Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89
Raspunsuri - Pagina 10
Iulia P. spune:
Irinusha, micutul David se trezeste din motive cunoscute doar de el (nu vrea lapte intotdeauna, nu vrea sa fie schimbat sau tinut in brate; de obicei, vrea sa vina la mine in pat). Azi-noapte, de exemplu, a facut gimnastica de la 3:30 a.m. pana pe la ora 5:00 a.m., cand am decis sa-l pun la el in patut. Vazand ca se ingroasa gluma, dupa ce l-am lasat sa planga vreo 5 minute, a adormit imediat ce l-am repus in pat cu mine.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/photos/dcppopa/
mephala30 spune:
Diana, "poznasi smecherasi" suna mai apropiat de realitate?
mersi ca m-ati lamurit in legatura cu serialul House M.D...
eu tocmai ce m-am uitat la Prison break - ep.10, ultimul aparut.
Anacami, dormi?
DianaR spune:
poznasi smecerasi e f f bine!
Inca nu mi-am descarcat din sez 3 ep 9 si 10 din PB, parca nu ma trae ata. Sezonul asta al 3-lea ii cam aiurea.
Ma scuzati, tastaturav asta ma dispera!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
anacami spune:
hello!
Carmen, m-am trezitttt! a papat Stefania si a Sebastian (a tusit,cred ca a avut ceva secretii in gat si nu a stiut sa le scuipe )
Ma ustura rau ochii de somn !
va pupam!
Camelia, Sebastian si Stefania
mephala30 spune:
Neatza! Poftiti la .
Anacami, sper ca dormi la ora asta...Sebi e la gradi?
Stefaniei i-a trecut raceala?
"poznasi smecherasi" sa ramana, daca sunteti de acord si va place.
Irinusha spune:
Sarut-mana Nico! Mai misto asa! :)
Aici puteti sa vedeti poze cu sufrageria noua ... nu-i gata, mai trebuie tablouri/poze/postere, poate si perdele ... inca mai avem 1-2 cartoane pe ici colo, dar in general suntem multumiti.
Laureta, esti bine? Pupici pe burtica!!
Va pupicim si va dorim o seara faina! Pupici la poznasi! :)
Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)
* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut
mephala30 spune:
Neatza! e pregatita. Sunt doritoare?
Nicoleta, multumim pentru modificare.
Cum stai cu impletitul hainutzelor pentru papuselele Biei?
Irinusha, ati aranjat frumos, imi place.
Diana, Camelia, Iulia, .
Laureta, cand ai vesti, nu ezita sa ni le impartasesti.
Carmen, sper ca Eric e mai bine.
O zi frumoasa!
vanessa ionescu spune:
eu intai raspund si dupa aia citesc...
nu am mai intrat de cateva zile pe aici. Suntem raciti cobza. Defapt, eu sunt rau de tot. A venit Catalin cu viroza. La el a tinut putin si usurel dar ca o mama grijulie am luat-o si eu.. Sper sa nu o ia si Andu si Cipi.
Asa ca, stam acasa si ne vaitam. Ma doare capul si transpir incontinuu. o sa treaca si asta.
in alta ordine de idei sunt tare mandra si fericita. A avut Andu saptamana trecuta olimpiada la romana si ieri la mate. Faza pe scoala. Si a luat 9.85 la romana si 9.80 la mate fiind primul pe scoala la clasa a IV a. Merge mai departe pe sector. BUcuria e ca a fost primul la amandous. Si mandria mare. Ca peste 8.50 cat era nota de trecere nu-si facea el probleme ca nu ia dar vroia sa fie preimul si a reusit. Are baiatul asta o ambitie de ma uimeste..
In martie o sa aiba o luna tare grea dar trece el cu bine. O sa aiba si olimpiada pe sector si admiterea la liceu la Vianu. SE da admitere pt clasa a V. E doar o clasa sau 2 si se da un concurs la mate si la informatica. Si e disperat sa intre la Vianu. Asta e considerat cel mai bun liceu de informatica si a facut un cult pentru el....
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
tnicoleta spune:
Neta fetele, scuze de absenta dar am avut predare cu revista.
Nu o luati in nume de rau cu numele capitolului, eram in mare ziteza cand l-am facut, vroiam sa ii spun "Prichindei de gradinita", pentru ca toti merg la gradi. Dar imi place tare mult cum este acum.
Carmen Cred ca toti copii trec prin etapa asta de muscaturi. A trecut si Bia, il musca pe Alex, rar cei drept ca era mai mult invers, in schimb o prindea pe Stefi si o musca de degete sau o ciupea. Cica din prea multa dragoste , asa isi manifesta ea afectiunea.
Cu hainutele stau bine, i-am mai facut o pereche de pantaloni si o caciula. Am gasit un material frumos si i-am facut si Biei o caciula la care am avut mare scandal, ca eu vroiam sa ii pun ciucure, si i l-am pus, iar ea o tinea ca e urat si vrea fundita, asa ca am facut fundita in locul ciucurelui. (Asta e boala luata de la soacramea)
Irinusha Imi place sufrageria , ma primesti la tine??
Vad ca mai aveti timp si pentru filme, e bravo voua. Noua ni s-a stricat televizorul, nu ma pland ca asa mai pun si eu mana pe o carte iar Bia adoarme mai repede daca nu e TVul aprins. Si legat de dormitul singuri, am pedepsit-o pe Bia de vreo 2 ori la ea in pat iar apoi i-am zis ca se rupa scara daca ma mai urc pe ea, asa ca adoarme de vreo saptamana singura in patul ei. Cei drept ca pana adoarme iti ies peri albi dar important este rezultatul.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Buna fetelor
Nu vam mai scris de mult deoarece am avut multe traduceri si am mai primit si astazi 44 pagini pana luni, iar Julia sambata a facut febra mare ce a tinuto pana luni seara, tusea oribil, am fost sai fac radiografie la plamani sa vad daca nu are bronsita sau aprindere la plamani, din fericire nu are. Doctora a spus ca este o viroza. Analizele la sange si urina au iezsit foarte bune. Astazi mia spus ca se prictiseste acasa si vrea la gradinita.
Eu smabata toata noaptea am petrecut in restaorant, prietena mea a facut 30 ani. sotul a petercut peste 100 km de varsowia, petrecere organizata de servici. vream sa ma intorc pe la 1.00 noaptea cu taxiul acasa dar nu ma lasat, a spus ca acum se intampla atatea lucruri neplacute ca voi ramane pana la sfarsit si ma intorc cu ei. Seful restaurantului este sotul ei cu inca doi prieteni deci ne-am simtit foarte bine. In rest nimic nou. sper ca in curand sa am timp sa va raspund si sa va scriu mai mult.
Pupici
http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901
Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia