Urmatorul pas in vederea obtinerii sarcinii - 5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ane-Mary,

si eu stiam ca albusul de ou poate sa apara mai devreme, eu evit sa ma ghidez dupa asta... ma bucur ca apare, e semn bun! Temperatura luata la alta ora.. poti s-o uiti, te poate incurca mai mult. Si-asa temperatura poate fi influentata de tot felul de factori, daca nu o iei la aceeasi ora, nu te mai ajuta, iar pe dr. il induci in eroare. Si eu facem la fel, in week-end.. nani mai mult si o luam mai tarziu cu 2 ore. Cand i-am spus doctorului, mi-a dat frumusel hartiile inapoi si mi-a zis ca nu se mai uita pe ele decat cand o asigur ca am luat-o fix la aceeasi ora ..

te pup si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

ma dispera dr meu . L-am sunat si l-am intrebat de ce pe prospectul de Clostilbegytla modul de administrare este trecut pt inceput 1pastla/zi si el imi da 2/zi (fara nici o analiza facuta inainte) ghidandu-se doar dupa temp( care a ramas de 8 zile la 36.9-37.0 C . El spune ca nu am ovulatie (cu toate ca temp mea este normala..a scazut..a crescut..mai putin nu atrecu peste 37.0 C)) Chiar trebuie sa treaca de 37??? Fara eco si-a dat seama ca nu am ovulatie?? Daca totusi am ovulatie si fac tratament ce poate sa se intample???

Mergi la inceput

Iubitoiu,

nu poti stii ce se intampla pana nu faci ecografie in prima luna de stimulare, dupa ce termini clostilbegyt-ul, in ziua 10, 11 sau 12. Eu as face in ziua 10, apoi in 12 si 14... asa vezi cum evolueaza foliculii..

Bafta! ihhh, ce nu-mi plac consulatiile prin telefon, am avut si eu un dr. caruia ii spuneam la telefon (ca la cabinet era doar 3 zile din 7) toata povestea .. de la inceputuri ca sa-si aminteasca cine sunt ... In fine!

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

IUBITOIU
temperatura nu trebuie neaparat sa treaca peste 37,0 grade.
din cate stiu este de ajuns sa creasca cu cel putin 0,4 grade (sau cu doar 0,2 din cate am mai auzit)...importan este sa ai incredere in tine...sin in dumnezeu.
stiu ca probabil te-ai saturat sa ti se tot spuna asta, caci si eu sunt in aceeasi situatie...oarecumm. "povestea" mea o puti citi la SPER tot de aici de la "asteptand un ingeras in viata noastra"
capul sus si va spun tuturor ceea ce eu cred si anume:

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

anne-marry

Mergi la inceput

tia, Nu am cum sa-mi fac eco pentru ca plec in concediu si oricum nu-mi face..Cand i-am cerut 'explicatii'............... mi-a trantit ca face lucrul asta de ani de zile si stie el cel mai bine..iar eu sa-mi vad de plantele mele (sunt agronom de meserie ). Este a 5 lea medic schimbat si speram sa raman la el..Prietene mea si ea dr. in acelasi spital mi la recomandat tu toata caldura si increderea ...si nu stiu ce puisorii mei sa fac...Sa iau eu 1 pastla /zi?? ASA arat eu...

Mergi la inceput

Iubitoiu, dr. nu le place sa le dam indicatii, si pe undeva au dreptate. Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa riposteze in felul asta...

Ori mergi pe mana lui, ori pe mana altuia... cel mai urat lucru care se poate intampla este sa faci chisturi in urma tratamentului cu clostilbegyt, dar la fel de bine se poate ca organisum tau sa nu raspunda la tratament, n-ai de unde sa stii, mai ales ca nu ai facut nici o dozare hormonala... chisturi am facut si eu si dr. care au vazut ecografiile au spus ca se vor resorbi (deja sunt mai mici).

Ia o decizie care sa te multumeasca sufleteste! Eu as pleca in concediu, parca asa ai spus, sau gresesc? Si la intoarcere as cauta un alt dr.

Te pup si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu sunt la a 3-a luna de Closti, si , culmea, luna asta a aparut " feriguta" pe testul Maybe baby din a 10-a zi, si a contiuuat 2 zile, iar luna trecuta mi-a venit la 28 zile, ce nu mi-a venit mie niciodata (eu... intre 32 si 45 de zile) deci pare-se ca s-a mai normalizat cate ceva. Maine ma duc iar la monitorizare eco si va spun ce a iesit, Doamne ajuta!

V.

Mergi la inceput

multumesc, tia...
ma agit cam mult nu-i asa??
cred ca merg pe mana lui...dar cu 1 pastila/zi...in cate zile de la conceptie se poate face un test de sarcina (pe care scrie ca se poate face la 7 zile de la conceptie???

Mergi la inceput

multumesc, tia...
ma agit cam mult nu-i asa??
cred ca merg pe mana lui...dar cu 1 pastila/zi...in cate zile de la conceptie se poate face un test de sarcina (pe care scrie ca se poate face la 7 zile de la conceptie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai Iubitoiu lasa "piticii" acasa si pleaca in concediu. Daca o sa faci dragoste programat si o sa dai fuguta sa faci testul la 7 zile o sa fi tare dezamagita. Nu te mai gandi. Iti spun din experienta(cam 8ani de chinuri). Uite ca, acuma mi-am propus sa nu mai fac dragoste programat si sa ma gandesc a prins sau nu a prins si parca e mai bine. In primul rand nu mai sunt stresata.
Hai vacanta placuta si calmo, nu dispera ca vine si .

Monica

Mergi la inceput