Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Andreea, da focul mai mic fata! Tu ce zici, banuiam sau nu ca ai habar cum arata un borcan??? Ma bucur ca ai aflat si cum se foloseste mailul. Desi, mie mi se pare mai complicat sa navighezi pe forum, decat sa deschizi un mail... De asta mi s-a parut amuzant... Orisicum, problema la tine este ca nu urmaresti subiectele discutate de fete si ne intrebi mereu lucruri paradiscutate anterior... Pai si atunci te cred si io vere ca te iei cu mainile de cap cand cineva te intreaba o chestie despre care s-a vorbit acum doua zile. Sau vrei sa iti facem noi temele si sa cautam din urma?
Asta in general vorbind. Ca sa iti raspund la intrebarea intrebatoare - nu, nu am lasat pauza de 4-5 zile. Pediatra mi-a spus sa urmaresc in scaun (kk) daca se deranjeaja la stomac. Ceea ce nu s-a intamplat. Daca bebe are probleme, este indicat sa scoti pentru cateva zile alimentul respectiv...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Eu nu stiu cum trebuie sa arate un bebe ca sa fie considerat gras... Al meu are 7,6 kg si nu e gras fratica! L-am vazut si pe Andreiutul Roxanei, care e campion la categoria grea. Nu este gras ioc. E numai fibra! Si al meu idem, e bine proportionat...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Sim, cautam pe net un carucior foarte usor si am gasit o gramada de scaune auto super truper...
Asta, cel putin, e belea cu halva...

http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=36&cod_produs=850

Stop al meu!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Annisia, l-am vazut si eu pe cel de la Maxi Cosi, dar problema e categoria 9-18 kg pt care e facut. Vroiam unul 0-18 kg pt ca nu vreau sa il tin in fund in masina. Uite-l pe ala de care zicea Sabina:
http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=11&language=at-en

E belea, dar la noi nu l-am gasit si e destul de scump - peste 200 lire.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Buna dimineata la amiaza!
Annisio, te-am luat la somn azi .
Andreea, ma intrebasei acum un secol daca am jucat cu tips-uri Syberia, ei bine, nu. Eram studenta atunci si aveam o gramadaaaaaa de timp liber.
Isabeluta, m-am gandit si eu la puseu de crestere, dar parca s-au manifestat altfel pana acum. Asta-noapte s-a trezit la 4 juma, dar adormise la 9 fara un sfert, deci il inteleg.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, voi va lasati bebeul sa doarma in scoicutza? L-am adormit cu greu, in scoicutza si am incercat sa il mut si a deschis ochii asa ca am luat-o de la capat cu leganatul si acum doarme...dar in scoica...

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

annisia nu m-am aprins pt ca ma cunosc cum sunt pun o intrebare de 1000 de ori. Si uneori tb sa ma ignori ca sa nu te enervezi, dar si asa dc nu-mi raspunzi eu tot te intreb, deci nu merge nici cu ignoratul.Deci trebuie sa fi tare sa-mi rezisti.... Eu am vazut multi copii obezi si sunt obsedata de obezitate, Yannis al tau desi are 7kg si.. nu-mi pare un copil gras, ci normoponderal. vezi, cred ca difera de la copil la copil. .
Pt Annisia imi pare bine ca nu te-ai impuscat!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

E dragut si ala. Pai cat inseamna 200 de lire? Zece bulioane si ceva, nu? Nu faci un drum prin strainataturi? Sau sa ti-l trimita cineva, ma gandesc...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

buna si de la noi ma ajutatati sa activez PM nu ma pricep nu stiu ce sa fac la profil.

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput

Annisia, prin strainataturi la vara ma duc. Cred ca o sa iau unun Inglesina si abia la urmatorul ma bag la un Maxi Cosi. Poate pana atunci apar si pe la noi toate modelele.

Povestioare

Mergi la inceput