Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele,
Ieri mi-am luat rezultatul la "pomelnicul" de analize facute..stiti voi ca le-am scris, analizele in vederea sarcinii.
Au iesit ok.....daca va intereseaza valori normale sa-mi spuneti....am la hartii cu de toate ...ASLO, VDRL, preoteina C reactiva..multe..

AZi ma duc la eco iar....tineti pumnii.sper sa fie de bine..si formatiunea aia de 28 sa nu fie chist!

Tia..poate incerci sambata sa ne vedem!

Crinuta..e stabilit ..pentru diseara.sa nu-ti faci program! eu vorbesc..

Pupici

AniS

Mergi la inceput

FETELE

Am fost la eco..sunt f trista....formatiunea respectiva de pe ovarul drept care era de 28/30 mm..acum e de 21/13 mm..si dr mi-a zis ca regreseaza.adica se va face mic..tot e bine ca nu se transforma in chist...si ca formatiunea are 3 pereti....si ca e f gros...si ca e foarte putin probabil ca sa mai fie vreo ovulatie....

Deci luna asta FARA OVULATIE...

O sa incerc sa ma relaxez (desi nu pot) si sa reiau lupta din septembrie...

Sunt f trista....de ce?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy spune:

Anis,
Putem plange impreuna...eu de la ora cinci, de cand am venit de la medic tot asta fac.A zis ca pe ovarul drept am un folicul de 5mm.Ziua 10. Deci nimic!!! Gata, eu chiar simt ca nu mai pot.Am crezut ca luna asta daca mergem in concediu vom reusi.Dar iarasi nu...La cabinet au fost 3 femei pt intrerupere.Nu mai zic nimic, oricum stiti ce simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Mai fetelor eu stau si ma gandesc si oricum as intoarce problema nu gasesc un raspuns...DE CE? De ce noi care vrem nu putem si altele care nici nu se gandesc la bb .....nu mai zic ca iar ma apuca plasul si asa o tin de luni de cand am fost la eco.Speram eu sa se fi inselat dr cu endometrul meu,s-a inselat dar de foliculi nu mi-a mai zis nimic...si dupa cum vad eu temperatura asta nu cred ca am avut ovulatie luna asta.Pana luni cand merg din nou la dr si ca veni vorba am schimbat iar ecografistul ca dr Corina Grigoriu nu face ecografii si de Iosup nu mi-a placut si oricum e in concediu pana in august...stiti ceva de dna dr Vladescu de la Unirea Medical center?
Incercati sa fiti cat mai tari ca o sa rasara si pe strada noastra soarele candva.
Pupici

adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anis draga, asta nu inseamna ca in fiecare luna va fi la fel. Eu spun sa nu mai faci nimic, sa urmaresti cam 3 luni ce se intampla cu ovulatia ta. Si repeta analizele, dar asta numai peste vreo 2 luni de la tratament. Eu sunt convinsa ca vor fi diferite, adica mult mai bune.
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adina, as vrea sa vad graficul tau de temperatura, sau daca nu ai scrie temp din fiecare zi. De ce esti asa de convinsa ca nu e ovulatie? Hai sa vedem despre ce e vorba. Le poti scrie?
pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Crinuta.....azi eram asa de suparata si sunt....dar m-am bucarat enorm ca am reusit sa ne vedem...serios!

AniS

Mergi la inceput

Fetele
Subiectul cu "zile de nastere" a fost mutat....cred ca totusi locul lui era aici.in fine...

Cum ramane cu intalnire de sambata 26 iulie la Cafe Alexandra, ora 18?

Cine vine?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Fetelor, dragelor! De ce ne e asa de greu sa concepem un bebe? Am o vecina care are sapte. Nu e drept!!! Vreau sa va intreb daca a tinut vreuna din voi tratamnetul Liviei. Va rog mult sa-mi raspundeti, chiar si prin da sau nu. Ursulica cea dezorientata

Mergi la inceput

Ursulica..tu dispari cu saptamanile..si apari brusc pe neasteptate Ce mai faci?
Eu am tinut tratamentul Liviei cam 1 luna si jumatate....

AniS

Mergi la inceput