Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
lizzy spune:
dianocica, bine ca ati avut o noapte fara probleme. tot asa sa fie...
lavinia, ce este torrent?
bebinuta, curaj pt experienta cea noua cu cresa... mamaaa, a cautat-o pe educatoare de tzi?! m-a bufnit rasul!...
m_monique nu stiu cum e cu oprirea lactatiei...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dandusa spune:
sint un car de nervi...,constat pe zi ce trece ca am in grija doi copii...si atunci stau si ma intreb "eu cu cine fac bb 2?"...,n-am cu cine!,pina nu s-o maturiza...,la gara cu proiectul...
sa nu ma mai intrebati de asta ca nici nu vreau sa mai aud...
probabil ca este prea mult pentru el...,pampersi,plimbari,dinti...si de curind si nesomn,ca-l chinui cu experimentul nocturn...,puii mei...,imi bag picioarele in tot...si gata!
aseara a dormit cu el pina la 12,apoi toti trei cu nspe' mii de treziri...,nu mai stiu ce sa-i fac...si se pare ca sint singura care vreau sa o ajut si sa ma ajut!...ei bine,singura nu pot sa-i schimb obiceiul...,as fi avut nevoie de ajutor...,doar ca el nu crede in ce-i spun..."nu i se pare logic"...,so,declar oficial ca nu voi mai cere ajutorul ...,decocamdata va suge si cind CHIAR nu voi mai putea...,o voi intzarca si la gara...
Micuta chinezoaica
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Antoniei ii fug ochisorii cam de la 6 luni pana atunci nu am avut probleme,mai sunt bb-ii carora le fug ochisorii
Fug okisorii inseamna se uita din cand in cand, putin, in cruci? Lui Dani ii fugea un okisor cand s-a nascut... vreo 2 luni, acum nu mai are nika, numai cearcane.
Speram ca printesa Antonia sa nu-si ascunda okisorii aia frumosi cu ochelari
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
desiree spune:
roana, sa fii fericita si implinita!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
desiree spune:
intebare intrebatoare intrebata de intrebat:
le dati crenvursti? de pui..evident !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
dianocica spune:
nu credeam sa ajung sa zic asa ceva dar nu stiu cand voi mai recupera ce s a scris in lipsa mea...:(( dar promit ca o sa tot incerc. am vazut niste poze...mama ce poze...asiza nu te-am mai vazut niciodata ca aici. se vede ca venirea sotului te-a pus pe picioare ma bucur mult ca sunteti toti trei dinnou. pupam denisul.
ruxandra am doua poze la care am innebunit. asta, bine..si aia cu toti 4 si grigore jucandu se cu matei...si aia in care il pupa pe gabi...am murit...si mai e una cu g pe un masinoi din ala...pfiu..si matei skiind...bei, frumosi suntti toti. din pacate, am aflat de un caz cu o fetita care a ramas paralizata dupa un accident la ski la 6 ani. deci pt mine e tabu subiectul. da, nenorociri se pot intampla oricand dar...nu stiu..nu pot sa iau in calcul varianta asta..:(
vazut si gargarita dulce foc. de unde e masa de activitati si cum o cheama? pliz
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by bamboletta
Antoniei ii fug ochisorii cam de la 6 luni pana atunci nu am avut probleme,mai sunt bb-ii carora le fug ochisorii
Fug okisorii inseamna se uita din cand in cand, putin, in cruci? Lui Dani ii fugea un okisor cand s-a nascut... vreo 2 luni, acum nu mai are nika, numai cearcane.
Speram ca printesa Antonia sa nu-si ascunda okisorii aia frumosi cu ochelari
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
nu-i fug crucis,doar pe lateral dar nu-mi dau seama care ii fuge uneori parca sunt amandoi,pediatra ne-a zis ca dupa 1 an mai vedem sa mergem la un oftalmolog
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dandusa
sint un car de nervi...,constat pe zi ce trece ca am in grija doi copii...si atunci stau si ma intreb "eu cu cine fac bb 2?"...,n-am cu cine!,pina nu s-o maturiza...,la gara cu proiectul...
sa nu ma mai intrebati de asta ca nici nu vreau sa mai aud...
probabil ca este prea mult pentru el...,pampersi,plimbari,dinti...si de curind si nesomn,ca-l chinui cu experimentul nocturn...,puii mei...,imi bag picioarele in tot...si gata!
Oare de ce-mi suna totul atat de cunoscut?
Pe mine ma tot puteti astepta sa ma pineti pe lista cu bb2...
lizzy spune:
iar a dormit neintors toata noaptea. 22.30 - 07.00. ce bine e!
chinico, olita inca nu. in fiecare luna avem ceva nou pe care ne concentram. acum avem mersul care ne rapeste toata atentia. mai vedem. de sterilizat nu mai sterilizez decat de 1-2 ori/saptamana. in rest, spal cu apa fierbinte si detergent.
ingerasa, ce bine ca mai apari si tu! mai povesteste de maya!
chiar asa, mami acs de 3 minunati, ce mai faceti? ne e dor de voi!
bebinuta, cat costa cresa privata? de curiozitate intreb...
chinico, tinem pumnii pt controlul la inimioara. imi cer scuze, dar eu nu stiu de ce il face... am ratat/lipsit din peisaj, ceea ce... rusine mie... doar de mihai de lavinia mai stiam ca e ceva cu inimioara...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia