Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
riloasa spune:
FETELOR, am o prietena care are o fetita de 6 luni si dupa fiecare masa regurgiteaza si la 1 ora si la 2 ore. Se trezeste plangand si mai nou are si dermatita atopica. Spuneti-mi si mie ai vostri regurgiteaza dupa 2 ore de la masa? Doctorul i-a zis ca are reflux gastroenterofaringian.
Acum mai spuneti-mi si mie cat putem tine un pui la congelator? Si doctorita mi-a zis sa nu ii dau mai mult de 60ml suc ca poate sa faca colita. Voi stiti de asa ceva? Ca al meu ar bea numai sucuri.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
kmi78 spune:
Timi a iesit si azi afara o jumatate de ora fara carucior in brate, sau in alte zile cu hamul
Riloasa, exact acelasi mesaj l-am primit si eu de la redoute si de atatea ori am incercat fara succes pana m-am lasat pagubasa; daca cumva aflu de ce nu-mi merge iti spun si tie;
Mihael@ spune:
Eu citisem ca la temp. mai mici de -5 grade nu este recomandat sa fie scosi bebeii, dar intram iar in zona subiectului temperaturilor
elena.2006, e buna ideea, cred ca asta o sa fac, poate l-o pune pe ganduri
zadi, ce bine mananca Ian ( la cantitati ma refer)
programul de somn peste zi: doarme la 11 si la 3 cate o jumatate de ora, maxim o ora si seara de la 21 la 8 dimineata (cu trezirile de rigoare pt. supt)
Eu n-am s-o tund pe stefi decat foarte putin la creasta, ca sa-l egalizez, altfel nu, eu abia astept sa-i creasca.
Plimbat - maxim o ora pe frigurile astea si nu mi-e de ea, ca e infofolita si cu husa de protectie de la carut, mi-e de mine ca inghet rau de tot
Astazi m-am amuzat tare de ea ca daca-i spun bye, bye, face pa cu mana, si jur ca n-am invatat-o...cred ca face ea vreo asociere intre sunete si a nimerit-o...cand l-am pus pe taica-su sa-i zica si a vazut-o ca face pa l-am dat pe spate...stie fiica-sa engleza la 9 luni
Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
madybulancea spune:
buna dimineata...........prea liniste,hai la ...
Iesit afara noi nu am mai iesit de pe 27 decembrie din pricina de boala si apoi rubeola,dar iesim luniii...abia astept!!!
Somn...pai ne trezim la 7...la 9 juma se culca o juma de ora...apoi se culca iar pe la 12 juma sau chia 13 cam o ora ,o ora juma...apoi pe LA 16 SAU 17 o ora sau cateodata juma de ora...apoi se culca la 20:30 sau la 21:30, acum depinde dak e ziua cu baie sau nu....aaa dar cand doarme o ora juma el se trezeste o data,il iau un pic in brate ii dau suzy si se culca la loc...dak nu fac asta ma oracaie toata ziua...asta e programul standard dar si-l mai deviaza cateodata...
Roxygeo super pustoiaca ta...
Tzuna la noi calma baby a avut efect in primele 2 dati knd i-am dat,apoi nimic....apa de ploaie!sanatate!!!
Stefanya iar ai disparut????????
Riloasa nici mie nu mi-a mers pe laredoute,dar apoi m-am prins unde gresisem...la inceput cand iti zice sa scrii nume,inainte de parola tre sa scrii adresa de mail corecta,apoi m-ai gresisem la nr de tel...il dadusem pe ala de mobil apoi am corectat si am scris ceva de genuuu 060000000,apoi nu am vut suficinti bani pe card si l-am bagat pe al sotuli si gata a mers.....sper sa mearga si la u!!!
gata....va pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ghibuadina spune:
Neata,
Merci de raspunsurile despre tuns copiii.Sa vad cum ma inteleg cu sotu ca i s-a pus pata pe parul ei.Si mai vrea si de trei ori.Nu stiu ce l-a apucat ca el e un tip cu deschidere catre modern, in nici un caz nu cred in babisme.ar Alexia are parul frumos, destul de des si uniform, cred ca seamana cu ta-su care are un par des, negru si destul de aspru.
DESPRE SCOS COPILUL AFARA...nici eu nu ma laud.Pai a fost ff frig, viscol si cu zapada asta n-am avut cum s-o scot.Sapt asta am scos-o o data in brate si azi vrem, dar sa vedem ca dc e prea frig stam un pic si mergem la un loc de joaca pentru copii....
DE DORMIT, ZADI, cam tot asa 12-13 ore zi si noapte.Si-a schimbat programul, abia ne rugam de ea sa adoarma la 11 noaptea.Si o apuca si-o energie la ora aia.....
paxela spune:
ia uitati ce ma chinuie talentul........http://good-times.webshots.com/photo/2595767580065163068HjNmsH incepand de aici, ce oi fi avut cu saracii pereti?
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
elyanne spune:
roxygeo si fii'ta are niste ochii .. ma termina piticii cu ochi albastrii...
Suuuper rochita...
Lumi produsele nu raman in cos daca se termina... adica ei nu iau in seama ce ai tu in cos... ca poti la le pui, sa le scoti... pe cand altcineva le-ar cumpara in timpul asta...
Paxela da' te chinuie frumos talentu'
Vii si la mine? Vreau si iooooooooooo... Cu ce ai pictat?
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Crina_mio spune:
'Neata fetele,
de mult ma chinui sa trimit un mesaj, asa ca s-a facut cam kilometric, dar... daca tot intru rar...
Am vazut pozici cu Mousa ... dulce si exotic...
dar si cu scumpa de Timeea si mama ei skioarea. Cam zgaricta cu pozele din Austria, mai baga si tu cateva sa ne delectam si noi okii cu peisaje superbe
Ana – de-a busilea.... super dulce, Florina la inceputul filmuletului am crezut ca ne arati cum a cazut din pat ... Si mai da o data site-ul ca nu se deshide sa-ti votam minunea.
lilidana – de ce sa "revin la tacerea mea". Mai bine pozesteste-ne despre nazdravanii tai si arata-ne poze cu ei.
Loradin pe cat de sensibila pe atat de puternica. Numai cineva foarte puternic poate sa treaca prin ce ai trecut tu si sa ramana atat de sensibila si optimista. Si daca nu ne mai scri de la serv, macar scrie o colectie de poezii si cand ai timp mai postezi din ele, sau si mai bine le scoti pe piata si ti le cumparam.
Iunia ca de obicei nu se dezminte si ne face ziua mai frumoasa, vesela cu rasul Iarinei. Si Maya rade in hohote cand stranut eu, am si filmat-o,dar e in cadita si se vede goala toata ... o sa incerc sa o mai prind sa v-o arat si voua.
Magda – asteptam poze cu scaunelul de dus in spate. Mie una zilele astea mi-a rupt spatele, ca am avut "buna" inspiratie sa ies cu ea in brate.
Dana – pai de asta suntem atatea aici, sa ne laudam cu progresele si poznele minunilor noastre, dar si sa ascultam, ajutam sau macar incurajam mamicile care trec prin diverse probleme. Asa ca daca te ajuta, intra si descarca-te aici. Bina ca pui mic e sanatos si va va da putere sa treceti peste toate.
Eliana – eu zic ca tu esti vinovata pentru nazbatiile pistilor tai. Pai tu i-ai facut teroristi de mici, asa ca vor sa-ti demonstreze cum e sa fie cu adevarat asa cum i-ai alintat tu pentru amandoi si pe bebelusa Elena.
Alexa – uffff scapati voi si de asta. Dar intre timp vad ca-ti versi talenytul pe pereti, si-ti iese frumos. Cu ce pictezi tu acolo?? Ai folosit sablon??
carmenefr – superba domnisoara si arata chiar ca un ingeras.
Serbi – dar stai mama si relaxeaza-te. Dupa cum vezi (citesti), cu toate te asteptam cu poze din paradisul pe care l-ai zivitat.
Loradin – dulcica Ana, e o scumpa. Dar cum a iesit aura din jurul capului???
Kitty – sper sa reusesti sa-ti obisnuiesti puiul sa adoarma in patutul ei. Eu am incercat dar n-am rezistat tipetelor ei asa ca am renuntat. 1-0 pentru ea. De fapt cred ca are mai mult de un punct avantaj , dar e puiul meu mic si drag, asa ca o las.
Ce frumos si cu pofta mananca Catalina biscuitele!!! Nici nu zici ca-I bolnavioara si dr. sper sa va fi dat numai vesti bune.
roxygeo - ce oki frumosi are printesa ta mica
Tzuna - imi pare rau ca iara ai probleme cu Maria, sper sa treaca repede> I-ai dat si biotics cu antibioticul? (cred ca te-a mai intrebat cineva) pitica si pe mamica ei
toti puiutzii bolnaviori.
Ieri am fost si noi la dr., pentru controlul de 9 luni, desi mai avem pana atunci. Dar incep serviciul de luni si nu mai ajungeam sa o duc. Avem la 8 luni, 2 saptamani si 6 zile : 8.750 kg si 75 cm si cel mai importanyt nici o pb. de sanatate. S-a uitat si la dintisori si a zis ca mai dureaza ceva pana ies si cei de sus.
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
diana_jors spune:
Neatza,
eu ma bucur in primul rand pentru Alex ca tuseste tot mai rar si nici muci nu mai are asa multi, sper din toata inima ca e pe calea cea buna... Eu in schimb nu mai am voce, am impresia ca e efect secundar de la Karvol, de 2 ori mi-am pus pe batista langa nas noaptea, de fiecare data mi-a desfundat nasul dar mi-a iritat rau de tot gatul. Asa ca nu o sa-l mai folosesc pe batista ever. In vas cu apa pe calorifer poate.
Asa... cardul care nu merge pe redoute: incercati sa va faceti alt cont pe alta adresa de email si mai incercati o data cu acelasi card. Sau eventual cu cardul sotului Am vazut si eu la topicul deschis la Femina intim ca se mai resping unele carduri sau conturi si nu si-a dar lumea seama de ce.
Temperatura: eu l-am scos pe Alex si la -8 grade si n-a avut nimic. Minunea asta de viroza a luat-o stand in casa... Azi il mai tin in casa cu geamul deschis, dar de luni probabil iesim iar afara. Saniuta avem, zapada sa mai fie
Alexa: suuuuper te chinuie talentul
Lumi: produsele din cos nu sunt rezervate, si in plus parca dupa o saptamana iti golesc ei cosul automat. Deci sa mai intri din cand in in cand sa il verifici/modifici.
Program:
Trezirea la 10 (acuma de cand cu viroza la 9)
10:30 - masa - cereale cu fructe - 240ml
Program de voie pana pe la 12
12-14 - somn
14:30-15 - masa - legume/carne/ou (eu ii fac retete diverse, ma straduiesc sa nu aiba 2 zile consecutive acelasi gust) - 240ml
Program de voie pana pe la 17:30
O ora de somn
19 - masa - iaurt+danonino 250 ml + 1-2 biscuiti; uneori in loc de Danonino ii dau produsul similar facut de MegaImage, care nu are zahar.
Program de voie pana pe la 21
Apoi somn, cu o trezire pe la 23-00 pentru un bibe mare cu lapte - 300 ml
Acuma de cand cu viroza mai puteti scadea cate 20 ml la mesele de amiaz si de seara si vreo 30 la lapte
Legat de Danonino: eu am increderei in el. Socrul meu a lucrat la fabrica de zahar care aprovizioneaza Danone, si au niste pretentii foarte mari legate de zahar: anume tip de ambalaj, anume gauri pentru aerisire, anume calitate, fara bulgari ... si daca gasesc de exemplu un bulgare oricat de mic intr-un sac, returneaza intreg sacul. Parerea mea este ca daca au asemenea pretentii la zahar (care e ingredient secundar), nu isi bat joc tocmai cu ingredientele principale din produse. Eu am spus asta pentru ca asta stiu sigur, va rog sa nu sariti pe mine cu diverse scandaluri sau termene de valabilitate
Cam atat deocamdata, Alex se da "hinta" in leagan si s-a cam plistisit... revin mai incolo.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
stefimic spune:
salutare la toata lumea!
am revenit si noi dar nu am vrut sa scriu nimic pana nu am terminat tot de citit.
mi-a fost un dor nebun de voi, mi-ati lipsit enorm dar daca am fost in deplasare si ne-am intors pe 7. si de atunci am tot incercat sa-mi casa la punct si de astazi gata revin cu forte noi in fiecare zi.
vreau sa va spun "la multi ani" pt cei carora nu le-am urat si deasemenea pt mamicile lor si va doresc un an minunat plin de cele mai frumoase realizari ale puilor nostri.
citindu-va i-mi dau seama in fiecare zi de minunea care ne-a fost daruita in momentul in care am nascut acesti puiuti minunati, de bucuriile pe care nu le ofera cu fiecare clipa petrecuta alaturi de ei.
cu voi petrec aceste clipe si mai intens si ma bucura in fiecare zi fiecare realizare a piticilor nostri.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)