Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 4
Tia spune:
Victoria,
eu m-am nascut un martie (peste), dar dupa zodiacul chinezesc nu stiu ce sunt ...
Victoria spune:
Deci, s-o luam de unde am ramas: rushi acum, a 3-a luna de Closti, si ma bata gandul sa fac inseminare, ca asa nu mai pot s-o duc.... A mai facut cineva? In ce consta? Cat costa? Doare? Va rog, spuneti-mi cat/ce stiti...
V.
Tia spune:
Victoria,
este prima oara cand faci stimulare? nu ai raspuns la tratament sau de ce te gandesti la inseminare? poate e prematur sa te gandesti la varianta asta... cate pastile iei pe zi? am inteles ca se incepe cu una, si daca nu da rezultate, se face pauza cateva luni, apoi se mareste doza, iar daca tot nu da rezultate, se schimba tratamentul... eu vorbeam de clostilbegyt, cu asta am inceput eu. Fii optimista!
Te pup
Victoria spune:
Pai prima luna una, a doua cate 2 plus 2 pregnyluri ca nu mai pocneau foliculii, si dr. a zis ca am putea incerca inseminare, ca sunt mai lenesi si mai bine sa-i punem direct acolo...
V.
anis spune:
Victoria...in aceeasi situatie am fost pusa si eu.Adica ai lui erau mai lenesi etc...dar inseminarea nu se poate face fara ovulatie.
Si eu trebuia sa o fac luna asta.dar prefer sa o las pe toamna....si bine am facut ca deja am probleme.
AniS
anis spune:
Fetelor,
Nici nu stiu ce sa simt.Cert e ca trebuie sau chiar sunt ffffff suparata.
M-am dus azi la dr la eco, in ziua a 11-a..si stimularea a facut rau luna asta..
Adica endometrul era ok, de 9,8mm, ovarul stang fara activitate foliculara..si ovarul drept..o formatiune de 28/30mm( dr a numit-o asa fiindca nu poate sa-si dea seama daca e chist sau e un folicul fff dezvoltat de la tratament).
De data asta, hormonii luati fac ravagii..si nici un rezultat..a zis sa mai asteptam pana in ziua a 13-a sa vedem ce va fi...se prea poate sa fie ori chist ,ori folicul obez ,ca sa zic asa...
Dar cand foliculul e peste 25..pana in 30 , mai e bun de ceva?
Partea nasoala sau buna e ca..dr nefiind atent la ce ziceam eu.adica luna trecuta s-a intamplat pe dreapta...asa ca chist sau orice ar fi fost nu ar trebuii sa fie pe dreapta..deoarece luna trecuta s-a produs ovulatia....eu cred ca s-a dezvoltat acum in luna asta de Ova-MIT..dar s-a dezvoltat cam mult.O sa-i mai spus asta inca o data miercuri..deocamdata el o tine pe a lui.
Oricum ma asteapta colposcopia ,plus o perfuzie.ca sa vedem ce si cum.adica daca sunt trompele infundate..si iar mi s-a propus operatia de decorticare a ovarelor..plus inseminare in toamna..
Sa va zic...ca era o fata azi ,,,,care astepta la dr..si imi povestea ca e la a 7-a inseminare..si mai era una care o facea pe a 3-a..De obicei....eu nu prea vreau sa aud povestile fetelor..cand se intampla sa ne ciocnim la cabinet dr...dar unele simt nevoia sa vorbeasca...e ok..dar eu sunt de principiu ca fiecare cu organismul ei..si se poate sa fie diferit....sau "fiecare cu norocul ei".
De cand am iesit de la dr....imi tot vine o singura intrebare "de ce" ..mai ales ca luna asta sotului ii iesise ok....DOAMNE!
AniS
matia spune:
Anis, dr. Teo (nimeni) spunea pe undeva pe forum ca nu exita nici o regula dupa care sa stabilesti care va lucra, ca poate sa lucreze si unul singur in fiecare luna.Nu iti mai fa griji!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
ali spune:
E tare greu sa accepti ce ti se intampla, si te intrebi de ce tocmai mie.Eu 2 ani si ceva am tot asteptat sa se intample minunea,dar din pacate nu s-a intamplat.In timpul asta ne-am vazut de viata noastra, sperand.
Am fost binecuvantata sa-mi gasesc jumatatea.Suntem casatoriti de 3 ani si suntem impreuna de 7 ani jumate.Sunt fericita dar sunt momente in care ma loveste disperarea si zilele astea au fost unele dintre ele.
Am o prietena care dupa multi ani de incercari a ramas insarcinata.Dar a pierdut la 10 zile de intarziere.Doctorul la care merge dupa ce i-a facut din nou alte analize i-a zis ca nu-i da sanse mai mult de 10%.Zicea ca organismul ei reactioneaza la sarcina ca la un corp strain si o elimina.Vreau sa va zic ca a fost distrusa.
M-a afectat foarte mult mai ales ca nici eu nu stiu ce probleme am.Am momente in care imi vine sa ma ascund intr-un colt si sa plang in nestire.
Dar va anunt ca lupt sa-mi revin si ca peste cateva saptamani o sa merg la doctor.E acelasi doctor la care merge si prietena mea.Un tip mai batran, profesor la Tg-Mures de care se zice ca ar fi fost medicul Elenei Ceausescu.Am inteles ca a avut multe reusite si poate ma ajuta si de asta data Dumnezeu.
Multumesc ca m-ati ascultat.
ali