Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 3
ali spune:
Anis , chiar daca noi nu am vorbit am urmarit aproape tot ce ai scris.Vreau si eu sa particip la intalnire dar unde?Doar daca e pe net as putea.
ali
anis spune:
Eu propuneam sa ne vedem si la fata...sa ne intalnim undeva..si sa stabilim o zi si o ora care convine la toata lumea.Astept sugestii! Ce ziceti de vineri dupa amiaza??
O mare intalnire putem face si pe yahoo messenger...asa ca putem face o conferinta online..dar sa va scrieti nick-nameurile de acolo. aici.ca sa stim sa ne cautam...al meu e:anis_girl26.
AniS
Jasmine spune:
Bine ai revenit,Anis.
Eu....deocamdata sunt in pauza.Astept rusii ca sa iau din nou Ova-mit.
Victoria spune:
Culmea, eu sunt si in luna Maimutei (august), deci... maimuta de maimuta... asta e.... Tu?
V
Simona_ spune:
Bine v-am gasit fetelor, va doresc o saptamana cat mai buna tuturor.
Am scapat si eu de o grije, au venit rusii vineri, iar de maine incep stimularea cu clostibegyt care sper sa nu imi creeze alte probleme. Am sa va tin la curent cu ceea ce se va intampla.
Mi-e groaza de monitorizari, de vizite la medic dar trebuie sa trec si peste asta si sper ca sa vina curand.
Ironia este ca vineri am aflat ca fiica unei colege de servici va face astazi avort(mai are o fetita) si m-am gandit la situatia mea si anume ca de mai bine de 1/2 de am bat drumurile pe la medici , laboratoare de analize si farmacii pentru a avea un copil si altele...., dar ma rog fiecare cu problemele lui.
Joi m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care nascuse acum 2 saptamani un baietel, si m-a intrebat daca am copii.....ufffffff.
Acum sufar ingrozitor, dar trebuie sa fiu puternica pentru ca stiu ca intr-o buna zi voi fi si eu mamica si nu va vrea sa aiba o mamica suparata.
Curaj fetelor si mult noroc Simona_