Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 5
Tia spune:
Anis,
si eu am avut foliculi mari, se pot sparge si atat. din pacate exista si pericolul sa se transforme in chisturi, exact asa am patit eu in a 2-a luna... "formatiuni chistice cu multiple septari fine".... Teo a zis ca se resorb in timp, nu sunt un pericol, plus ca se poate prinde bb, chiar si in conditile astea.... in alta ordine de idei, dr. la care merg eu la ecografie mi-a spus ca daca foliculul ajunge la 30mm, nu sunt sanse sa mai fie bun de ceva... constat ca tratamentele hormonale cresc sansele pentru bb, dar fac si mult rau, mai ales daca nu se prinde in prima luna.... mie mi-e groaza ca va trebui sa repet acest tratatment dupa ce voi face si alte investigatii...
te pup si iti tin pumnii!
anis spune:
Merci frumos fetelor....
ALI sa nu cumva sa renunti vreodata..speranta e cea care ne tine pe toate in lupta!
TIa....m-am uitat peste hartii , luna trecuta corpul galben se afla pe dreptul, semn ca ovarul drept eliberase foliculul.Dr meu..o sa lamuresc cu el asta..nu a fost atent la hartii..ca de tinut minte e greu..la cate paciente are....el a crezut si crede ca, chistul a ramas de luna trecuta , ca din cauza asta e mare....o sa lamuresc asta cu el maine.Dr e de la Giulesti..banuiti cine e....
Din ce stiu eu....ce s-a dezvoltat acum pe ovarul drept de 28/30 mm..s-a dezvoltat in ciclul asta...daca luna trecuta pe ovarul drept nu era nimic....Mie asa mi se pare logic. Am dreptate?
Si de ieri simt un pic niste dureri sin partea stanga..desi dr a zis ca nu e nimic pe ovarul stang....sa am dureri difuze date de ovarul drept?
PS : Apropo de dr de la MEDSANA pentru barbati, Dr Iliescu....e un mare aiurit...habar n-are de nimic...mie Medsana mi-a lasat un gust amar..mizerie la WC..nu au un loc special pt cei care vor sa faca spermograma acolo pe loc..la scorurile pe care le au...cred ca se putea altfel....Sau mai bine zis..MEDSANA inseamna doar ANcAR..ca restul e zero
AniS
Tia spune:
Anis, eu am fost la Medsana o singura data la o ecografie transvaginala si nu pot sa spun ca mi-au facut o impresie stralucita... in sala de asteptare era asa multa lume ca am fost nevoita sa ies pe balcon... receptionista (era singura) nu stia ce sa faca mai intai, sa raspunda la telefon, sa repartizeze pacientii sau sa completeze hartii.... era deja iritata si cam nepoliticoasa... am ramas cu impresia ca nu fac fata valului de pacienti care vin la ei... despre dr. de la eco nu mai spun, din nefericire veneam din afara clinicii si pentru ca nu ma consultase un medic de la ei, m-a repezit si a facut treaba de mantuiala, cred ca am stat 5 minute inauntru (cam putin pentru o ecografie transvaginala). in fine! sa revenim: Anis, luna trecuta aveai chistul pe dreapta, da? Ce ti-a spus sau ce ti-a dat pentru el acum? Cand te mai duci la eco?...
Azi merg si eu la eco si am mari emotii....
anis spune:
Tia...bafta la eco sa ne zici ce si cum
Nu luna trecuta ovulatia a fost pe dreapta , chistul era pe stanga. Deci nu are cum sa fii ramas de luna trecuta ceva..care sa se dezvolte in corp galben.....Dr nu a fost atent...el a crezut ca ovulatia a fost pe stanga si de aici ipoteza ca chistul e de luna trecuta.Fals..lamuresc maine asta cu dr!
AniS
Tia spune:
Anis, sa ne spui si noua dupa ce te lamureste ... sunt curioasa daca intr-adevar chistul de pe ovraul stang s-a resorbit intr-o luna...
iti povestesc si "aventura" mea... din pacate dr. meu e in concediu si merg - in premiera - la altcineva!
anis spune:
Tia..din moment ce dr a zis ca pe stangul nu exista activitate foliculara...deci chistul de 28 de mm de luna trecuta s-a resorbit.Numai ca dr a facut confuzie....nu s-a uitat pe hartii, m-am uitat eu acasa.El a crezut ca ovulatia s-a produs pe stangul...si de aia e ok acum.....si ca pe dreptul ar fi posbilitatea ca ce este acum sa fi ramas de luna trecuta.E complect fals....pt ca ovulatia a fost pe dreapta..e exact invers....o sa vorbesc maine despre asta .
Tu ai fost la eco deja?
AniS
Tia spune:
Anis, ti-am raspuns si prin e-mail...
Acum am vorbit la clinica si am ramas pe dinafara, dr. a plecat si nimeni nu poate sa-mi face eco transvaginala pana pe 4 august cand oricum aveam alta programare ....
anis spune:
Tia vezi ca ti-am dat un mail.
Eu o sa-mi fac timp sa ma vad azi cu Crinuta.Maine vrei sa te intalnesti cu noi?
AniS
crinuta spune:
Anis draga, mie dr mi-a spus ca pana in 30 de mm e ok. In rest vorbim la telefon sau sms. Ma duc acum ca trebuie sa mut pianina si in curand cin oamenii.
Fetele, sa nu credeti ca v-am neglijat sau uitat, dar pur si simplu nu mai stiu nici cum ma mai cheama. Sunt atat de obosita incat nu stiu cat mai rezist.
pupici
Crinuta
Tia spune:
Crinuta, Anis,
nu pot saptamana asta de nici un fel... imi pare rau... , dar mai vorbim si vedem!
va pup