Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna seara dragelor, ce faceti?
Eu sunt absolut franta de oboseala, e aproape 12 si am intrat pe usa acum un sfert de ora, de dimineata de la 9. Visez la pat...dar am avut o zi super.Am fost la micul dejun aniversar..care s-a lungit pana pe la 1, apoi o tura prin oras cu alta prietena apoi...ta-taaa... in Aachen, un oras universitar tare vechi si frumos la 80 km de mine si am patinat!! Prima data in viata mea cand am pus mana pe patine, a fost superb, e noul meu hobby, nu pot sa cred ca am reusit. Primele 3-4 ture m-am tinut de gard, apoi incet incet mi-am dat drumul si in ultima ora m-am descurcat binisor,incetisor bineinteles, dar n-am cazut deloc si am prins miscarea, Abia astept sa ma duc iar, e fantastic. Maine nu stiu daca o sa fiu in stare sa merg deja ma doare efectiv fiecare muschiulet din picioare si din burta, cred ca de la incordare,dar sunt super mandra de mine,mai ales ca n-am mers niciodata cu patine cu rotile sau inliners.Deci total picata din plop direct pe patinoar. Prietena mea s.a ocupat de MArc, care a rezistat eroic si i-a placut la nebunie,la sfarsit aproape ca putea, extraordinar!!!!La 10 jumate am plecat de la patinoar si a adormit in maxim 5 minute in masina.

Ok,in legatura cu subiectul acum, ca mi-a stat pe suflet toata ziua.
Initial am vrut sa-i trimit pm lui Carmen, dar pana la urma n-am nimic de ascuns si soarta subiectului ne priveste pe toate.

Imi pare rau ca aseara s-a ajuns la discutia care a fost-dar repet, a fost doar pura coincidenta ca azi am fost plecata toata ziua-chiar azi cand ar fi trebuit sa-mi intru in paine si sa deschid subiect nou. Cand m-am oferit alaltaieri seara sa preiau postul de la Carmen nu aveam cum sa banuiesc ca se umplu paginile in ritmul asta. Ca sa nu fiu neserioasa si sa dispar ca magarul in ceata fara sa anunt,aseara, la pagina 19 am rugat sa deschida altcineva un subiect nou.
A fost interpretata ca rea intentie, impresie proasta la fisa de post , din punctul meu de vedere absolut pe nedrept si am fost tare suparata. Intru la subiectul asta de ani de zile,cunosc fetele si imi sunt prietene virtuale majoritatea,in nici un caz nu a fost rea vointa.
Imi pare rau ca s-a ajuns la neintelegerea asta.

O sa duc subiectul la capat si apoi ma retrag, o sa intru doar sa va citesc, ma scot imediat de pe lista de concurs.Nu sunt suparata sau ceva, dar cel putin acum ma simt cam in plus si aiurea rau.

Sper sa gresesc si Carmen nu a postat azi ca a fost ocupata( ceea ce sper) si nu din cauza discutiilor de aseara.

Inca o data, nu am vrut in nici un caz sa creez neplaceri, m-am oferit cu drag sa tin lista dar, cinstit va spun am senzatia ca nu sunt binevenita deloc,ca toata lumea o vrea pe Carmen(ceea ce e normal,la cata munca si suflet a pus intotdeauna) desi multe fete au fost dragute in mesajele de azi.
Am senzatia asta si nu scap de ea,desi poate doar mi se pare.

Pe de alta parte repet ce am spus aseara, corect e sa se faca serifie prin rotatie, e multa munca migaloasa.

V-am pupat si noapte buna la toata trupa.

ps. Roxana te trec in lista, spune daca vrei la o echipa anume.

quote:
Carmen, vreau in concurs! Am de dat jos 5 kg! in 2007 atata am pus pe mine! Sunt aproape de o depresie crunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Vai , vai in ce ritm scrieti voi aici .... de abia apuc sa va citesc ... am la servici o groaza de treburi iar cand ajung acasa imi intru in rolul de mama cu lectii , cina , baitza , etc., ca de multe ori nici nu reusesc sa deschid computerul .
In alta ordine de idei sa revin la subiectul in sine si sa va spun ca ieri am papat asa :
MD : - 1 farfurioara cereale ola cu lapte
Pranz : - 1/2 pizza , 1 napolitana micutza , micutza
Cina : - 1 farfurie ciorbitza de cartofi cu ceapa si cateva feliutze de carnat afumat de casa .

iar azi ma gandesc cam asa :

MD : - 1 cafea mare fara lapte dar cu zahar
Pranz : - 2 felii de paine cu margarina vegetala si dulceatza ( eu vinerea mananc de post )
Cina : ma mai gandesc pana diseara

Va pup si va spun asa :

" Impacare , impacare
Fara nici o suparare " !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza .Cafea pentru toata lumea si ceai si tot ce va doriti.

Delia ma bucur ca te-am putut ajuta.

Carina sa stii ca domnisoara Carina are dreptate ca desene la calculator nu se vad bine asa cum se vad la leptop.

Sunt nedormita ,suparata ca copilul nu e bine deloc si mi-a varsat toata noaptea si tot asa ,Asa ca azi mai pe la amiaza mai intru daca nu apare alte neplaceri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Nu pot sa cred, ieri am postat la subiect, iar acum nu-mi gasesc mesajul! Ce s-o fi intamplat? Nici nu mai stiu ce am scris, dar nu conteaza, ideea e ca nu mi-a aparut! In fine, asta e acum!
mamica dulce, zici de Carmen ca speri sa nu fie suparata, in schimb te-ai suparat tu! Ai fost gresit inteleasa (la mine se intampla frecvent, parca e un facut sa spun ceva si sa nu ma pot tine de promisiune, din diverse motive independente de mine, asa ca te-am inteles foarte bine)! Dar nu inteleg ca vrei sa abandonezi subiectul! Se intampla sa avem si neintelegeri, e normal, dar nu trebuie sa reactionezi asa! mai gandeste-te!

Gusta, mephala, carina, hcclara, delidana, tzuni, anacezara, zuzilici, violeta, (scuze daca am omis pe cineva),si pentru voi cate un de la mine!

Edit: Tzuni, ai primit PM-ul de la mine? Tot ieri! Te intreb pentru ca in outboxul meu nu-mi apare nici un mesaj trimis!
Inca o data ma intreb ce s-o fi intamplat ieri cu mesajele mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor si spor la slabit si azi!

tlaura, am primit PM-ul de la tine si am si trimis poza. Nu stiu de ce n-ai primit-o. O mai trimit inca o data astazi, e ok asa?

Eu sunt acum la unul din job-uri, ma grabesc sa termin aici si fug dupa in cealalta parte dfe undfe o sa am timp mai mult sa va scriu si sa stau cu voi.

Meniul de azi:

D: cafea
P: sandwich cu sunca si castraveti
S: taitei de orez cu cascaval

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Laura, la fel si tie un si sa ai o zi buna!
Mami dulce, te rog sa nu mai fii suparata, unde vrei sa te duci de aici? ce dai acum bir cu fugitii? asta nu e un motiv de cearta, poate ar trebui sa va impartiti, sa fiti cate 2, si tu si Carmen, poate si Delia sa mai bage cate un ochi sa vada daca totul e in ordine, asta asa ca sa se relaxeze de stresul din sesiune!!! uite un pt tine!

Carmen, unde esti? cum sunteti voi? hai nu fi nici tu suparata si vino inapoi ca ni tare dor de tine! tie poate nu ti-a dor si de aia nu mai vii!

Eu plec sa imi scot azi permisul de conducere ca mi l-am schimbat si apoi sa imi iau nota ca a trebuit sa dau examen pt limba ca sa imi depun actele pt cetatenie si am primit rezultatul in sfarsit!!!
Nu stiu inca ce manac, dar acum am baut o cafea si vai, ca buna a fost!

Pupici fetele si sa aveti o zi buna! revin mai tarziu si vreau atunci sa citesc multe pagini numai de bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Eu sunt la munca si tocmai am savurat o cafea. Ma simt mai bine, Zuzi Nu am mai avut demult problemele astea, inainte sa raman insarcinata mai aveam durerile astea la menstruatie. Probabil am racit, m-am tot jucat prin zapada Oricum, sunt la ultima zi si nu ma mai simt nici asa de imbalonata. Sunt datoare cu meniul de ieri:
- cafea cu zaharina
- salata orientala
- iaurt activia cu cereale fitness
- 1 felie graham cu zacusca
- apa multa si ceai talia

In alta ordine de idei...nu imi place ca sunteti suparate..Mamica dulce si Carmen.
Eu imi doresc sa nu plece nici una dintre voi, este nevoie de amandoua aici. Sper sa fie totul ca inainte, noi, cele noi avem nevoie de sfatul la amandoua. Va trimit cate un pupic la fiecare sa va mai indulcesc un pic

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata,
Inainte de a posta meniul vreau sa-i transmit un mesaj colegei mele de concurs:
Mamica dulce stiu ca esti suparata, dar daca tot ai intrat in concurs si avem formata o echipa hai s-o ducem pana la capat, apoi mai vezi daca mai vrei.
Pana la urma acest site trebuie sa ajute sa ne simtim mai bine nu sa ne creeze frustrari de care suntem deja satule in viata noastra cotidiana.
O si un de la mine.
la toate fetele.
Revin cu meniul n-am nimic in minte

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gusta, imi pare rau ca este bolnavioara Mara. De la ce a vomat, de la gat? Eu cand aud de copilasi bolnavi imi vine sa plang. Si Dany racea des cat a fost la cresa, dar acum este mult mai bine. Ii curge decat putin nasul cand raceste si atat, nu mai face febra, s-a mai imunizat de cand este la gradi. Sanatate Marei si pupici
Mamica dulce, ma bucur ca te-ai distrat ieri, ne mai trebuie si cate o zi de relaxare. Eu am avut mereu o teama sa-mi pun patinele, cu toate ca ador patinajul. Poate am sa am si eu curaj candva, dar cand voi slabi ca acum cu gabaritul asta sparg gheata
Carmen,cum a fost Iustin la gradi? I-a placut? Chiar daca v-a plange la inceput se v-a obisnui.
Am de lucru acum, va pup pe toate si va doresc o zi buna Revin.....

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!

Imi cer scuze c-am disparut brusc, e drept ca am avut ieri o zi super incarcata (am alergat dupa buletine de analize medicale pentru Iustin, am fost la medic pentru EKG si sunt anemica tare - nimic ingrijorator- pe la farmacii dupa retete si tot asa.)
Recunosc, am actionat impulsiv, am fost suparata, dar mi-a trecut.
Si nu in ultimul rand, va spun ca mi-a fost dor de voi, de fiecare in parte.

Mamicadulce, imi pare rau pentru cuvintele spuse, stiu ca ai fost bine intentionata. Nu e cazul sa renunti nici la serifie, nici la concurs.
M-am implicat prea mult si n-am facut bine.
De aceea voi intra ocazional la serife, tocmai, sa nu fie prea mare greutate pe umerii mei. O pasez pe umerii tai si a celorlalte fete care vor dori sa se implice.
Vad ca nu s-a anuntat nimeni pana acum.

Carina, multumesc pentru poze, te prinde bine culoarea si esti ft. frumusica. Si slabutza.
Apreciez sfaturile pe care le dai fetelor, multumim si pentru site-ul "caloriilor".

Delia, si sa ai o zi usoara la facultate.

Gusta, imi pare rau ca n-am raspuns apelurilor tale de ieri.
Mara e bolnavioara? Poate reusesti sa ajungi cu ea la medic.
Dieta cum merge?

Violeta, bravo, vad c-ai reinceput sala. Si meniul e mai bogat, .
Tinem pumnii sa gasesti un laborator de analize si sa ne dai vesti bune.

Zuzilici, multumesc de grija, ginerelu's-a descurcat la gradi, chiar daca a plans.

Claudia, cred c-au fost tare bucurosi copiii la zoo.
Spor la umblat azi, vad ca ai o zi plina.

Anacezara, multumim pentru sloganul cu impacarea. Ai fost draguta.

Criscosty, te simti mai bine? O zi usoara.
Iustin a plans destul de mult ieri la gradinitza, nici azi nu a fost usor. S-a agatat de noi si l-am dus pe sus in sala de clasa.
Stiu ca orice inceput e greu. Astept zilele in care va merge cu placere la gradinita.

Tzuni, , ne-am regasit acum.

Diana, salutari, despre experienta cu gradi am povestit in detaliu pe celalalt subiect.
Pupici frumosilor tai

Cori, cum se simte Mara? I-a trecut degetelul?

Cornelia, cam tacuta, cam tacuta. , baietii sunt bine, dar tu?

L_carmen, multumesc pentru pm.

Salut si celelate fete: Mik- ne e dor de tine!, Khristin, Liris- n-ati mai dat raportul, Doroty- ce mai faci?, Ina- cum merge sarcina?, Madelaine- ma bucur sa te vad optimista!.
Scuze daca am omis pe cineva.
Trebuie sa ma opresc, am programare la stomato.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput