Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
Catalina, am admirat frumusete de baietel. Succes la operatie. sa ne mai povestesti de voi. Suntem alaturi si ne rugam sa fie totul bine.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Vad ca discutiile legate de povestea lui Ame au luat amploare... Ei bine, eu sunt una dintre acelea care nu si-a pus si nu-si pune probplema ca ar putea fi la mijloc o farsa de prost gust. Argumente? Doar intuitia mea. Mie Ame (vorbesc despre ea in absenta ei si nu cred ca e tocmai in regula, dar asta e...) mi s-a parut o tipa discreta, echilibrata, rationala, bine "mobilata" intelectual. Am citit postarile ei la foarte subiecte, altele decat al nostru, si nicaieri nu s-a dezmintit. Reticenta ei in a face publice fotografii mi se pare justificata, si eu am avut-o multa vreme, desi va respect si va admir pe fiecare dintre voi pentru deschiderea de care dati dovada. Dar cred ca, la urma urmei, asta tine de alegerea fiecareia dintre noi. Cat despre cum reactionam in situatii limita... imi amintesc ca multe dintre noi aproape am nascut pe forum, am numarat contractiile pe Mess etc. E si nasterea un eveniment major, din categoria celor fericite, iar pentru multe dintre noi era o premiera. Poate ca reactia "normala" ar fi fost sa plecam iute la spital, nu sa ne apucam de forumit.
Vorba Carlei, pana la proba contrarie, nu vad de ce as tese scenarii in jurul lui Ame... E strict opinia mea si mi-o asum.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Amethyst spune:
Fetele care cred ca sunt un troll sau asa ceva, eu nu ma supar, puteti crede ce doriti in continuare. Eu am scris la mai multe subiecte pe forum, chiar daca activitatea mea nu a fost de lunga durata, am dat si unele sfaturi cand m-am priceput etc si chiar nu simt nevoia sa aduc dovezi sau sa ma simt vinovata pentru ca am acum destula bataie de cap.
Am intrat pe forum pentru sa scriu acel lucru pentru ca intr-adevar ma simteam mizerabil si nu am fost in stare sa vorbesc-sa imi sun prietenii.
Pentru cine mai vrea sa ma creada, am vorbit aseara cu sotul meu pentru ca un coleg s-a dus la el si i-a tinut telefonul, nu se simte bine deloc si va fi nevoie sa faca si o operatie insa simpla-apendicele si am hotarat amandoi sa ma duc la el cu tot cu Jasmine dar sa o iau si pe mama mea ca sa poata avea grija de ea acolo pentru ca nu o pot lasa aici, nu e vorba de doar cateva zile. Am vorbit cu cineva ca sa-i pot face pasaport cat mai rapid desi recunosc ca nu e etic.
Am foarte multe de pregatit zilele astea, inainte de plecare trebuie sa-i fac Jasminei si vaccinul de 6 luni deci nu e asa de simplu sa 'zbori imediat' dar poate ca pur si simplu reactionam diferit, eu inteleg acest lucru si incerc sa admit ca realitatea e uneori incredibila atunci cand nu esti tu acolo. Daca nu aveti incredere in mine eu va multumesc oricum pentru suport, bani nu as fi acceptat niciodata, asa cum am si spus si o sa continui sa scriu pe forum dar la alte subiecte daca va deranjez aici. Nici n-o sa ma victimizez sa spun ca nu intelegeti prin ce-am trecut pentru ca foarte probabil nici eu n-as fi inteles in locul vostru dar aceasta experienta m-a invatat ca nu trebuie sa ma mai plang sau sa fiu nemultumita de ceva atat timp cat noi suntem sanatosi, in viata si nu avem nici un motiv major de suparare.
Blueiris, dintre toate fetele care si-au exprimat neincrederea mi s-a parut ca ai avut cea mai rautacioasa atitudine. Vreau doar sa-ti spun ca lucrarea de diploma mi-am scris-o demult, pe cu totul alt subiect decat acela de a-mi bate joc de oameni.
sunflower, Jasmine e bine, ma bucur ca e la varsta la care nu intelege foarte multe desi sunt sigura ca a simtit cat de devastata, speriata si suparata am fost. Acum incepem sa facem pregatiri de drum si parca e putin mai agitata.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
X-ray spune:
buna dimineatza!
catralu am vazut pozele sunteti tare frumosi amandoi si iti tinem pumnii sa treceti cu bine peste acest hop.si hai mai des pe la noi.oare sa fi fost vorba de poza asta?.am atatea haine compromise....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
buna dimineata!
nici eu nu m-am gandit vreo clipa ca ce ne-a spus ame ar fi neadevarat. insa acum, vazand ca nu raspunde presupunerilor ce s-au tot expus aici, imi pun oaresce semne de intrebare. te admir, jadi, ca ai curajul sa spui ceea ce gandesti, chiar intr-o problema atat de delicata, si chiar daca poate nu ai dreptate (ceea ce iti doresti si tu)!
lia, am vazut Minunica, frumoasa foc, la fel ca mami a ei si dotata acum si cu scaunel de luat masa. ia spune- mi cum e acum, ca a invatat sa se intoarca pe burta...o mai poti scapa din ochi? eu nu pot cu denis pentru ca desi ii pun perne in jurul lui sa nu cada, v-am zis, inca nu stie sa se dea inapoi pe spate si nici nu rezista mult asa pe burta si cade cu nasul in jos. azi dimineata am vazut ca a facut progresul de a pune capul jos pe o parte si sa stea asa, ceea ce nu a mai facut pana acum.
si catralu are un baietel minunat si ii doresc multa sanatate. inainte de povestea cu ame, am vazut si poze cu baietii Oanei (ghinetz) care-mi sunt dragi tare, in special Victor - un scump.
multa sanatate copilasilor bolnaviaori, speram ca arina nu o ia de la capat cu bronsiolita si ca Iosua e pe zi ce trece mai bine, mai ales ca-i acasa, cu mami.
legat de scaunele de masa...am inteles ca Chicco Polly e cel mai bun, dar pentru fetele care nu-si permit sa dea peste 500 lei, eu am gasit aici pe net si ieri am primit acest scaun (il vedeti in link), de care chiar sunt multumita, fata de ce am mai vazut in oras. l-am primit in sensul ca l-am comandat si a ajuns ieri.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunflower1979/sunflower1979.jpg)
sunflower1979 spune:
intre timp ame a raspuns. ma bucur sa aud ca sotul tau e totusi in viata, desi se simte rau...asta va trece. nu te supara pe fetele care si-au pus intrebari...ai vazut totusi, ca inaite de a fi judecata sau sa gandeasca cineva ca victimizezi aici, toate s-au oferit sa te ajute. hai sa ne bucuram ca totul e bine, neincrederea se va risipi si pe tine te asteptam in continuare cu vesti bune despre sot si desre ce mai face Jasmin.
Cristina, mami de superbaietel www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
aylin_tarcan spune:
buna dimineata si de la noi! in legatura ca ame, eu m-am pus in situatia ei si am crezut ca as innebuni daca mi s-ar intampla. nu m-am gandit nicio clipa ca nu ar fi adevarat. nu mi-a trecut prin cap ca s-ar putea cineva juca cu asa ceva. macar pentru a nu atrage furia lui Dumnezeu, cum se spune. dar asa sunt eu, de buna credinta, mai fraiera, cum vreti sa ii spuenti. eu nu prea vad rau in oameni decat daca imi demonstreaza cu varf si indesat. si am incasat-o pe chestia asta. dar se pare ca nu destul. ce e drept, ciudat mi s-a parut ca nu a plecat imediat la el (cum as fi facut eu). cu copil, fara copil, nu mai conta. de intrat pe forum....nu stiu daca as fi intrat sau nu. nu imi dau seama.
iar despre faptul ca nu a pus poze, sa fim seriosi, nici lia nu a pus atata vreme. si nu cred ca e singura. de altfel si mie mi-a luat ceva timp sa pun poze.
si eu ca si lia: mi s-a parut o persoana echilibrata si nu diabolica. oare chiar exista oameni care sa isi bata joc asa de altii, pentru distractie?
dar ca cereale care sa fie cele mai bune? si sa incepem cu cereale simple?
sper sa apuc sa mai scriu azi. va pup pe toate
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
liadorian spune:
Ca de obicei m-am simtit tare mandra ca va place Una mea. D. tot maraie cand mai incarc poze pe contul acela, dar cand ii mai citesc din aprecierile voastre nu-si poate reprima un zambet pe sub barba. Doar e fata tatii, nu?
Cristina, vad ca Una nu e prea incantata de treaba asta cu rostogolitul. Daca o las pe pat e mai preocupata sa-si rontaie ciorapii sau sa agate ce gaseste in jur, vreo jucarie etc. In schimb ii place sa se dea de-a dura daca e in fundul gol. Asa ca a devenit o intreaga aventura schimbatul scutecelui. Cat despre scaunul acela, ai mare dreptate. E tare scump, dar a dat norocul peste noi si a castigat D. la loto si ne-am facut fiecare din casa cate un moft.
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
liadorian spune:
Daca Aylin tot mi-a ridicat mingea la fileu, sa cer si eu un sfat: in conditiile in care Una, alaptata exclusiv, are la 5 luni 7.400 (+/-50 de grame), deci un picut peste medie, cu ce ati incepe diversificarea - cu cereale sau cu legume? Evident ca mai avem o luna de asteptat, dar intreb de pe acum ca sa ma pregatesc sufleteste...
Si inca ceva: cat inseamna o portie de cereale pentru o fetita de 6 luni? Ma gandesc ca si cerealele astea, consumate echilibrat, ca parte a unei diete sanatoase, alaturi de legume si fructe, n-au cum sa ingrase excesiv, nu?
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra
Nonna76 spune:
aylin, m-am regasit total in cecea ce-i spus tu, chiar si intrebarea cu cerealele.
Eu cred ca-s mai bune cele simple dar eu am inceput cu cereale cu orez si porumb care contin si lapte praf deoarece eu nu pot scoate lapte de la mine de nici un fel(doar andrei stie secretul).
Daca poti scoate lapte cu pompa poti adauga lapte de-al tau in cereale.
[pu] Almei de la baietii mei.