***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Tamaraspt, Sincer nici eu habar nu am de la ce sunt bubitele lui Manu - mancare? acarieni? O sa incerc sa ii aerisesc zilnic salteaua si asternutul.
Stiam eu ceva ca nu e buna rosia.
Da, si mie mi se pare ca Manu are mai multa secretie in urechiusa dupa otita, dar pediatra a zis ca e normal, a crescut, mananca si solide...

Didi, lui Manu i-a facut analiza si apoi antibiograma pe secretia otica si apoi i-a prescris antibioticul. Insa ei i-a trecut otita super repede, mai mult a luat antibioticul (a inceput cu el dupa ce nu mai avea absolut nimic la ureche)

Vali, bine ai revenit inapoi!

Graviduta, scuze, nu am vazut ca iti cautai ghete de munte, ma gandeam la ghete d'astea de zi cu zi

Andrada, nu pot sa vad filmuletele cu Antonio de la servici , dar multa sanatate am citit ca a patit ceva la degetel. Eu ma gandesc daca mai e ceva la sfarsitul lui ianuarie poate comand atunci de pe laredoute, daca vrei comandam impreuna (sper sa mai fie hainute de Manu). Am ochit si o fusta pentru mine la promod :D

Monicoasa, felicitari pentru nepotel!!

An@, nu mai tin minte daca scria sau nu ca nu se spala... Pe a mea parca scria ca se spala. Si daca a facut pisu pe saltea si miroase a pipi sa o las asa!?
Cate zile dupa o alergie ti-au zis sa nu se introduca ceva? mai mult de 1-2 saptamani? Mai multe luni?

Scriu efectiv de cateva ore la mesajul asta asa ca probabil ca a mai scris cineva si eu nu raspund

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna seara
Eu abia va urmaresc, merge foarte repede comunicarea aici. Sunteti niste si bebeii niste printisori si printese. Unii chiar plimbareti deja (Antonio). La al meu eu i-am prins degetelele la pupitru... ce urlete... scurte si intense. Parca s-a si uitat urit la mine.

am o intrebare: folositi tetina cu taietura stea, pentru mincare mai groasa? Azi a cumparat tati(crezind ca ia altceva) si a nimerit de asta. Merita sa o mai folosesc daca are 7 luni si maninca cu lingurita mincarea groasa?

va pupam

Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Didi, bietul mititel...
Andrada, am vazut filmuetul (de la ai mei ca acasa nu pot). Eu il dau mereu exemplu pe Antonio umblaretul ca a mea e cam lenesa. In sfarsit ne intoarcem si noi de pe spate pe burta, cred ca vine un dintisor, ne rasfatam si nu prea mai mancam nimic...
Care sunt simptomele otitei?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Poohy, daca se spala, ff bine. oricum daca ai spalat-o pana acum ti-ai fi da tseama daca s-a stricat. eu imi amintesc ca tipul care a venit sa-mi monteze patutul mi-a zis ca isi pierde garantia daca se uda. de aceea am si cumparat cu prima ocazie din ikea o aparatoare de saltea cu o fata de plastic si cealalta fata din alt material, pe care o spal (ca si a mea fata mai scapa cate un pipi pe langa).

cu alergia: noi am facut alergie pe la inceputul diversificarii, deci nu aveam introduse decat cereale si supa de radacinoase. si mi-au spus pauza de 3-4 zile si apoi sa introduc cu precautie alimente noi si sa respect cam 1 sapt distanta intre ele, in caz ca se repeta alergia sa stiu de la ce e. mi-au mai recomandat atunci, pt "potolirea soldateilor excitati" zyrtec sau peritol. eu am ales zyrtec. si acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca i-am dat. era letargica,fara vlaga,..

i-ai facut pana la urma lu' Manu testele de alergie?

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Tamara,
multumesc de raspuns!

Mica
Ce ti-a zis doctorul cu obrajorii? Azi cand a iesit afara i-am pus un strat de crema, cand a venit nu avem nimic, am fost tare mandra, dar in cateva ore (stat in casa) i s-au inrosit iar...

An@
Tare mai esti tu scumpa ! (si la vedere! ) Nu mai stiu cum am scris eu mesajul ala, dar intentionam sa-l pun la conditional... ca n-as vrea sa-l invat cu tv ...ca ar fi bine sa dezvolte o atitudine sanatoasa fata de mancat... Intentii bune am..dar sunt zile in care sunt asa obosita si deprimata, de as face orice...azi, de exemplu, i-am pus un film de copii Azi noapte s-a culcat la 1 si pana la 9 cand s-a trezit a supt de 4 ori ...si cateva minute cat a fost interesat de film ala am stat cu ochii in tavan de oboseala...si-mi mai faceam si mustrari de constiinta in acelasi timp ca n-am energie sa fiu mama-prezenta 100%

Ce face Ana ta? Nu pui niste poze?

Flore R
Aoleu, asa e cu Cip? Atunci eu cum il dau jos pe al meu?? Ca eu altul nu cred ca mai fac...Asa ca, vorba lui taica-su, aseara, dupa al doilea plans: "Ia-l in pat la noi, ce mai, nu mai scapam de el...pana o face 14 ani o sa dormim impreuna...(continuarea n-o pun)

Vas
Felicitari Elizucai!

Poohy
Noi accidente din astea n-am avut. Doar pe patul nostru, sigur Dar s-a uscat. Daca nu e pipi, spal cu apa si detergent, cu un burete. Se usuca de la sine, nu stiu... Eu am saltea din aia relaxa si al copil, daca o spal si nu se usca, s-ar mucegai chestiile...

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka de mancat i-am dat fructe(mere, piersici, pere) si pana acum manca cat de cat pere proaspete si piersici la borcanel.Mere nu prea ii plac.Am mai incercat cu caise sau cu borcanele cu mai multe fructe dar fara succes. Iar la pranz ii fac piure de legume, din una sau mai multe legume si carnita de pui. I-am facut si branzica dar nu manifesta vreun interes nici pt ea. Cam atat. Aaaa si acu de 2 zile i-am dat si putin iaurt dar mananca 2-3 lingurite si gata. Eu cred ca trece acum printr-o perioada de negare a mancarii, face capricii deja ca inainte manca cat de cat (hai sa zicem in jur de 100gr la o masa). Acum mananca cateva lingurite (5-6) si gata iar cateodata nici nu vrea sa guste. Chiar piure de legume n-am incercat la borcanel, trebuie sa iau sa incerc si asa. si am descoperit un mic truc s-o fac sa deschida gura: ii suflu putin pe fata si e atat de incantata ca deschide si gura. Dar a tinut numai pt cateva lingurite... Eu cred ca nici scaunelul de masa nu-i place prea mult. Tu il pui pe Elias in scaunel cand ii dai sa manance?
Ma duc sa ne pregatim de baita.

Mergi la inceput

Elteka, hi, hi, o sa pun poze cu Ana cand o sa pui si tu poze cu tine, sa te vedem la fata. Pun pariu ca esti draguta foc, la cat de scump e Elias. De fapt mi-a facut sor-mea un cont pe onetruemedia cu poze si filmulete, ca mie nu-mi place partea asta, sunt complet "a-tehnica". sa vad cum reusesc sa pun link...

Asa e, sunt scumpa la vedere, ca mie imi place mai mult sa citesc decat sa scriu, asta pt ca la serv scriu zeci si zeci de mailuri, asa ca cititul pe forum (mai ales mesajele tale, ale Ellei, Andradei, Pepsi, Didialex, ....si sunt muuuuuuuulte fete care scriu mesaje lungi, va rog nu va suparati ca nu va pomenesc, dar scriu cu matza in brate si eu scriu si ea sterge) este ca si cum as citi o carte.

si apropos de carti, mi-a placut ca incepuseti sa recomandati carti. ca urmare am cumparat si eu "sushi pt incepatori" (nu mai stiu nici o recomandase). de fapt mi-a adus-o mos craciun. si "casatorie de amatori" de Anne Tyler si "o pagina de dragoste" de emil zola. Am inceput deocamdata doar aia cu sushi. e usurica si relaxanta.

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Monicoasa Vlad cate mese de lapte are pe zi? , Isa are numai 3, dimineata, apoi pe 17 si seara la culcare, si in rest mancare, si daca nu vrea mancare atunci ii dau lapte.
Vasfelicitari pt dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by petit_ange

Monicoasa Vlad cate mese de lapte are pe zi? , Isa are numai 3, dimineata, apoi pe 17 si seara la culcare, si in rest mancare, si daca nu vrea mancare atunci ii dau lapte.
Vasfelicitari pt dintisor!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Petit, Isei nu ii plac cerealele? Ca Ana e moarta dupa cereale cu lapte. Si in perioada de refuz, la cereale cu lapte mai deschidea gura. Ea si acum inchide gura si nu o mai deschide la ce nu ii place. Azi dimineata i-am ras iar un mar sa vad, poate si-a schimbat parerea , a luat o lingurita si atat! A trebuit sa ii fac altceva, ca sa manance.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Revin ca am adormit ploada pt somnu' de frumusete de juma de ora. Iar ne hlizim pana la 11-12 cand se culca definitiv pt noapte.
Nu stiu cum sa fac sa se culce si ea la 9 sau macar 10 seara. am incercat sa o tin treaza, dar efectul a fost ca nu a mai putut manca masa de seara de obosita ce era, asa ca s-a sculat la 12 noaptea .

Fetelor care stiti, nu ma uitati cu raspuns despre PREVENAR!!!

aaaa,s-a dat si prin magazinele noastre startul la reduceri. am fost in mall si mi-amluat cate ceva de la Mango, Kenvelo,...

mai am o intrebare pt fetele care calatoresc mult cu avionul. aveti card miles&more? si daca da, ati folosit vreodata milele acumulate pt un zbor gratis? ca eu am si ma bate gandul sa "dau o fuga" prin germania. ca si acolo sunt reduceri (abea s-a intors sotu') si mi-e dor de niste vremuri...milele astea acumulate au vreo valabilitate sau se anuleaza daca nu le folosesti dupa un anumit timp?

mami de Ana (22mai)

Mergi la inceput