Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 5
Zuzilici spune:
Sanatate multa Criscosty si te
si noi. Ai grija de tine sa nu fie vreu virus ceva.
ZisaCami
si
.
Mephala acum tu chiar te-ai suparat de nu dai nici un semn de viatza?
Sper ca totul a decurs bine la gradinitza cu ginerele meu. ![]()
Gusta ce faci? Ai plecat dupa bebelina?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Delidana dar de ce trebuie s-o citesti la biblioteca? Nu poti s-o imprumuti?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Zuzulici sunt aici .Domnisoara s-a culcat si eu caut sa rezolv niste hartii ca mi-au gresit astea niste lucruri si sunt suparata ca nu imi dau relatii.
Carmen mai fac o strigare poate poate vii.
Hopes o fac foarte simplu mancarea.Calesc niste ceapa dupa adaug ciupercile si le las un pic pun un pic de apa sa fierbe si dupa mai adaug niste morcov ras si muguri de bambus un pic de sare si asta e tot.
Delia nasol ca nu iti dau cartea acasa.Asa ai sa devii un soricut de biblioteca
.
Carina este pe banda ?
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
Mai fetelor ce putin ati scris cat am fost eu plecata!!!
Tzuni
, ai o fetita tare frumoasa, si banuiesc ca d-na aia la fel de frumoasa care se vede numai putin in spatele ei esti tu! sa fiti fericite si sanatoase impreuna si abia astept sa vii sa ne povestesti in fiecare zi ce minuni face printesa ta!
Eeee, eu am fost in zoo cu copii mei, si ce bine ca ne-am dus ca a iesit soarele si a fost asa de cald si frumos, si putina lume, am fost mai intai la animale si apoi e un loc de joaca mare acolo, bineinteles ca am dat si pe acolo o tura! Apoi ne-a luat barbatu-meu si ne-am dus repede la cumparaturi si cand am ajuns acasa tutror le era foame!!! Daupa ce i-am hranit pe toti am facut si jiste snitele pe maine sa am pt copii ca dimineata sunt plecata si n-am timp sa gatesc!
Meniul de azi:
(n-am baut nici o cafea ca n-am avut)
dejun:o felie de paine neagra cu branzica si o feliutza parizer si o rosie
pranz: o farfurie supa de pui (dar fara carne) cu taitei
un sfert din fructul ala pomelo ramas de ieri si o gura de ciocolata furata de la copii
intre mese: putin mar
cina: salata de varza alba cu vreo 8 ciupercute la gratar si jumate felie gratar.
Apa n-am prea baut azi, cred ca nici 1 litru!
Carmen, unde umbli?
Mami dulce, si tu ti-ai depus pana la urma actele pt cetatenie??? maine ma duc dupa certificat, in sfarsit sunt gata si apoi depun si eu!
ma duc sa pregatesc copii de culcus!
carina spune:
Seara buna dragutelor,
Marilena: nu-s pe banda ca pe la 8 am ajuns si noi acasa si mi-am dat seama ca n-am paine sa ii dau copilei asa ca acum fac paine de casa. Eu de pe subiect nu plec nici daca ma dati afara sa stii.
Claudia: bravo pentru meniul de azi, dar puteai manca si carne la supita ca sa iti iei proteine. Fain de voi ca ati mers la zoo.
Zuzulina: eu nu ma supar prea usor sa stii.
Delia: dupa ce culc copilul ma uit si eu pe net poate gasim cumva cartea aia.
Carmen: hai te rog eu nu fi suparata si intra sa vorbesti cu noi. Mie imi esti tare draga si n-as vrea sa pleci de aici pentru atat.
Meniul de azi:
Cafea+activia mic cu musli
Piept de pui la gratar cu spanac
O mandarina si 2 biscuiti integrali
Cina urmeaza: iaurt cu paine de casa (o felie) si dulceata de gutui si o para
Revin mai tarziu ca imi suteste copilul laptopul sa se uite la desene cu Winnie the Pooh (cica la mine pe laptop se vad mai bine ca pe calculator).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Nu se dau carti acasa decit la anumite biblioteci si nu stiu nici una pe linga mine...Biblioteca Nationala e vis-a-vis de facultatea mea dar ei nu dau carti acasa si nici biblioteca facultatii. 
Eh, ma descurc eu pina la urma. Cumpar cartea cu piesa si cu asta basta, numai s-o gasesc la librarie.
Edit: Carina, am postat in acelasi timp. Daca o gasesti pe net ar fi super dar am cautat-o si eu si nici pomeneala. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia hai ca m-am uitat si eu si eu am gasit piesa de teatru .Da un click si vezi daca e ce iti trebuie.
http://william-shakespeare.classic-literature.co.uk/king-edward-the-third/
Carina de ce imi faci rau cu painea de casa.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
http://www.shakespeare-1.com/doubtful/king-edward-iii.html
http://etext.lib.virginia.edu/toc/modeng/public/ShaEdw3.html
Spor la citit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Carina, Gusta, mii de multumiri!

Nu stiu eu cum de n-am gasit-o, dar pot spune ca mi-ati facut un maaaare serviciu. Ce bine e sa ai prieteni! ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna seara!
Nu-mi place ce s-a scris la sfarsitul subiectului trecut. Acum un an cand am intrat alaturi de voi nu se intampla asa ceva. Mai aveam contraziceri sau neconcordante, dar in final ne acceptam unele pe altele. Mie imi pare rau si nu as vrea sa incepem sa renuntam la subiect, asa ca ...... Carmen pleaseeee nu ne lasa! Unde esti?
Nu are rost sa te superi pentru atata lucru
Azi am inceput sala, mi-a fost cam greu dupa o asa pauza, dar am facut fata.
Am fost la Clinica Romar sa ma interesez de dozarile de anticorpi care trebuie sa le fac. Din pacate nu fac decat dozari de anticorpi antiChlamidia, asa ca mai caut. Maine am sa incerc la Sanador. As vrea sa merg undeva mai aproape de servici si de casa.
Meniul de azi:
- 2 mere si o napolitana Sly Diet (20 g.)
- telemea de oaie cu 3 felii de parizer din piept de pui si o jumatate de castravete verde
- 1 iaurt 450 g cu 0,1 % grasime
- 1 napolitana si o nuga Santos (cate 20 g fiecare)
- acasa am mai mancat niste salata de boeuf si 2 felii de chec.
- 2 litri de apa cu lamaie
Va las acum ca-mi pica ochii de somn si mi-e ca adorm pe tastatura.
Pupici tuturor fetelor 
P.S.: Carmen maine vreau sa-ti vad postarea aici pe subiect. Te rog frumos.....nu ne parasi!