Iubitoiu, lasa lucrurile sa curga cat mai natural... face bine la psihic, crede-ma! Multa agitatie strica! Te gandesti la testul de sarcina dupa ce depasesti 16 zile de temperatura ridicata... Oricum sunt la farmacie o mie de feluri de teste de sarcina, nu-ti face griji, cand vine vremea o sa te descurci!
Daca iei numai o pastila ce o sa-i spui dr. tau? N-o sa-i placa ideea ca nu l-ai ascultat.. Daca te duci la alt dr., o sa-i spui ca ti s-au recomandat cate 2 si tu ai luat una? Sau ii spui ca ti s-a recomandat sa iei una? E bine ca medicul care te vede, oricare ar fi el, sa stie povestea sau istoria ta cat mai exact, asta il ajuta sa-ti dea un tratament adecvat. Eu zic sa te mai gandesti ...
m-am dus la farmacie sa iau Closti.. ,farmacista ,vecina de bloc mi-a spus ca doza este prea mare pentru un tratament incipient cu atat mai rau cu cat nu sunt monitorizata...
nu stiu de ce dar ma sperie faptul ca nici nu vrea dr. sa auda de eco ..a spus sa merg asa 2 luni si apoi mai vedem..
Am toate simptomele de ovulatie ( intepaturi, stare, temp) ,histero este OK...si el imi da 2 pastile /zi pentru stimulare si ma trimite la plimbare...'ne vedem peste o luna' zise el...Fetelor ce sa fac...Nu mai vreau sa-mi schimb medicul..