Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

ooo, n-ati avut de loc chef de scris... Noi ieri am fost la Timisoara, seara am avut musafiri, azi am fost la teatrul de papusi si apoi la un loc de joaca unde ne-am simtit bine de la mic la mare, Vlad a alergat intr-una n-am avut deloc grija lui, eu cu Timi pe topoganul mare, noroc ca reuseam sa ma strecor pe acolo, Vasile juca tenis de masa si era tare incantat de un loc de joaca unde in sfarsit adultii au ce face. Deci ne-a placut, mai mergem.

Carmen, s-a mutat vijelia la noi.... Ninge din greu si viscoleste, e cumplit afara...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!

Diana, ati avut ceva activitate in week, .
edit: ti-am vazut pozele din concurs, is faine.

Eu sunt rupta de somn, Teodor a plans toata noaptea, nu stiu ce-a avut.

Mergi la inceput

Carmen, multumesc! Si eu am remarcat de multisor poza cu piticii imbratisati, f reusita! Doar o poza ai trimis?

Carmenbr la multi ani cu sanatate! Pupici tie si Ericutzului!

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Carmen! Sanatate, fericire si cat mai multe momente frumoase alaturi de cei dragi!

Diana, am trimis doua poze, n-ai ghicit-o pe a doua, :www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=3" target="_blank">cercul vietii (e bunica sotului cu Teodor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna dinimeata (mai pe la amiaza)

CARMEN LA MULTI ANI! Sanatate si tot ce iti doresti.

Diana Sa va fie de bine distractia din we.

Carmen Frumoasa poza cu strabunica si nepotul.

Noi am fost convocati ieri la tara. Si-a serbat soacramea feciorul si ginerii. Cata zi de nastere, ceilalti doi onomastica. Bianca a adormit ieri pe drum si s-a mai trezit azi la 8 dim. Cei drept la tara nu a dormit la paranz.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Carmen, f reusita poza, artistica asa cu patina de vechi! Sunt multe poze reusite in concursul asta si cred ca nu-s puse nici jumatate din poze...

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Carmen!!!! Multa sanatate ptr. intreaga familie si tot ce-ti mai doresti!
Ce mai face Eric?

Diana, fain week-end! Si super poza cu piticii in lighean. Tu doar una ai trimis? ....

Mephala, le-am vazut si pe ale tale ... de abia astept sa pot vota :)

Am trimis si eu doua .... sunt curioasa cand o sa apara.
Sunt suparata ca mi-a facut si Melie conjuctivita si nu inteleg de unde .... lui Cris i-a trecut de mult, deci nu mai inteleg nimic. Imi e asa mila de ea .... si parca e mai rau decat la Cris .... plus ca o terorizeaza si dintii, care nu mai vor sa iasa. A dormit si prost, ea care n-are treaba .... asa ne distram noi. grrr!
Gata, ca-s cu muscatoarea in brate ... am deja vanatai....

De Laureta mai stiti ceva?

Pupici!!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Irinusha, multumesc! Uite www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">aici si cealalta poza, a venit primavara1 (cea cu Vlad ca mai e una cu acelasi nume) Pozele mele au aparut la fix 10 zile dupa ce le-am trimis. UUUf, saraca Melie cu conjunctivita, si Timi a facut de vreo 2 ori, de la frate-su luata si n-a fost prea placut ptr ea...

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmenbr la multi, multi ani fericiti! Doamne ajuta sa fie Eric bine! Iarta-ma ca n-am apucat sa te sun inainte de a pleca, au fost cateva zile nebune. Incerc azi sa te sun. Multi pupici.

Laureta ce mai faci??? Fetelor, am eu impresia sau Laureta n-a mai postat de dinainte de a pleca noi in vacanta? DSeci mai multe de o saptamana. Si zicea ca luni o sa stie mai multe.(adica lunea trecuta). Laureta, da-ne un semn ca esti bine. Doamne ajuta!

Irinusha ufff imi pare rau ca Meli are conjunctivita. Va pup, sa va faceti bine repede.

Anacami, tu stii ca Danut seamana tare mult cu Sebi. Si eu m-am temut de hiperactivitate, dar cred ca totusi nu e cazul. El la gradi e cuminte (asa ni s-a spus), dar nu vrea la gradi, si e cam frustrat ca il ducem (si acum e doar 3 ore pe zi!!). Daca intarzii putin cand il iau, toata ziua se poarta mai urat. Si totusi cred ca ii place acolo, cred ca a ramas cu un sentiment de insecuritate ca poate nu apar sa il iau.

Nico, imi pare rau ca n-a iesit nimic cu garsoniera, e bine si cand stai separat.

Va pup. Noi am venit, a fost frumos, Danut nu voia sa vina inca acasa :0)) Dar nu cred ca e bebe mic in burtica, sau daca e, chiar nu simt nimic-nimic, sa dea Dumnezeu sa ma insel. Abia peste vreo saptamana o sa aflu, si e asa luuuunga saptamana asta :-)

Diana, sa stii ca totus m-am apucat de Montignac inainte de a pleca. Mi-era ciuda ca pusesem 3 kg de sarbatori, in loc sa dau jos din cele 7 pe care voiam sa le pierd, di aveam sentimentul ca nu mai reusesc deloc sa merg inapoi. La mare, am reusit sa tin regimul 3 zile, apoi m-am mai spurcat cu deserturi :-)). Dar cred ca totusi a fost bine ca am facut asta. De obicei ma simtem tare plina cand plecam din vacanta, acum m-am simtit bine si faptul ca am si innnotat destul de mult m-a ajutat. La intoarcere din vacanta am greutatea pe care o aveam inainte de sarbatori, asa ca sunt fericita, tot am dat ceva jos, chiar daca nu din kg-ele de baza. Si am stabilit ca nu mor daca nu mananc dulciuri, ca eu tare rau stateam la capitolul asta. Saru-mana de carticica inca o data.

VAnessa draga mea, felicitari! E o minune de baiat Andu!

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fete dragi,

Multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine, chiar daca eu sunt asa de scumpa la vedere. Multumesc pt toate urarile si gandurile de bine.

Eu sunt tare fericita! Nu credeam ca o sa ajung sa fiu asa de fericita pt o raceala, dar eu sunt! Eric, pentru prima data de cand a inceput gradinita, a racit si si-a revenit aproape complet fara antibiotice. Azi e o saptamana de cand a racit si e aproape refacut. mai tuseste cand si cand, mai ii curge putin nasucul, dar e bine. I-am tot dat tot felul de leacuri babesti pe langa tratamentul lui pt astm si am reusit de data asta. Of Doamne!

Mi-am cautat si eu un ceas de ziua mea, unul fancy, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa. Barbatu-meu a zis ca el nu-mi face niciodata cadou un ceas, ca sunt tare greu de multumit! Bine ca-mi da bani!

In rest mai am putin si vine tata si sper sa stea cat mai mult. O sa fiu mult mai linistita stiind ca e cineva care are grija de Eric.

Eu citesc tot, dar din pacate nu prea am voie la internet asa mult, asa ca nu prea apuc sa scriu.

Nico, ce pacate ca nu va mutati! Iti doresc din tot sufletul sa reusiti ceva!

Vanessa, felicitari lui Andu!

Carmen, felicitari lui Iustin pt gradi!

Diana, super poza cu stropii de ploaie!

Laureta, sper ca esti bine!

Irinel, pup dulce burticuta si pe Danut!

Irinusha, of saraca Melie. Pupam ochisorii frumosi sa treaca repede!

Va pup pe toate si va doresc multa, multa sanatate la toti poznasii smecherasi!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput