Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5
Raspunsuri - Pagina 2
matia spune:
Jasmine, draguto, sper si eu sa fie asa!
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Tia spune:
Blondy,
ar fi fost bine sa ai pe undeva scris rezultatul ecografiei, asa ai o "istorie" asupra evolutiei tratamentului, peste o luna nu va mai stii nimeni cum ai raspuns ... pot sa-ti spun ce eu scris pe rezultat: uter -> pozitie + dimensiuni, lichid in fundul de sac Douglas, endometru -> grosime + faza, ovare -> pozitie + dimensiuni, foliculi -> numar + dimensiuni. Daca faci ecografie la 2 zile, este bine sa vezi cum evolueaza foliculii si endometrul..
Te pup si o zi buna!
anis spune:
Fetelor...
M-am intors din mini vacanta mea...si sunt franta de oboseala...
Vad ca voi in schimb, ati "muncit" si ati terminat cu subiectul "partea a 4-a" ati trecut la 5....Super!
Acum....sa va intreb pe scurt..voi ce mai faceti? Care sunt noutatile?
Tia, merci frumos de mail...si eu zic ca e ok..si ca avem treaba...? Tu ai fost la eco, cum e?
Eu ma duc azi, sunt in a 11-a zi la ecografie....sa vad ce si cum....o sa va scriu!
Crinuta..da un semn!
Jasmine la tine cum merge cu stimularea luna asta? Ai fost la eco?
AniS
Tia spune:
Anis, bine ai revenit... si eu tot in ziua 11 sunt, dar merg maine la ecografie... mai mult sa vad ce mai fac chistuletele mele si sa vad cum functioneaza "instalatia" fara stimulente! De 2 zile ma cam jeneaza ovarul stang, este cel cu probleme, dar si cel care a fost functional in ultimele 2 luni.... sa fie ovulatia? sa fie chisturile? tu ce crezi?
anis spune:
Fetelor...
Haideti ca am citit si partea a 4-a....si am gasit unele intrebari pentru mine.
Asi....tu ai dreptate in ceea ce zici...referitor la pierderea spermei...la spermograma.Sotul a pierdut la sfarsit...si cei de la Medsana..au zis ca e OK, ca problema de anularea a probei e daca se pierde sperma la inceput.Merci frumos!Oricum el se duce azi la un urolog si sigur isi va da si dr cu parerea.
alinuche, Listeria mie mi-a iesit 1/160 , am inteles ca e valoarea minima negativa acceptata si la care nu se da nici un tratament.Eu am repetat iarasi analiza.ma duc joi sa i-au rezultatul.Mi s-a zis ca..odata ce o am...dar dca e asa ca valoarea sa stau linistita..si ca pe timpul sarcinii i-a va fi controlata mereu...ca sa vada daca nu cumva creste!
AniS
anis spune:
Merci frumos Monica-Elena.....cat despre "forte"..sa vedem..ca de abia de acum incolo o sa am nevoie de ele..
Tia, ovulatia ar fi cam devreme sa fie. Nici nu stiam ca luna asta nu ai m-ai luat stimulente...foarte bine...eu inca nu am curaj sa opresc macar o luna si sa vad cum va fi..dar o sa vad...poate luna viitoare.
Asa ca, referitor la tine..sunt 3 variante..nu ai cum sa stii sigur care din variante e la tine, decat cu ecografie.
Prima varianta, ar fi ca, respectivul ovar..adica stangul..s-a pus pe treaba.si se poate sa fie vorba de un folicul care se dezvolta pe el.
A doua varianta...am inteles de la fete..care dupa ce au oprit tratamentul, au avut diverse reactii, dureri etc...intreba-le pe fete!
Si a 3-a varianta, in cazul in care chisturile nu s-au retras (dar de obicei ele se retag cu urmatoarea menstruatie)poate sa fie o durere din cauza asta.Eu am patit-o acum 6 luni.ma durea tare in partea dreapta aveam ameteli, si eram f obosita.Toata lumea a crezut ca aveam apendicita..am ajuns sa ma vada si un chirug etc...pana si-a dat unul cuparerea sa ma vada si un ginecolog....Si era un chist pe ovarul stang..care imi dadea toate durerile astea..Nici nu stiu ce am luat atunci....
AniS
anis spune:
TIA, CRINUTA, JASMINE..noi fiind ceva mai "vechi" de cand vorbim..dar si restul fetelor..toate...haideti sa facem o mare "intalnire " .Ce ziceti?
AniS