Nou stil de viata (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Delia: ai citit toata noaptea?
Marilena: ai incercat sa o imunizezi cumva pe Mara? Eu nu am probleme cu a mea, ca seamana cu mine la imunitate pe partea asta ORL (iar eu din fericire nu stiu ce inseamna sa tusesti ca n-am tusit in viata mea). Cu toate astea, i-am dat bronchovaxom cand a mers la gradi, de doua ori pe an toamna si primavara cate 3 luni 10 zile pe luna.
Anca: nu cred ca trebuie sa reactionezi asa. Chiar nu a zis nimeni nimic, cu toate ca eu nu am inteles de ce te-ai oferit la serifie: subiectul merge bine, Carmen nu s-a plans. In fine, nu mai conteaza asta acum.Dar ar fi fain daca si tu si Carmen reusiti sa treceti peste asta.
Laura:
Meniu partial:
Cafea+4 biscuiti Misura integrali+ jumate de activia de baut
Pranz: ciuperci umplute cu branza la gratar+salata
Gustare: mandarina si para
Seara: cred ca paela si ceva fruct dar nu stiu ce pofte ma apuca acasa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Carmen , este greu la inceput cu gradi....stiu cum este, tare greu mi-a fost la inceput. Plangea si Dany,plangeam si eu pe strada ca nebuna.... asa am patit cam 2 saptamani. O sa-i placa cu siguranta, plus ca invata multe. Eu ma simt mai bine, merci

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut dragutzelor, m-am intors si am vrut sa vad ce mai ziceti inainte sa ma apuc de treaba!
Carmen, ma bucur ca esti iar activa printre noi! Trebuie sa iei ceva de anemie ca mai vine si primavara acusi, iar pe plangacois il pupam si speram sa se adapteze cat mai repede! Mai umpic si ai sa vezi ca abia il iei acasa!

Eu sunt tare fericita, am fost sa-mi iau rezultatul examenului de la testul de limba(vreau cetatenie si mi-au cerut asa de la primarie) si am luat nota 1, asta inseamna ft bine, chiar ar fi trebuit sa-mi fie rusine daca ar fi fost altfel! Si permisul de conducere nemtesc e tare frumos, problema mea insa e ca mi-e tare frica sa conduc, iar experienta am aproape 0, in februarie ma duc sa iau cateva ore si apoi ii dam bataie!
Mai vreau sa-mi echivalez diplomele de faculta si apoi daca merge Luca la gradi sa imi caut un job in domeniu! eventual mai fac vreun curs inainte!
Na ca v-am ametit destul, trebuie sa fac curat ca e ca dupa razboi...cu meniul vin deseara!

Gusta, unde umbli? multa sanatate Marei bolnavioare!

Mami dulce, tot suparici?

revin mai pe seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Doroty, Madelaine...fetele din echipa mea, ce faceti? Sper ca nu prin frigidere Eu mai am 3 ore de munca si pe urma ma duc sa-mi iau baiatul, mergem pe la cumparaturi, apoi acasa unde trebuie sa fac curat Sunt tare multumita ca ma tin de dieta, nu calc stramb, cu toate ca imi cam este pofta de ceva dulce. Ce sa fac cu pofta asta de dulce? Helpppp

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

OK...
dupa cum vad am reusit sa ma abtin de la mancat seara, ceea ce ma bucura nespus. Deci: eram datoare cu cina de aseara, la ora 17 am mancat 1 bucata file de somn slab fiert cu ardei si o banana;
Insa am pacatuir si am luat o bombonica de ciocolata! Mea culpa. In total cred ca nu am depasit 1000 de kcal asa ca nu ma autosanctionez.

Azi:
La MD: 2 crenvusti de pui cu o felie de 25 de grame de paine integrala; cafea si ceai
La D: o pulpita de pui - fara piele cu pilaf de orez si ciuperci si eterna salata de varza... si cafea normal.
Pentru deseara... va spun maine.

Ok, atmosfera e mai placuta azi, ne mai auzim.
Neoficial, ca nu era zi de cantarit dar nu m-am putut abtine... am mai dat 500g... Sper sa continui pt ca mai am de luptat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmen, asadar avem copiii colegi pana la urma! Ca sa vezi!
Eu il iau pe Alex la pranz acasa dupa ce mananca. Tu il lasi pe Iustin sa doarma la gradi'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ama juns la munci!

Mephala, e ok cu sanatatea? sau mai ai de asteptat rezultate?

Zuzilici, am descoperit parola la album, dar trebuie sa reincarc pozele. o sa-mi fac timp si de asta!

Delidana, io cred ca tu iei scoala prea in serios Relax....

hcclara, felicitari pt rezultat. I-ati si carnetul de soferi ca experinta se aduna in timp. Mai pis-pis pe langa casa si dintr-o data: hop in centru' Germaniei!

Tlaura, am trimis poza. da-mi un semn cand ajunge.

Multumim pt aprecieri, fetelor! Aseara am fost iar la Maria. Ma astepta coafata cu fundite si in rochita roz. Mi-a spus "Ela" si m-am topit toata....

Revin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Tzuni Posted - 11/01/2008 : 13:25:01
--------------------------------------------------------------------------------
Multumim pt aprecieri, fetelor! Aseara am fost iar la Maria. Ma astepta coafata cu fundite si in rochita roz. Mi-a spus "Ela" si m-am topit toata....
----------------------------------------------------------------------Draga de ea...deja s-a lipit de tine. Tare-s scumpi

Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

L_carmen, il las sa doarma la pranz, il iau (de fapt, sotul il ia cu masina) la 15,30. Am vazut ca sunt doua corpuri la gradi. Noi avem sala de clasa in spate, nu la intrarea pricipala.
Felicitari pentru cele 500 de grame in minus. Vad ca merge bine, bravo!

Tzuni, sunt ok, iau fier si calciu.
Mai e putin si veti fi impreuna, tu si Maria.

Claudia, felicitari pentru rezultatul bun.

Criscosty, ia Bio Crom FTG (de la Pharma Nord). Mie mi-a rezolvat problema dulciurilor. N-am poftit la fel ca inainte.

Carina, vad ca esti amatoare de Activia. Mi-am facut si eu stocuri (il prefer pe cel cu germeni de grau, ce bun e!) si voi consuma zilnic.
Si seara iti pregatesti singurica paela?

Meniul de azi:
-cafea
-tocanitza de legume cu pipote si inimi de pui
-3 felii de sunca, salata de varza
-Activia de baut (natur)
-un mar

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Revenit.

Carmen ma bucur ca ai scris si ai sa vezi ca peste 2 saptamani o sa fie foarte bine cu Iustin si tie multa sanatate si sa te faci repede bine.

Claudia felicitari si ma bucur pentru reusita ta.

Carina nu am ce sa imunizez ca astea nu au auzit de asa ceva.

Tzuni ce frumos trebuie sa fie intalnirile voastre debea astept sa ne scrii ca e tot timpul cu tine.

La medic nu am ce face ca nu ne primeste ca cica sunt eu mama nebuna.Am plans de dimineata si sunt suparata foc ca chiar nu o pot ajuta cu nimic si numai tampenii imi vin in cap ca i s-ar putea intampla.Azi ma duc sa caut ridiche si cica sucul lasat de ea ar fi bun la tusa de asta.Daca va continua asa ma prezinta la spital.Aseara ma speriat tare de tot si cred ca si pe olandez ca era super agitat pe langa mine .V-am zis ea alt simptom nu are decat tusa asta seaca si aseara a varsat si atata nu tu febra sau altceva si de asta chiar nu stiu cum sa o tratez.

Carmen cura merge nici macar nu am calcat stramb sau sa simt nevoie sa fac tampenii.
Meniu de azi
cafea
un pic de mancarica de ciuperci
diseara nu stiu dar daca continua Mara asa ma opresc la vreo 2 mere.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput