Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by desiree

intebare intrebatoare intrebata de intrebat:

le dati crenvursti? de pui..evident !

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

NU!!! nu mezeluri pana la 1.5-2 ani. si atunci rar... parerea mea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by desiree

intebare intrebatoare intrebata de intrebat:

le dati crenvursti? de pui..evident !

varsta Octavian;

www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!

noi mancam ffff rar crenvusti,antonia nu a papat si nu cred ca va papa prea devreme mai bine ii dau sunca

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by dandusa

sint un car de nervi...,constat pe zi ce trece ca am in grija doi copii...si atunci stau si ma intreb "eu cu cine fac bb 2?"...,n-am cu cine!,pina nu s-o maturiza...,la gara cu proiectul...
sa nu ma mai intrebati de asta ca nici nu vreau sa mai aud...
probabil ca este prea mult pentru el...,pampersi,plimbari,dinti...si de curind si nesomn,ca-l chinui cu experimentul nocturn...,puii mei...,imi bag picioarele in tot...si gata!
aseara a dormit cu el pina la 12,apoi toti trei cu nspe' mii de treziri...,nu mai stiu ce sa-i fac...si se pare ca sint singura care vreau sa o ajut si sa ma ajut!...ei bine,singura nu pot sa-i schimb obiceiul...,as fi avut nevoie de ajutor...,doar ca el nu crede in ce-i spun..."nu i se pare logic"...,so,declar oficial ca nu voi mai cere ajutorul ...,decocamdata va suge si cind CHIAR nu voi mai putea...,o voi intzarca si la gara...

Micuta chinezoaica

1.'too much too soon' iti spune ceva? cred ca e de inteles cumva ca ii e greu sa se adapteze in 2 timpi si 3 miscari la toate provocarile reprezentate de un copil, mai ales intr-o perioada f.grea pt bb.
2. veti privi cu alti ochi proiectul bb2 in moentul in care crinutza se linisteste un pic. si asta inseamna probabil peste 2-3luni, sa mai iasa niste dintisori, sa mai creasca un pic...
3. bucura-te de ceea ce ai acum, chiar daca nu iese totul din prima asa cum iti doreai...
4. lipsa lui de cooperare e suparatoare, sunt sigura. asa cum ma stiu pe mine, l-as lasa cateva zile si as lua-o de la capat cu munca de convingere. parerea mea ramane aceeasi, interventia lui e solutia pt schimbarea obiceiurilor crinutzei. la noi asta a functionat, chiar daca la noi era caruciorul de 3-4 ori/noapte in loc de tzi. a durat 2-3 saptamani cu maraiala de rigoare, dar acum simt ca procesul s-a incheiat. avem vreo 3 sapt fara carutzat noaptea.

vezi, iar iti scriu detaliat... si daca uneori o fac PREA detaliat, scuze

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Dianarus-mesajele mi le-am salvat de pe un site mai demult

Dandusa-si eu tot 2 copii am de crescut , sa treaca supararea

tocmai mi-a varsat laptele din ibric de pe aragaz noroc ca nu era fierbinte de obicei nu le las pe ochiul din fata dar acum l-am uitat acolo toata bucataria e numai lapte(daca stau pe forum asa-mi trebuie )

ma duc sa

luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
eu la munci, am o scurta pauza.
dani a plans azi dim cand am plecat, cu toate ca era florin acasa. l-am auzit de la parter, am plecat si eu cu lacrimi in ochi.
dianocica ma bucur din tot sufletul ca e d bine. pupici multi sa fie fff bine! felicitari pt steluta
chinico nici eu nu stiu ce e cu inimioara, dar mult noroc la control
bebinuta....ce sa zic? asta e, tot va trebui la un moment dat sa o duci. eu am plans la gradi timp de 4 luni. la un moment dat nu vroiam sa ma mai dau jos din pat, ma lua mama cu vrajeli gen ai bluzita noua, ciorapei noi, etc. se va obisnui. peste zi sunt sigura ca se ia cu copii si ii trece. e greu cand te vede plecand, poate daca ai sta un pic cu ea si apoi cand se joaca te-ai strecura afara.....nu stiu, zic si eu.
bambo si lui dani ii mai fuge un ochisor, acum parca din ce in ce mai rar. vroiam sa o intreb pe simi de un oftalmolog, dar am uitat. daca intrebi tu transmite inf si la mine. pls. oricum, sora mea a fost cu fetita la oftalmo (chiar....pot, daca vrei sa iau nr de tel de la ea) si i-a spus ca abia la 2 anisori, cand copilul coopereaza cat de cat (nu isi da ochelarii jos la fiecare 5 sec) se pun ochelari.
dianarus ce ati facut la dermato?
ce mai era?????? a! da
olita zilnic, cand se trezeste din somn si din cand in cand in rest. bona il mai pune mai des. cremvusti NU. un pic de pastrama de pui dar nu ii place asa ca am renuntat. sterilizat nu. nu mai sterilizez nimic decat daca cumpar nou. in rest spalat cu apa oparita si detergent de vase.
dandusa va fi greu pana se va acomoda. ai rabdare cu el. tu ii stii toate tabieturile, tu stii ce trebuie facut, tu stii tot. gandeste-te ca pt el e ca si cum ai veni acum cu bb de la maternitate. a fost rupt atata timp....ii vine mai greu sa-si intre in ritm. si sa se armonizeze in gandire si fapte cu tine. rabdare, sunt sigura ca e un barbat deosebit si va reveni cupicioarele pe pamant curand. a! si ca idee da-i sa citeasca mes de pe forum, cand te plangeai de mama ta si scriai sa il astepti pe el....poate il sensibilizezi.
ROANA sanatate ca e mai buna decat toate! si fericire si noroc si bucurii.
pup dulce toti fulguletii si toate mamicile!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

olita dimineata incerc uneori sa o pun dar nu face nimic. si nu in fiecare dimineata, cred ca succesul sta si in perseverenta mea, dar uneori uit, alteori n-am timp.
sterilizat doar odata pe saptamana, in rest cu detergent si apa fiarta. oricum foloseste biberonul decat pentru apa.
tema cu prizele. am masina de spalat in bucatarie si nu am priza, asa ca folosesc un prelungitor. cand e intins si vede si stecherul de la masina imi arata cum se baga in priza. in rest nu o atrag prizele. am incercat sa le maschez cat de cat.
tema cu desenul. sunt adepta lipitului de hartie pe perete si sa deseneze acolo cat vrea. nu vreau sa am desene pe toti peretii din casa. daca e necesar ii lipesc hartie peste tot dar sa nu mazgaleasca peretii.
n-am observat sa ii fuga vreun ochisor.
fara cremvusti, macar pana la 2 ani.
dar, ii place painea. si ii dau dimineata cu un fel de crema de branza si unt. mananca o felie la masa, fara margini. stiam eu ca nu e buna la copii asa mici. asa ca pun o intrebare.

cata paine mananca fulguletii intr-o zi?

v-ati prins ca doarme . ma duc sa calc, am un vraf

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

fetelor multumesc pt sustinerenu stiu de ce face febra,ea e singurul simptom deocamdata.ideea e ca nu-i scade total deloc,nu fac fata antitermicele,asa ca suplimentez cu comprese.el e ff marait ar suge non-stop.daca maine e la fel ma duc la dr ca vine si week-endul.
ROANA
desiree un NUcategori pt mezeluri.teodora pana sa mearga la gradi-3.4ani- nu a mancat asa ceva.prima data cand a mancat era in culmea fericirii"mami am mancat salam!!!"era sunca,dar ea asa ii zice.si am facut o regula:mezeluri doar la gradi,acasa nu.sau daca suntem in deplasare-exp pizza.
olitanu ma grabesc,cred ca o sa incep prin primavara sau vara?la teo am fost mai cu elan,acu s-a cam dus....
sterilizat noi n-avem ce.poate tztz
bebinuta m-am distrat la faza cu cautatul...si eu sunt constienta ca se scoala noaptea dupa san,dar n-am solutii.deocamdata.
m monique iti pot spune cum a fost la teo.ea s-a intarcat singura.sugea doar sera inainte de somn.si a inceput sa adoarma fara.asa cam am lasat-o.secretia lactata era putina.n-am avut probleme cu sanii,pt ca totul a fost ff natural.dr-a imi zisese daca apar probleme sa ma leg strans peste sani si aspirina.eu am mai avut o perioada laptic,simteam ca imi curge cate o picatura uneori.cica e normal-se cheama secretie reziduala pana in 6 luni de la intarcat.
b2 sfatu meu este ca daca nu avei sustinere din partea sotilor sa va ganditi bine pt ca e un job ff dificil de realizat de una singura.
bamboletta trebuie mers la oftalmo.
pupci.ma duc sa dau nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

cate ceva, pe scurt, sa nu plictisesc, despre vacanta noastra in Austria: avem amintiri superbe, o alta tara inseamna cu totul si cu totul altceva decat ce gasim pe la noi..ma refer la serviciile oferite, modul cum esti tratat, posibilitatile de distractie, etc

drumul a fost relativ ok, Octavian mai mult a dormit, am poposit o noapte la Arad la un hotel, ne-am odihnit, dimineata am plecat si nu ne-am mai oprit pana in Austria, unde am ajuns la ora 11 noaptea..ultima parte a drumului a fost chinuitoare pentru Octavian, care isi pierduse efectiv rabdarea, a fost realmente obosit, voia sa mearga, sa se miste..nu a mai stat nici in scaun ultimele 2 ore...a stat cu tz in gura

statiunea o feerie, absolut incantatoare, gondole si telecabine peste tot, urcam in fiecare zi la cote, ne tavaleam prin zapada, cascam gura la schiori..aveau locuri amenajate pentru bebelusi, cu trenulete, cuburi, tobogane, baby-ski..numai acolo am stat..numai aerul acela si peisajul merita sa stai sa te holbezi ore intregi!

in una din zile am plecat cu masina in Germania, la Munchen, sa vizitam ( era la aprox 160 km de statiune, adica putin pentru AUstria, unde toate localitatile sunt legate de autostrazi si poti parcurge aceste distante intr-o ora si un pic)...Munchen-ul de vis,am cascat gura pe strasse, am vizitat catedrale si resedinte de habsburgi, am luat si amenda pentru parcare neregulamentara, am umblat vreo 2 ore pe la sedii sa o platim ...daca nu am gasit parcarile?noi eram nerabdatori sa vizitam..

in alta zi a sederii noastre am fost la Innsbruck, orasul Kokorinei, unde am urcat iarasi sus cu o ditamai telecabina unde incapeau vreo 100 de persoane, am vizitat si noi partiile de schi unde se tin marile concursuri de ski, stanga hau, dreapta hau, mi se facuse rau de atatea partii abrupte, parca stateam in orice clipa sa cad in ele, sa dea vreunul cu skiurile peste mine si sa ma tot duuuc! dar a meritat, muntii erau de vis!

in ultima zi am plecat catre ..Viena, unde am vizitat centrul vechiului oras,si noul oras care este cam in aceeasi arhitectura ( s-a pastrat traditia)...mi-a placut atat de mult incat am mai ramas o noapte acolo, ca sa mai vedem si a doua zi!....

drumul de intoarcere l-am facut intr-o singura bucata, noaptea,adica vreo 11 ore de mers, vreo 900 km....multe,multe ore prin Romania....este incredibil cum putem fi atat de puturosi sa avem si noi drumuri bune ca ungurii si austriecii, chiar si ca bulgarii..se simte cand intri in Ro, te hurduca masina de zici ca esti in tractor...e pacat, ca avem frumuseti si noi, dar nu stim sa avem grija de ele si sa exploatam cum fac vecinii nostri!

am petrecut revelion la bunicii mei in Bucovina, adica mai mult am dormit ca vreo 2 zile nu te puteai intelege bine cu niciunul dintre noi, asa eram de obositi!

..dar a meritat cu varf si indesat!

vin cu poze, sa nu credeti ca va mint!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Boooooooooooooon! Pleaca omu' sa se sedinteasca 2 ore si voi scrieti 4 pagini.... aveti mai mult spor decat mine care am scris doar 2 randuri.......la sedinta
Chinico, turca de unde??? Si eu ce ma fac? Ii vorbesc doar in engleza si dadaca doar in romana? Pai... dupa ce toata ziua vb romana/engleza/franturi de turca la job parca tot romana mi-e mai draga seara cand neuronu' singuratic e frant ; multa bafta la controale si ace; azi avem si noi varilixu'
1. olitza - n-avem
2. sterilizare - din 2 in 2 zile bibe de laptic dar in curand donez sterilizatorul la o viitoare mamica
Lavinia, am uitat sa-ti spun ca si eu am admirat printul; oare sa incerc sa-l mai tund? NUUUUUUUUUU!!! Nu cred ca sint inca pregatita psihic pentru asta.....
Teutz, lasa ca va trece... si eu ma gandesc cu groaza la ce urmeaza... Luca abia merge cei 3 pasi si merge repede, dupa care se arunca sa prinda ceva, orice...
Roana, acum 2 zile stiam ca vine ziua ta, dar de dimineata... nema memoria.. deci pupici din Cluj spre Cluj si LA MULTI ANI!!!!!! (noi cand ne vedem????)
Dbunny, maseaua nr 2 a inceput sa apara undeva dupa Craciun si acum e deja localizata bine.. din cate vad eu cand tipa.. dar a fost mai bine decat cand a erupt prima.... inca 6 si gata...
Ingeras, ce bine ca ai reaparut.. mai este un pic si ne dai de baut
Aka, pup indesat blondina cea frumoasa.. si inca o data multumesc ca ai avut grija de noi in Buc
Bambo, Luca are strabism si e clar ca nu e fals; in februarie merg la control in Cluj; te tin la curent
Dianarus, ma bate gandul sa vin la voi luna viitoare ptr 2 zile; te coafeaza???? Inca nu stiu cum sa ajung, dar mai vedem noi
Dandusa, stiu ca e greu daca nu ai ajutor.. in curand cred ca imi creez un prieten imaginar... macar sa nu ma simt singura
Aoleu... fug la Cluj sa ne vaccinam.. sa ne tineti pumnii..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aka

cata paine mananca fulguletii intr-o zi?

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

1-2 feliute uneori nu papa deloc

Laura-da as vrea nr de tel de la oftalmolog

asteptam raspuns de la banca pt imprumut sa reparam masina,sper sa ne dea,ce stres
sambata are sotul examen la politie daca il ia ii da permisul la sfarsitul lui ian

luna 15

Mergi la inceput