Strumfi de iulie-august 2007 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
Anya, multumesc pentru urarile de sanatate.
Vreau sa mai spun doar doua lucruri, ca o singura persoana mi-a scris un PM in legatura cu problema declansata si eu, daca as fi fost in locul vostru, decat sa aduc acuzatii si ironii, as fi preferat sa vorbesc in privat cu persoana care mi-a trezit neincrederea si poate ca printr-o alta abordare as fi 'obtinut' chiar fara sa cer o dovada. Deci probabil inca o reactie atipica. Desi apreciez foarte mult solidaritatea si de curand sinceritatea voastra, nu pot aprecia si modalitatea in care unele fete si-au expus parerea.
Tin sa-i spun si lui Aylin care e atat de sufletista si sentimentul de simpatie este reciproc ca eu (pentru ca sunt excesiv de organizata)a trebuit sa gasesc o alta solutie decat sa plec imediat cu sau fara J pentru ca stiu foarte bine ca daca as fi lasat-o aici (cu mama care nu a stat cu ea mai mult de doua ore si care nu o vede des deci cu cineva care nu o cunoaste foarte bine) si eu si sotul am fi fost foarte framantati, cu atat mai mult cu cat trebuie sa fie si vaccinata. Eu nu am lasat-o cu nimeni pana acum, nu mi-ar fi fost deloc usor sa o las, desi mi-as da si viata pentru sotul meu, dar trebuie totusi sa ma gandesc si la starea ei, ce ar fi simtit cateva saptamani fara mine, cum s-ar fi adaptat (brusc) cu cineva nou langa ea, de alaptat nu mai vorbesc ca inca ma straduiesc cu asta. Si sa plec cu ea la drum iarasi trebuie cateva pregatiri, inclusiv pasaportul, concediul mamei, efectiv nu pot pleca asa, imediat, fara sa gandesc si sa-mi para rau dupa ca am neglijat atatea lucruri si sa cheltui bani aiurea. Sotul meu e bine ingrijit, de asta nu ma indoiesc, am stabilit impreuna cum facem si nu mai sunt stresata decat cu drumul care va urma.
Si daca vroiam sa ma fac cunoscuta sau ce s-a mai sugerat pe-aici, sunt sigura ca puteam gasi o modalitate mai putin macabra daca asta mi-ar fi fost scopul.
Gata, imi cer scuze, nu vreau sa agit mai rau apele dar am incercat putin sa explic reactia mea mai calculata in privinta plecarii.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ashera spune:
quote:
Originally posted by alina.a
fetelor nu mai trimiteti poze pentru albumul comun?nu mai incarcati?
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
Alina, asi vrea sa trimit si eu poze cu leutzul meu ptr albumul comun. Imi poti spune te rog cum sa procedez? Le trimit pe mailul comun sau ti le trimit tie?
Multumesc
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Asheraquote:
Originally posted by alina.a
fetelor nu mai trimiteti poze pentru albumul comun?nu mai incarcati?
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
Alina, asi vrea sa trimit si eu poze cu leutzul meu ptr albumul comun. Imi poti spune te rog cum sa procedez? Le trimit pe mailul comun sau ti le trimit tie?
Multumesc
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
Nu stiu daca Alina e prin zona asa ca-mi permit sa-ti raspund eu. De obicei trimitem fotografiile pe mailul comun.
![](floare.gif)
De mana cu Dumnezeu
Lia si
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Amethyst, ma bucur ca ai vorbit cu sotul tau, asa esti sigura ca n-au "gresit" iar francezii. M-am pus in situatia ta si sa stii ca eu m-as fi aruncat de pe bloc, pe bune... Si ce folos daca dupa 2 zile se dovedea ca a fost o incurcatura de nume? Din cauza neatentiei unora se destrama o familie. Iti admir taria de care ai dat dovada.
Eu inteleg ca nu simti nevoia sa dovedesti ca ceea ce ai spus este real. Fetelor, cum ramane cu "not guilty until proven"? Ame, mai treci pe aici si tine-ne la curent te rog.
Ca un fapt divers, cand a murit tatal meu n-am fost in stare sa spun nimanui, doar am scris e-mail prietenilor care fusesera alaturi de mine pe parcursul bolii lui, care a durat o luna. In noaptea urmatoare au curs mesajele de condoleante si de suport din toata lumea si nu m-am mai simtit atat de singura.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Ashera spune:
Lia, multumesc frumos. O sa trimit si eu.
Eu sunt suparata, ieri noapte a luat foc casa parintilor mei. Ieri am fost in stare de soc. Azi a venit mama si m-a mai linistit. Multumesc lui Dumnezeu ca au scapat cu viata. Restul se reconstruieste. Suntem foarte impreesionati de numarul mare de persoane care au sarit sa ne ofere ajutor. Nu ne asteptam. Nu e vorba de bani, ci de suportul moral. Asta e. Putea fi mult mai rau.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
X-ray spune:
ashera imi pare tare rau....bine ca sunt ok,asta e tot ce conteaza.poti trimite poze pe emailul comun si cand am timp le incarc.tot ce te rog e sa trimiti pt categoriile respective din albumul comun si sa denumesti fiecare poza pt ce sectiune se adreseaza.
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
nicoleta79 spune:
buna dragi mamici! din pacate nu am mai scris de mult, dar am apucat sa citesc din povestioarele voastre.noi am inceput cu sucul de mar, morcov,portocala- care nu il prea place,si cu cereale, pt ca pitica mea nu prea a mai luat in greutate, iar doctora mi-a recomandat cerealele de la milupa cu lapte -mar si morcov care i le dau intre orele 16-18,care ii plac. ma cam streseaza gandul ca in ultima luna a luat decat 300 grame, si sincer am observat ca nu mai manca asa mult laptic de la san;si ma gandesc sa nu cumva sa fie de la menstra. Mie la 4 luni de la nastere mi-a venit menstra,si ma gandesc ca poate asta sa fie cauza,nu o mai fi laptele asa de consistent.dar ea nu plange de foame, si-a pastrat cam acelasi nr de mese dar suge mai putin.poate cineva sa ma lamureasca!!!
Daria Maria (08.08.2007)
cris_ales spune:
Voi cand ati inceput sa-i puneti pe bebelusi in fund?Am auzit ca la 4 luni ar fi ok dar doctorita mi-a spus sa n-o pun decat la 6 luni.Ce parere aveti?
aylin_tarcan spune:
ashera, of, imi pare rau de tot pentru ce ti s-a intamplat, dar bine ca sunt sanatosi. nimic nu e mai important ca asta! sanatate sa fie, ca vorba ta, casa se reconstruieste! bine ca nu au patit ei nimic!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita