Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc frumos, anya/alina!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Violeta, cine e in poze la semnatura? Ma asteptam sa-l vad pe bebe Laurentiu si m-am tot uitat dar ioc.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare! Incerc sa deschid in fiecare seara,ca am perdut un capitol si nu intelegeam ce sa intamplat.
Ame multa sanatate la toata familia ta si multa putere sa treceti cu bine peste acest eveniment.
Alexiei i-ampus cercei de la o luna, nu a simtit mai nimic, cum am luato in brate ia trecut supararea si sa vindecat repede.O mai dadeam cu xilina sa pot sa mai invart cercelusul in urechea ei.
Mirela mami de Alexia-Ilinca (20.07.2007)
poze http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Am trimis pe mailul comun niste link-uri catre diverse site-uri care mi s-au parut interesate si un articol despre diversificare.

nu i-a placut nimanui caruciorul meu?

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Elena si la noi a fost tare greu cu lingurita,dar acum sa mai invatat nu mai stiam ce sa fac cu jucarii, toti facand ca toate alea in fata ei,pana cand m-am suparat i-am dat pe toti afara din camera si am stat amandoua ,mai deschideam fortat gurita mai rau de atat mi-am zis nu poate fi,si acum relativ este bine,este liniste cand mancam.
mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Fianna ai un bebelus superb!
Poza in geamantan este tareee.

mami de Alexia-Ilinca(20.07.2007)
http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by fianna

Lia, si feciorul meu e peste medie. La 5 luni aveam cam 7520 gr. La fel, ma gandeam ca poate e mai bine sa incep cu legumele si nu cu cerealele. Dar mai citesc. Mi-am luat o carte cu planuri de masa si multe retete dar inca nu am apucat sa o studiez.

Vroiam sa ma laud ca mi-am luat carucior nou. Nu ca cel vechi nu e bun dar e mare si nu-mi incape in masina, asa ca am luat un 3 wheeler care e foarte usor si se face mic de tot.www.petitestarproducts.com/productdetail.cfm?ProductID=177" target="_blank">E cel pe albastru.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Fianna avem caruturi la fel. Si eu l-am achizitionat din acelasi motiv cel mare nu imi lasa loc de nimic in masina. Eu il am pe cel pink evident. E super nu-i asa? L-ai luat de aici sau din tara?

Ilenutza mi-a fost tare dor de tine nu glumesc, hai mai scrie te rog.

Cristina de ce nu incerci mai intai legumele inaintea fructelor? S-ar putea ca Ingrid sa primeasca legumele mai bine, nu stiu. Eu asa fac.

Catralu succes la operatie si te mai astept sa ne povestesti despre Cris.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Fetelor am citit din urma dar am retinut ....nimic.

Ashera imi pare rau de probleme insa bine ca parintii sunt ok restul se face la loc.

Nonna tot citesc de bunica si de surioara gravida si ma tot tin sa-si urez sanatate multa pentru ele (si pt bebe in burtica) dar mereu am uitat. Uite iti urez acum:sanatate multa si asteptam numai vesti bune.

Mychyduta nu mai pot de ras, am vazut pozicile cu Andrei si m-au terminat pletele lui.

L-am vazut si pe bebe Matei de Fianna care este un superb. Mi-a placut costumasul lui de Craciun, noi atat ne-am tot codit de unde sa luam rochita ca in final am ramas fara rochita de Craciunita, dar promitem ca la anul luam.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Alexia2007 poza www.flickr.com/photos/22288778@N04/2147364108/" target="_blank">asta e superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Pfiuuuu, in sfarsit reusesc si eu sa scriu ceva...

Noi avem de ieri un dintisor , care ne-a chinuit un pic si ne-a dat somnul de noapte peste cap. Si daca ar putea sa stea toata ziulica cu tzatza in gurita, fiica-mea ar cel mai fericit copil. Doamne fere sa-i scot tzatza din gura, ca e jale.

Si acum sa mai raspun si eu la ce am citit, desi multe am uitat, saracan de mine

Fianna mie mi-a placut fffff mult caruciorul tau, adica al lui bebe, dar parca vad ca are un preeeet si nu e de gasit prin Iasi. Sa-l folositi sanatosi.

Lunitooo mai da' ai o mandrete de fata, mai ales acum cu cercelusi, neee Eu cred ca ma mut in Anglia, ca vreau si eu hainute frumoase la solduri Adelise e ca o papusica Ai mai facu analize pt nodulul ala la tiroida, ca nu mai tin minte?

Ioana ma bucur ca Sma mananca bine, ba chiar mananca mai bine decat Lorinuta, vreti sa ne intreceti, las' ca stiu eu
Si o curiozitate: mama Omida 2 cine e?
Oana/Ghinetz e friumos ca un printisor Victor al tau . Nu ne incuscrim, ca si asa suntem aproape

Lia da ghidusa mai e Miruna, mai ales cand sta la tati in brate Mai vrem poze, asa sa raportezi mai departe

Mihaela deci strumful tau a fost la shopping si si-a luat ochelari de soare si caciula Va toaca de pe acum banutii una peste alta e tare simpatic

Violeta poza aia cu Laurentiu in valiza e mortala . Si mai cred ca va place sa-i faceti poze copilului cand plange, ca el e cuminte, nu-i asa? Cred ca la botez a plans ca si fii-mea

Ile da pe unde ai umblat mama? Mi-am racit gura de pomana strigandu-te si tu... Si daca tot sunt din comitet... sa stii ca ti-am simtit lipsa si esti somata sa ne scrii mai des

Na, ca ma prinde miezul noptii pe forum. Fug la culcarica, vad ca Lori nu se mai trezeste, ce bine

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput