Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata
noapte ok, nu s a mai sufocat. s a trezit de vreo 200 de ori sa o ia pe tzi dar nu conteaza absolut deloc. e f ragusit, parca il ia si o tuse un pic...vedem

asiza numai la voi m am gandit, cum ati rezistat atat timp...cat au fost? peste 5 zile, parca. oricum nasol rau.

desenatul peretilor mai zic? e cineva care nu stie parerea mea? pai una la mana stiu ca talentul la desen neexersat e aproape de zero. la fel ca ccc creierul care nu lucreaza, si mana se prosteste. nu zic ca automat am un copil talentat, dar daca e, atunci merita sa se exprime. si daca vrea sa o faca pe pereti...bravo lui. daca n o sa mai am loc de el m-am si gandit la ce chestie cool o sa fac adica pot sa pun ca o bordura pe la 90cm h, si tot ce e jos sa fie numai al lui. la fel cum altii pun culoare sau tapet sau...asta poate sa fie spatiul lui. in sufragerie, de ex, ca in dormitor oricum are liber la tot. a, la slatina avea un loc preferat, langa usa de la sufragerie, unde tot zgaria cu globulete sau cu masinute. apoi am vazut ca alea chiar lasau urme...si cand a prins un creion..dus a fost mama a zis ca la vara ii elibereaza un perete , sa fie numai al lui

am o gramada de taburi cu poze deshise, evident ca nu am apucat sa vad mai nimic, nu stiu cand voi mai recupera dar va rooog, dati mi si mie un link cu pozele cu fetele din tm.

roana la multi ani si multa multa sanatate .

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Roana ...la multi ani!
In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC,
Sa calci intr-o balta de FERICIRE,
Sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE
Si sa fi SANATOASA!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Antonia inca doarme a dormit cu noi in pat toata noaptea sa foit si a scancit prin somn

Anateo-multa sanatate lui Seba si celorlalti fulguleti bolnaviori

Asiza-deci Denis a inceput sa

ma duc sa pregatesc micul dejun

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roana sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia ta.

Dianocica bina ca a trecut noaptea cu bine. sanatate multa.
ktrinel imi pare rau ca esti bolnavioara. sanatate multa.
Teutz intr-adevar asta e doar inceputul. sa vezi julituri cand incepe sa-l imite pe tarzan.
asiza chiar ca sunt prea relaxati medicii de acolo. cu whiskey stai linistita ca nu va mai incerca, daca nu i-a placut.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

zmeul s-a intarcat. singur, singurel, ca doar e baiat mare.
daca era dupa el s-ar fi intarcat acum 2 saptamani, dar am mai insistat eu cu tzitzi, ca trebuia sa-mi mai scad lactatia.
ieri dimineata cand m-a vazut dezbracata a mai vrut tzitzi, a supt de 2 ori, si apoi s-a dus la jucariile lui.
sper sa mi se opreasca repede lactia. deocamdata sanii sunt destul de moi si fara noduli.

am si eu o intrebare pentru cele care si-au intarcat copiii: ce ati facut pt oprirea lactatiei? si in cat timp vi s-a oprit lactatia?

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut

Dianocica,
Sper ca ati avut o noapte linistita!
Anateo,
Sanatate multa lui seba..poate e doar un rosu in gat!
Teutz,
Si eu ma uit la filme dupa ce adoarme..desi asta inseamna culcat pe la 1-2 ,dar simt nevoia sa mai fac si altceva.Daca mai vrei recomandari.. Cred ca am vazut mai toate din 2007 (toate cate exista pe torrent).A... si Dr.House pe axn in fiecare seara..desi nu prea imi tihneste..stau pe langa mihaita pe jos si trag cu okiul.
Asiza,
Deci avem si ceva bun in sistemul de sanatate romanesc.
Iti doresc sa nu aveti niciodata nevoie de dl."relaxat"
Donia,
Cati dolari a facut roxana cudintele?Cand pui poze cu ea tunsa si fara dinte?
Laura,
Cred ca Dani iti spunea ce dor i-a fost de tine si cat te iubeste!
Bambo,Teutz,Crykett,Saryta,Dbunny,- va multumim ca ne-ati vizionat si admirat!

LA MULTI ANI ROANA!

La tuns piticul... am gasit o frizerie cu 2 masinute pt copii..si cu un pic de distragere a atentiei ,nu a zis nici psss... se mai incrunta cand il pufaia tanti cu apa.

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DIANOCICA ma bucur ca a-ti trecut cu bine noaptea,asa sa fie in continuare,sanatate multa lui d. mare!
ROANA!
ANATEO sanatate multa lui Seba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Bamboo, Anateo, Ziggy,Yagmur
Ziggy, sper sa ii fie bine lui Calin, eu imi cam fac mustrari de constiinta acum, ca eustau acasa si ea se chinuie la cresa, azi am lasat-o plangand.
Daca eram la servici si eram ocupata, mai uitam, asa, ma tot uit loa ceas si ma intreb ce face si astept sa se faca ora 4 sa merg dupa ea.

Anateo, sanatate lui Seba.

Pe Ada am intarcat-o de 5 nopti (am inceput procesul de 2 luni, scotand mai intai mesele de zi, apoi cea de seara, apoi cea de dimineata si am terminat cu cele de noapte).
De 2 nopti deja doarme fara sa se mai trezeasca pentru papa; se mai foieste, dar trezirea pentru papa s-a amanat pana la ora 5.30-6.30.
Acum ca nu mai suge, alinarea si-o gaseste in mangaiatul sanilor.
Deci, Dandusa, Luly,fetitele se trezesc de dragul tzitzicilor si cat timp le primesc si ziua, vor continua si noaptea(cel putin asa a fost in cazul nostru).
Va doresc sa aveti lapte in continuare atat cat doriti sa le alaptati.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Saryta,Dianocica, felicitari pentru stelute!!!

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Dbunny, nu m-ar fi sunat daca nu ar fi vomitat lapticul pe care il bause cu cateva minute inainte.
Eu le-am lasat o punga de lapte praf pentru momente dificile, ea nu mai bea lapte ziua. In momentul in care a inceput circul, ea sa agatat de educatoare si a inceput sa o caute de tzitzi , de aceea ei au dedus ca i-ar fi foame(am uitat sa scriu in fisa de observatii de acest obicei al ei).

Eu m-am simtit foarte vinovata azi, dar sper ca pana la urma sa fie bine.

Asa-i la inceput... si de cate ori se imbolnaveste tot la aia te gandesti..ca daca ai sta tu cu ea acasa poate ar fii mai bine... M-as fi prapadit de ras sa vad fata educatoarei cand o cauta la tzitzi

Shoshika felicitari pt mers! Noi suntem inca pe lista de asteptare

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput