*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Fetelor spuneti-mi si mie un bebe de 1 an si 5 luni ce masura poarta la haine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by pap.elena

Fetelor spuneti-mi si mie un bebe de 1 an si 5 luni ce masura poarta la haine .

Elena si bufleiul Alexandru

cam 81...daca nu e f f f dezvoltat( adica peste standardele MS)

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Felicia comanda era din 15 decembrie.
Elena fi-mea are 1 an jumate (83 cm,10 kg) si i-am luat marimea 86.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Elena eu zic sa-i iei 86, atat purta fii-mea la un an jumatate

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Reiau intrebarea:
Fetele care au cumparat masina de paine, o mai folositi? Cum iese painea?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Acum am venit si o sa incerc sa vad ce mai gasesc azi ca aseara am reusit cu greu sa dau o comanda mica.
Vroiam insa sa ma laud ca am primit azi, in timp record (avand in vedere ca ieri am primit comanda din 22 dec), am primit deci comanda data pe 2 ianuarie!!!! M-am dus la posta convinsa ca e vreun catalog ceva, nici nu credeam sa ajunga asa repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am reusit sa dau o comanda
Mi-am creat alt cont,si-am folosit cardul vechi. Cred ca primul cont e blocat datorita chargeback-ului.

Comanda e doar cu lucrusoare pt bebelusa din burtica (daca se transforma in baietel, o sa poarte si hainute roz ). Pentru mine poate o sa ma uit zilele urmatoare si poate ma mai inspir si de la voi.

Spor la cumparaturi.

Lilly 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mergeam pe strada cand am fost acostata de o femeie foarte murdara, fara adapost, care arata foarte neingrijit, si care mi-a cerut cativa lei pentru cina .
Am scos portofelul, am luat 10 lei si am intrebat-o:"Daca-ti dau banii astia iti cumperi vin in loc de mancare?"
"Nu, a trebuit sa ma las de baut cu multi ani in urma", a raspuns femeia.
"Ii vei folosi sa te duci la cumparaturi in loc sa-ti cumperi cina?", am intrebat-o.
"Nu, nu pierd timpul la cumparaturi", a spus femeia fara casa. "Trebuie sa-mi petrec tot timpul incercand sa ma mentin in viata."
"Vei cheltui acesti bani la un salon de frumusete in loc sa iei mancare?", am intrebat-o.
"Esti NEBUNA!", a replicat femeia. "Nu mi-am mai coafat parul de 20 de ani!"
"Ei bine, nu iti voi da banii, in schimb te voi lua acasa sa iei cina cu mine si cu sotul meu in seara aceasta.", i-am spus.
Cersetoarea era socata. "Sotul tau nu va fi furios daca faci acest lucru, stiu ca sunt murdara si probabil miros dezgustator".
I-am spus,
"E in regula. Este foarte important ca el sa vada cum arata o femeie dupa ce a renuntat la cumparaturi, programari la coafor, si vin."

Asta, asa, pt sotii care au ceva impotriva LR-ului .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Graviduta

Feli ce rochie mama? Ia baga un link, poate o iau eu, ca ne potrivim la masuri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am reusit si eu in sfarsit, facandu-mi alt cont (probabil m-am incurcat in carduri si am tot incercat sa platesc cu carduri pe care nu mie la mai primeau. Aseara am reusit pe la 12 noaptea sa dau o comanda mica, cat mai permitea unul din carduri si acum seara alta comanda mai maricica... Ma rog, nu am exagerat, am mai si pierdut cate un produs doua, dar...
Ce vroiam sa va spun e ca am primit azi cearceaful si fetele de perna modelul sticker, sunt ca lumea, ma rog, dim cearceafului nu prea pare 160*200, mai repede e un 160*240 dar merge. Asa ca in comanda data azi am mai bagat 3 seturi cearceaf+fete perna (nu am comandat deloc cearceaf pt plapuma): Cytise, mombasa si machu pichu (daca dati recherce vi le arata care sunt). Cel putin la ultimele 2 e 1 eur fata perna si vreo 3 cearceaful asa ca sunt aproape moca.

Mergi la inceput