a bagat coada aici?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Anis,

Ieri Ancar nici nu s-a uitat pe graficele mele de temperatura, pentru el relevante sunt ecografiile... Sunt o gramada de factori care pot influenta temperatura...

Mergi la inceput

Asa mi-a zis si mie acum 2-3 luni Niculescu..la fel...

In fine voi vedea...ma duc in vacanta...ma relaxez ...si in septembrie "incepe o noua zi"....

Ti-am cam stricat subiectul dincolo..scuze....sunt in toane proaste azi..iar am "platit " o cotizatie la un dr...am obosit..

Cand pleci in vacanta?

AniS

Mergi la inceput

Pai daca si Niculescu si Ancar spun acelasi lucru... stii cum e vorba aceea "Cand doi iti spun ca esti beat..." . Eu ma mai chinui zilele astea ca sunt in pragul ovulatiei si gata, n-o mai iau...

O zi buna si sa auzim de

Mergi la inceput

In concediu am fost in iunie... acum mai "ciupesc" cate un week-end la mare sau la munte.

Vacanta placuta celor care n-au fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Uite ca au venit si la mine rusii.Diseara incep iar sa iau Ova-mit.
Poate,poate.....luna august....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Ajutati-ma va rog ... Dr. meu mi-a spus ca luna ce vine face stimulare ( fara nici o analiza hormpnala in prealabil...) Am inceput sa-mi iau temperatura luna asta de la inceput ..Din cate vad pe la voi ' cu experiente multiple' cred ca ar trebui sa mai asteppt cu stimularile ... Spuneti-mi si mie e ceva in neregula cu temp. mea pana acum???
ziua 1-7 : 36.7
8 : 36.7
9 ; 36.6
10 : 36.5
11 ; 36.3
12 : 36.4
13 : 36.5
14 - 17(azi) : 36.8
Ce sa fac??? Poate un dr sa iti puna un diagnostic doar din controlul ginecologic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, am o si eu o intrebare. As vrea sa ma duc la Ancar la Medsana. Stiu ca vine pe la jum. lunii septembrie, as vrea sa stiu daca in costul consultatiei intra si ecografia. Sau trebuie sa o faci si sa o platesti ulterior. Ce fel de doctor e? Multumec, Ursulica

Mergi la inceput