Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, vad ca o freci la greu (pe menta)... Ai un chef de invatat, cum am eu de facut curat sau piureuri pentru bebe... Hihihihihi... Am vazut ca si ieri ai stat o gramada pe net... Mai, mai, mai... Pune mana si invata, om nebun! Te spun, sa stii!!! Spuse, spuse, Roxana nu invata!!! Sau, ca sa rimeze, Roxana freaca banana....

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

ok
sorry ca te-a deranjat intrebarea

Mergi la inceput

Aaaa, stati asa nene, ca uitasi... Carpatino, esti gagica misto vere! Acum stiu si io cu cine vorbesc. Apropo de ce ne povestea Roxana, eu ma cam feresc sa intru in dialoguri cu oameni fara fatza... Da' de Carpatina imi fu drag si nu am putut sa o refuz...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Multumesc frumos de ponturi Marunzika si Yaia .

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Rox, cercelusii sunt marca Cellini. Daca tot ziceai ca vii in Brasov la ski, iti spun si magazinul: e vorba de cel din centru, Star, si i-a luat de undeva de la parter. Star e cel mai cunoscut mag universal din Brasov, poate il stii...

Annisia, esti mortala!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Annisia, nu ii sunt cam stramte ghetutele lui Yanisucu?????? sa-l pupicesti din prtea mea, e un dulce.Da vad ca sunteti papaciosi frate, ati acceptat tot fara probleme, sa nu-mi spui ca mananca un borcanel la o masa?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

annisia draga, eu te intrebam dc nu ai lasat cateva zile intre alimente! Oi fi io toanta, dar ce e un borcanel cred ca am mai vazut pe la mama prin bucatarie, si o lingurita la fel.... Imi esti chiar simpatica, desi nu te cunosc personal. sunt eu cam stresanta, iar daca te-am enervat cu ce am mai scris, regret.
Sper ca nu enervez pe toata lumea cu intrebarile mele care recunosc ca sunt cam tampite uneori, iar daca vi se pare ca o fac, va rog trageti-ma de maneca!
Chiar nu stiam cum sa intru si nu-mi trecea prin cap sa intru pe adresa de mail! Na, dc nu prea le am cu netul.... si in general intreb daca nu cunosc.
green]Isabeluta multumesc pentru intelegere[/green]

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Stramte, cum sa fie Cecilico stramte? Crezi ca torturam io copilu'? Pantalonii sunt cam lungi, dar nu-i bai, ca-i mai suflecam. Macar stiu ca ii mai poate purta cateva luni...
De sarbatori a primit nea o gramada de toale de la Z. Pai nu am dat fuga sa le schimb, ca nu ii mai erau bune decat luna asta maxim...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Bai frate, am si eu o intrebare de 10 puncte - voi citit vere ce se scrie pe aici? Ca sa nu mai pierdem timpul, zic...
Eu am recunoscut sportiv ca nu mai stiam cand mi-a spus Andrruzza cum a slabit. Sunt convinsa ca am citit, dar am uitat... Deci... Am citit!
La fel de sportiv recunosc ca nu citesc schemele voastre de diversificare, pentru ca am ales o varianta de puturos si nu mai vreau sa vad stele verzi cu atatea combinatii si diversificari...
Pai Cecilico muica, nu ii spusei io Roxanei ca al meu haleste un borcan la o masa? Atunci ce pana mea imi spui sa nu-ti spun ca haleste un borcanel la o masa... Ei bine, atunci nu-ti spun. Dar banuiesti de ce? Pentru ca am mai spus-ooooooo!!!!!!!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Gabitza78 si al meu a luat 500g de la 3l la 4 l! Dar ca si gramaj total: 6,800kg sunt multumita, eu cred ca un copil gras nu inseamna un copil sanatos neaparat!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput