Strumfi de iulie-august 2007 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Lia,eu am inceput cu legumele pentru ca stiam de la Vlad ca sunt acceptate mai greu(dar nu e regula).
Cred ca e bine ca toti copii sa manince cereale pentru ca sunt bogate in Vitamine B si multe alte chestii importante-acestea intervin in dezvoltarea sistemului nervos.(dar mai bine raspund fetele mai in domeniu).
Eu am inceput cu 2 linguri de cereale.Andrei abia le maninca pe alea.Oricum daca trebuie mai mult si copilul nu maninca n-ai ce face.Eu de fiecare data completez cu lapte.
Am inceput diversificarea mai devreme (la 5 luni jumate)caci peste o luna voi incepe serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lia, si la voi este greu de schimbat scutecul?
Inseamna ca nu numai la noi!! Pai Andreea se intoarce pe burtica (ei ii place mult pe burtica) si nu numai asta, insa incepe si se taraste ca o rama :)))) intr-o directie oarecare, in functie de ce obiect ii atrage atentia... Asa ca pt mine singura e super complicat de schimbat scutecelul (mai ales daca e cu kk).
Auzi, si cate numere i-au iesit lui D. la loto? . Am juct si noi acum dupa anul nou, 2 variante si au iesit cate 2 numere pe fiecare . Oricum noi jucam f rar...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

ame, cred ca e bine ca ai incercat sa lamuresti anumite aspecte...toata lumea s-a implicat sufleteste in aceasta poveste si cel mai important dintre toate este ca solidaritatea grupului nostru este de nepretuit...si mai ales ca voi sunteti cu totii ok. multa sanatate sotului tau.
poate ca reactia ta a fost atipica din punctul nostru de vedere, si spun asta pentru ca multora ni s-a parut ceva in neregula...dincolo de toate, consider ca tot raul e spre bine pentru toata lumea si ca ne-am reamintit cat de important este sa fim sanatosi si sa ne iubim.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Aylin,Lia noi am inceput cu cereale cu porumb si orez de la Milupa. Deci cereale fara gluten neaparat. Si dr. A mai zis ca in prima faza sa fie cereale simple, fara fructe. Astea pe care i le adau eu, contin si lapte, se prepara cu apa. La fel ca si Nonna, nu pot scoate lapte de-al meu cu pompa. Niciodata nu am putut.
Noi am inceput diversificarea cu cereale la 5 luni si o saptamana, din considerente de greutate.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola strumfime de 2007!Nu am mai scris de 1 milion de ani!

Vreau sa va urez un an nou cu sanatate, tot ce va doriti, copii cuminti si mancaciosi!

Noi am inceput diversificarea pt ca Andrei nu a luat mai deloc in greutate, are 6500 si 69 de cm.Ii dau fructe si suc de fructe.Legumele nu mi le-a primit asa ca incerc peste o vreme din nou.Ii dau seara orez cu lapte ca sa ii mai umflu burta si sa doarma mai bine, sa vdm daca functoneaza!

Va pupam si va dorim numai bine!

Admir fetele care desi au 2 sau mai multi bb gasesc timp sa scrie! eu nu reusesc deloc sa ma organizez...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nonna, ! N-am de gand sa renunt la cereale, si eu le mananc dimineata si nu cred ca din cauza asta nu mai coboara acul cantarului.

Monica, au iesit exact numerele pe care nu le-am ales eu!

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Ola strumfime de 2007!Nu am mai scris de 1 milion de ani!

Vreau sa va urez un an nou cu sanatate, tot ce va doriti, copii cuminti si mancaciosi!

Noi am inceput diversificarea pt ca Andrei nu a luat mai deloc in greutate, are 6500 si 69 de cm.Ii dau fructe si suc de fructe.Legumele nu mi le-a primit asa ca incerc peste o vreme din nou.Ii dau seara orez cu lapte ca sa ii mai umflu burta si sa doarma mai bine, sa vdm daca functoneaza!

Va pupam si va dorim numai bine!

Admir fetele care desi au 2 sau mai multi bb gasesc timp sa scrie! eu nu reusesc deloc sa ma organizez...

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

bine ai revenit! lasa admiratia si scrie cand ai timp . nici noi nu prea avem, dar asa printre picaturi.
succes la diversificare! sincer, ma consoleaza sa stiu ca nu numai arina creste prost...
la noi cerealele au efect...asa ca da-i bataie!

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nonna . si eu cred ca voi incepe cu cereale simple fara fructe. si probabil cu din alea cu lapte. o sa mai icnerc cu pompa, dar ultima oare nu mi-a mai iesit figura. nici nu stiu ce sa cred. nu mai am lapte destul sau de ce ar iesi asa de greu? alma pare ca papa si inghite si e multumita dupa aia. nu ca ar fi un criteriu, ea nu cere de papa.

cand aud ca o sa incepeti diversificarea la 6 luni ma cam oftic ca noi o sa o incepem mai devreme. dar ce sa faci daca nu vrea broscuta sa ia in greutate.

monicabo, as vrea si eu sa rezistam pana la 5 luni si un pic (macar).

ilenutza, bine ca ne mai scrii! te asteptam mai des.

anya, eu tot astept poze cu domnisoarele

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anya, sper sa nu razi de ce urmeaza, da' am si eu un pitic pe creier si nu-l pot da jos: de ce e asa importanta cresterea in greutate? Ce indica ea de fapt? Ca toate organele pruncului cresc si functioneaza ok sau e altceva la mijloc? Imi inchipui ca nu "stocarea" de grasime e scopul...

De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Lia, si feciorul meu e peste medie. La 5 luni aveam cam 7520 gr. La fel, ma gandeam ca poate e mai bine sa incep cu legumele si nu cu cerealele. Dar mai citesc. Mi-am luat o carte cu planuri de masa si multe retete dar inca nu am apucat sa o studiez.

Vroiam sa ma laud ca mi-am luat carucior nou. Nu ca cel vechi nu e bun dar e mare si nu-mi incape in masina, asa ca am luat un 3 wheeler care e foarte usor si se face mic de tot.www.petitestarproducts.com/productdetail.cfm?ProductID=177" target="_blank">E cel pe albastru.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput