Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

saptamana viitoare e horror. bea la vaccinat si la control inima, soacra la shpital la schimbat de sold, piromanul la munci again, la birou se anunta furtuna....iar mie imi adie un vanticel de lene taioasa prin madulare..

dianocica bine ati revenit acasa. deci asa cu spitalul romanesc...se pot face mai multe pentru copilul suferind acasa decat acolo ..iar asizul se mira de relaxarea medicilor din londra...iaca, se echilibreaza balanta..
bebinuta cred ca ada se va obisnui repede la cresa, mi s-a parut a fi super sociabila, chiar si in putinul timp in care am vazut-o. dependenta de mama e mare, dar daca educatoarele sunt ok vor sti cum sa ii distraga atentia.
donia super roxana!! sper ca ai un oaresce hartog unde notezi chestiile astea, sunt dementiale!!oare daca ii cad roxanei dinti ii ies beii? asta ca se echilibreze o alta balanta??

nedumeriri.
1. olita? sau inca nu? deloc?
2. sterilizatul? cat timp inca?

am citit ieri cateva chestii referitoare la copii care cresc in familii bi sau trilingve, am priceput ca pot invata simultan pana la 5 limbi, cu conditia ca fiecare limba sa ii fie vorbita constant de un vorbitor nativ al limbii respective, astfel incat copilul sa asocieze o anumita persoana cu o anumita limba.
am concluzionat ca bea ar avea sansa sa fie quatrolimba
romana, germana, turca si lituaniana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

LA MULTI ANI! ROANA
multa sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Teutz pupici la Alexia la buzita, sa treaca repede. Dani de vreo saptamana e `lipicios` de cand cu dintii, ma imbratiseaza toata ziua, si-mi da si pupici...ceea ce inainte nici nu se gandea...
Deea ... stii cum i-am scos eu bibe? am tot incercat...sa-i dau cina mai tarziu-n-a mers, sa-i dau mai multa cina- n-a mers, pana mi-am dat seama ca el nu se trezeste de foame, si ori ii dau bibe ori nu.i dau el tot se trezeste. Asa ca am scos, m-am inarmat cu rabdarem stiind ca o sa ma astepte o saptamana de zberaturi in the middle of the night dar am luat calu de coama...n-a plans nici macar in prima noapte. S-a trezit, a marait, l-am luat in brate, pus la mine-n pat(eventual o gurita de apa) si nani! Cateodata mai se jpoaca cu ceraceaful, se intoarce ca titirezu cu fundu-n sus, dar adoarme langa mine.

Asiza...in Spania is si mai relaxati, nici macar nu m-ar fi cerut nici o scrisoare...ar fii notat in dosarul copilului ce-i spun si-atata tot...daca copilul pare sanatos, ei nu-l iau la cotrobait. Pupici la Denisucu.

Roana La Multi Ani mami, sa ne traiesti sa ne-n floresti!!

Azinoapte s-a culcat Dani la 9.45. La 11 s-a trezit urland cu obrazul stang rosu...dintii. 15 minute interminabile de plimbat si leganat in brate(si dat cu calgel) pana a adormit la loc. La 12.45 la fel...
dar apoi nu s-a mai trezit pana la 7.50 cand a sunat telefonu lu tac'su
Fetele care aveti deja maselute si mai multi dintisori...CAT TINE FAZA ASTA NASOALA CU DINTII? o luna? doua? trei? Inca mai face caca acida(si moale) si i se irita fundul daca nu-i schimbat si cremuit repede... ieri l-am adus de la cresa putin iritat

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by chinico

saptamana viitoare e horror. bea la vaccinat si la control inima, soacra la shpital la schimbat de sold, piromanul la munci again, la birou se anunta furtuna....iar mie imi adie un vanticel de lene taioasa prin madulare..

Pai daca toti is asa ocupati, tu hai la o visinata Invit yo...pe malul marii

Olitano way, poate pe la 18 luni
Sterilizat din an in pasti...sau cumparat sticle si tetine noi

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by m_monique

zmeul s-a intarcat. singur, singurel, ca doar e baiat mare.
daca era dupa el s-ar fi intarcat acum 2 saptamani, dar am mai insistat eu cu tzitzi, ca trebuia sa-mi mai scad lactatia.
ieri dimineata cand m-a vazut dezbracata a mai vrut tzitzi, a supt de 2 ori, si apoi s-a dus la jucariile lui.
sper sa mi se opreasca repede lactia. deocamdata sanii sunt destul de moi si fara noduli.

am si eu o intrebare pentru cele care si-au intarcat copiii: ce ati facut pt oprirea lactatiei? si in cat timp vi s-a oprit lactatia?

Andrei (16.12.2006)

Eu am intarcat-o pe Maya la 6 luni din pacate, pt ca am inceput serv, iar pe bebe am dus-o la ai mei in timpul sapt, si nu ma puteam duce chiar in fiecare sera / dimi sa-i dau tzitzi.
La 4 luni jum - 5 luni am inceput sa-i inlocuiesc treptat mesele de peste zi cu mancarica / fructe / suc etc, pana au ramas dimi si seara (ea noaptea nu s-a trezit niciodata sa pape). Apoi, pur si simplu i-am dat din ce in ce mai putin, in paralel cu din ce in ce mai mult lapte praf, pana am trecut-o complet pe Milumil (eu o alaptam exclusiv dimi si seara, adica tot timpul cand papa lapte). Nu am luat nimic sa mi se opreasca lactatia, am stat cu comprese cu gheata pana nu m-au mai durut sanii si mi s-a oprit lactatia.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

scurt.
Roana multa sanatate si fericire

Dianocica ma bucur ca nu au fost probleme azi noapte. multa sanatate. si felicitari pentru albastrele.
Desiree si Ktrinel multa sanatate si voua.
Monique bravo zmeului ca a renuntat usor la tzitzi. mai ales ca stiu ca vroiai sa il intarci.
bebinuta sa mai scrii cum e Ada la cresa ca ma gandesc din ce in ce mai mult sa o duc si eu. dar cred ca aman pana la primavara sa se mai duca sezonul de raceli.

a declarat razboi deschis calculatorului. cum ma vede ca vin la el incepe sa planga. asa ca, pe mai tarziu

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by chinico

nedumeriri.
1. olita? sau inca nu? deloc?
2. sterilizatul? cat timp inca?

Beatrice (13.12.2006)

1.o singura data a facut pisu la olita din greseala in rest e doar de decor nici nu ma mai obosesc sa o pun ca nu sta
2.doar biberoanele i le mai sterilizez dar f rar ,probabil dupa 1 an jumate nu voi mai steriliza depinde

tinem pumnii sa fie ok la vaccin si la controlul pt inima

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Antoniei ii fug ochisorii cam de la 6 luni pana atunci nu am avut probleme,mai sunt bb-ii carora le fug ochisorii

fetele din iasi stiti vreun oftalmolog bun pt copii

tare mi-e frica sa nu poarte ochelari de micuta

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza, ma mai gandesc cu laptele... ma gandesc si ma razgandesc...
ioi, chiar whisky...
dau pm cu fix-ul. de fapt am nr, am priza... pun aparatul in priza sa vad daca mai functioneaza...
ce experienta aveti si voi cu dr acolo...

anateo, de la ce febra asta?! sanatate multa piciului!

desiree, ktrinel, sanatate la mamici!

roana, si toate cele ce-ti doresti!

bambo, imi place ca urarile tale pt lma sunt f.originale! de unde le scoti?!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu sterilizez dupa fiecare folosire, mai putin biberonul si paharul de apa

olita cat mai tarziu

roxanica, da ma gandesc serios la bb2 doar ca nu stiu cum e posibil sa.l mai tin pe ivan in brate toata ziua, nu stiu daca e bine

teutz scuze

dandusa, monica multumesc de info pt bucuresti, nu mai stiu cine e de acolo, dar da, mi.ar face si mie placere sa va vad daca e posibil, si daca vreti sa.mi lasati tel pe privat, sa.l am de acum, ca in ro nu prea am access la comp, cine stie poate s.o putea sa ne vedem

ivan si dayanara

Mergi la inceput