Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Luna multumim, am pus acum poze noi,si ai tai sunt minunati
mami de Alexia-Ilinca (20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Buna seara.
Multumesc Jadi pentru sfaturi. Pana la urma am decis sa ii dau cerealele piure, sa ramana laptele lapte. Oricum, am fost extrem de amuzata sa vad cum se intinde spre lingurita dar se stramba cand simte continutul in gurita. Dupa aceea iar se intinde cu pofta spre lingurita si iar descopera ca-i mai complicat decat parea...FFF haioasa.
Catralu, ai un baietel superb. Multa sanatate, sa treceti cu bine peste operatie. Poza asta este dementiala: http://www.ringo.com/photos/photo.html?photoId=250434894
mychydutza, asa plete as dori si eu mariei mele, numai ca ea e mai bec decat e al tau (pe sub caciula/peruca/ce-o fi treaba aia...) Abia astept sa-i fac codite.
Elizas , ti-am admirat minunata familie. Are Amelia niste ochisori asa frumosi...
Nonna76, sanatate bunicii tale!
Amethyst, imi pare foarte rau daca ti-am parut foarte rautacioasa. Nu am avut intentia sa fiu asa rea. Poate noptile nedormite isi pun amprenta asupra tonalitatii a ceea ce spun. Am pus pe seama unei lucrari sau a unui research posibilitatea ca ceea ce ai spus sa nu fie adevarat, nu am spus ca ti-ai batut joc sau altceva mai rau. Plus ca eu lucrez intr-o televiziune cu mari resurse, care face din "subiecte" de genul asta stire intinsa pe 3 zile. Asta se vinde din pacate si ce este si mai dureros este ca la asta se uita oamenii. Si chiar eram convinsa ca va aparea ceva. Ba chiar in primele momente, pana sa ajung la vestea ta buna, am fost tentata sa-mi sun colegii sa apeleze la corespondentii din franta, sa sune la ambasada, sa te ajut sa afli mai multe. Mi-am dat seama dupa aceea ca nu as face decat sa te bag in gura monstrului avid de stiri catastrofale si n-am vrut asta. Inca o data, imi cer scuze daca ti-am parut o vrajitoare. Si cu asta am incheiat subiectul. Bine ca la sfarsitul zilei toti sotii fetelor care-au citi pe forum s-au simtit iubiti cum n-au mai fost demult. Poate nu e rau sa ne amintim din cand in cand ce fragila e viata si cat de importanti sunt oamenii de langa noi.

Blueiris, mami de Maria (12.08.2007)

Mergi la inceput

Fetelor, as vrea sa-mi dati si mie parola de la mailul comun. Se poate? Pleeeeease!

Multumesc

Blueiris, mami de Maria (12.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Soniei cred ca incep sa ii iasa dintisorii. Roade tot ce apuca si plange din nimic. Incerc sa ii fac masaj la gingie si pare sa o ajute. Parca simt ceva acolo, dar nu se vede nimic inca. Oare in cat timp o sa ii treaca durerea? :(

Va pup

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

neata!

vrea cineva cafea?
mai asteptati sa se trezeasca vreo gospodina care are experienta la cafea... eu doar v-am glumit nitelus!

uite de ce va deranjez:

www.flickr.com/photos/12885744@N04/2182863285/in/set-72157603204211950/" target="_blank">poze cu adeluta si omu' de zapada
www.flickr.com/photos/12885744@N04/2182863537/in/set-72157603204211950/" target="_blank">poze cu adeluta si prima ei lingurita de papica - adica morcov
www.flickr.com/photos/12885744@N04/2183245553/in/set-72157603204211950/" target="_blank">poze cu adeluta asa cum a inceput ea noul an - deci de pe 1 ianuarie 2008
www.flickr.com/photos/12885744@N04/2183261301/in/set-72157603204211950/" target="_blank">poze cu adeluta si 'bradutul' matusicii de la Moldova
www.flickr.com/photos/12885744@N04/2183273949/in/set-72157603204211950/" target="_blank">poze cu adeluta in sarafan - 31 decembrie 2007 - ne-am gatit ca doar urma Revelionu'
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/2184129992/in/set-72157603204211950/" target="_blank">alte poze cu adeluta - din categoria 3-6 luni

gata ca v-am deranjat prea mult!

pa

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pentru parola. O sa fac si eu o selectie mai acatarii de poze cu d-soara mea si o sa le trimit pe mailul comun. Sa le fac publice la semnatura nu prea vrea sotu'... va anunt eu cand voi avea cu ce ma lauda.

Mergi la inceput

Are dreptate si sotu' tau.. pe mailul comun, intr-adevar, cercul persoanelor care il acceseaza e mai mic (nu e cat internetul asta de mare!)

noapte buna copii! zzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Trimitem un gand? - o actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Se pare ca eu sunt schimbul 2, la mine abia e 5 dupa-amiaza.
Tocmai am vazut pozele cu Adeluta, sunt tare frumoase, este un copil foarte expresiv. As vrea si eu sa pun niste poze pe albumul comun, dar nu stiu cum...

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

acu' gata.. ca am scurtat iar semnatura ca s-a incheiat actiunea DC cu gandul de Craciun... []

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vivela multumesc de informatii.
Succes!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput