Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Nonna76 sper ca bunica ta sa se refaca rapid dupa operatie. Multa sanatate!
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
Luna1 multumesc pentru sugestia oferita. Am sa incerc maine sa vad cum va fi si bineinteles am sa iti dau raportul. Despre carucior e tare frumos, aici foarte multa lumea am vazut ca folosesc carucioare asemanatoare pentru jogging. Is tare frumoase. Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu ma uit la pozele cu frumusetea ta cu cercei si cu garderoba atat de eleganta
.
Alexia2007 aveti carucioare tare frumoase, asteptam poze cu bebe in carucior.
Karligutza frumoase poze, cel mai mult mi-a placut aia cu Adeluta razand "poze cu adeluta asa cum a inceput ea noul an - deci de pe 1 ianuarie 2008".
Eu va doresc o zi buna la toate!
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
![](images/user_woman.png)
cafera spune:
Karligutza, frumoasa Adeluta. Pozele reusite. Sa fie sanatoasa.
Eu am trecut cu Ilinca prin prima viroza. La 5 luni si o saptamana. Alexia, fetita mai mare a venit cu ea din tabara de schi! Le-am tinut separat, dar tot s-a intamplat si a facut febra maricica. A venit doctorita la amandoua, Alexi a primit si antibiotic, Ilinca numai antitermice si oscilococcinum. Acum a trecut.
Sunt suparata insa, ca nu mai vrea sa suga decat de la biberon. Refuza sanul cu incapatanare. Ea primea la unele mese supliment. Pe surioara ei mai mare am alapat-o pana la un an si tare as fi vrut sa fac la fel si la ea. Mai ales ca pt a o alapta am mi-am asumat un mare risc, eu facand tromboflebita in sarcina.
Sunt cu moralul la pamant.
Nonna76 spune:
Cafera imi pare rau ca sunteti necajititi.Iti spun ce as face eu(nu ca asa ar fi bine).Daca ea refuza sinul as refuza si eu sa-i dau biberon.Daca ii este f. foame eu cred ca va suge.iar pentru cresterea secretiei lactate foloseste Galactogil(eu nici nu stiu cum arata dar am auzit la fete).In plus fiind trecuta de 5 luni poti sa-i introduci cereale (in loc de supliment la biberon)-dar nu la fiecare masa,ci doar inlocuind o masa de lapte.
Sa stii ca dupa tratament cu antibiotic copii maninca mai prost.
violetan spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Violeta, cine e in poze la semnatura? Ma asteptam sa-l vad pe bebe Laurentiu si m-am tot uitat dar ioc.
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
E bebika la semnatura, dar trebuie intrat pe: "vizualizeaza cele 217 fotografii", si de acolo sunt linkuri cu botez bebe si altele...e mai dificil, dar atat am reusit. O sa incerc sa trimit pe albumul comun, dar nu stiu daca ma pricep...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
cafera spune:
Violetan, Ilinca nu a prilmit antibiotic, doar surioara ei mai mare. Daca nu-i dau biberon , plange ingrozitor.