Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
astazi am fost cu bblusa si am luat fratiorul de la gradinita- ce madru era de surioara lui.Pe drum a impins caruciorul, am mers cu o colega a lui si nu a lasat-o sa impinga si ea (ea s-a suparat, era tare dornica sa puna mana pe carucior)
Dna educatoare ne-a spus ca dpdv pihologic este genul "tiran" si genul "clovn" (asta stiam,se da tot timpul in spectacol, sa fie el cel mai cel..sa se uite toti la el..).Are cineva descrierea acestor tipuri ?
Eu chiar imi faceam griji, la un moment dat ma gandeam chiar la hiperactivitate (sindromul ADHD); cica nici gand de asta, a avut copii asa, el nu este

Irinuha,sa fiti fericiti in noua camera,zile cat mai insorite in ea!
Imi place f. mult combinatia de culori!
Carmen,ce mai faci Isutin la gradi?ceva cuceriri (cu ochii lui cred ca a topit multe fete...)
Nicoleta,ce bine ca ai talent la hainute!nu stiu ce-oi face eu..
La TV ma uit mai mult la stiri si la diverse reportaje gen National Geographic);din pacate nu prea mai am rabdare sa ma uit la filme

Va pupam!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele,
Am reusit sa citesc cat de cat acest ultim capitol. In primul rand, Anacami, felicitari pentru bebelusa... ce mult timp a trecut... Sa fiti toti sanatosi si voiosi!

Laureta, si tie multa sanatate si sa va ajute Dumnezeu sa fiti bine!

Nicoleta, am inteles ca va mutati singuri? Astea-s vesti foarte bune...

Irinel, vacanta placuta. Cred ca o sa fie tare frumos in Republica Dominicana...

Irinusha
, foarte frumoasa sufrageria... Culori vesele, imi place tare mult.

Vanessa, felicitari pentru reintregirea familiei.

Uuuuf, si nu mai tin minte... cred ca trebuie sa mai iau o data la citit...
Va imbratisez pe toate, in schimb.
Noi suntem bine, Rebeca la gradinita, se incadreaza si ea in grupul copiilor care nu vor sa se trezeasca dimineata si mai pun botic cand ajung la gradi.
Poate o sa reusesc sa pun si eu fotografii ale noului apartament. A iesit bine, mai putin finisajele, dar, cu mobila pusa... nu se vede chiar asa nasol.
Sper sa reusesc sa intru iarasi mai des... ca pierd sirul cu pauzele astea lungi.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anacami, inca nu cunoaste copiii, se familiarizeaza cu ei. Deocamdata sunt multumita, e vesel si incepe sa-i placa gradinitza.

Irinusha, poti sa ma ajuti c-o traducere?
Uite aici: http://www.schaebens.de/pages/8868_GewichtControl_d.html Ma intereseaza ce compozitie are.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,
Io alerga de nebuna, finalul sper sa fie unul bun. Am fost sa vorbesc sa refacem masuratoarea topo, ca cea facuta asta vara nu e buna, acum o vor pe GPS.

Vanesa Multe felicitari lui Andu pentru performantele scolare. Cred si eu ca pleznesti de mandrie cu un asa baiat. Sa-i ajute DD sa ii se implineasca toate dorintele.

Ioana Bine ai revenit! Din pacate nu ne mutam, se ivise o ocazie de a ne muta cu chirie din nou, dar garsoniera respectiva e foarte mica si era si foarte murdara si prost intretinuta. Asa ca deocamdata suportam cu stoicism aglomeratia le la soaramea.

Carmen Incet, incet isi va cunoaste totii colegii. In curand isi va face si prieteni.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nicoleta, imi pare rau... Si noi ne gandeam sa punem la inchiriere apartamentul in care stateam inainte, dar cred ca nu o sa ne iasa, pentru ca acolo a ramas motanul nostru si nu cred ca o sa fie cineva dispus sa imparta apartamentul cu el...

Maine avem si noi botezul nepotelului meu, Darius... Abia asteptam...
Si pe 1 februarie mergem la munte, ura!!! Sa vedem, in schimb, daca si Rebeca o sa mearga. In ultimele zile a intrat intr-o perioada tare ciudata si i-am spus ca, daca nu isi revizuieste atitudinea, ramane acasa. Sper sa fie suficient de stimulatoare treaba asta, pt ca ei ii place foarte mult sa calareasca...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Carmen, m-ai bagat in ceata, daca traduceam motamo iesea o aberatie ...
Substanta importanta e praful semintei Plantago Ovata (http://de.wikipedia.org/wiki/Plantago_ovata), se foloseste ca umplutura la medicanente, in loc de gluten (usa) si ca-i satioasa (nu prea le am cu traducerea...) sau ca laxativ/reguleaza digestia. Restul: hidrogencarbonat de sodiu, stearat de mg - sper ca-i bine.
Ridica starea de saturatie, reduce prin asta foamea.
Noroc cu wikipedia .... :)

Pupici fetelor si multa sanatate!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc mult ca intrebati de noi si ati fost alaturi de mine cand am avut probleme cu Eric. S-a recuperat complet dupa virusul ala, dar acum e iar racit, muci multi, tuse. Sper sa nu ajungem la antibiotic.

Va pup pe toate si multa sanatate la pitici,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

poftiti la

Irinusha, multumesc, .

Camelia, Diana, Nicoleta, cum va petreceti week?

Carmen, ma bucur ca Eric e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Carmen Multumesc de intrebare. We in general il petrec cu treburi casnice (sambata in general pt ca lucreaza sotul), in timpul saptamanii nu prea am timp de ele. Duminica daca nu metem la tara mai reusim o iesire prin parc in 3. Azi vreau sa fac curatenie generala in dormitor si sa imi pun dulapul din bucararie in ordine.

Carmenbr Sanatate lui Eric, multa putere tie. Ma bucur ca si-a revenit dupa acel virus.

A, va vine sa credeti? Dupa ce am tras toata saptamana de Bia sa se scoale pt gradi, abia o trezeam pe la 8.00-8.10, azi s-a trezit singurica-singurica la 7.30. Cica "mami, m-am trezit, tu dece mai dormi? S-a facut dimineata."

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

inteleg ca e week, dar chiar asa? N-aveti chef de vorba?

La Iasi e o vijelie, , mi-a scos parabolica din suruburi. Noroc c-am vazut la timp.

Mergi la inceput