Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
roxygeo spune:
Buna seara stup!
Sunt happy...azi am reusit sa-i cumpar bebelinei sanie....mi-a luat ceva ca nu mai gaseam pe nicaieri...dar gata avem sanie cu spatar si husa, de abia astept s-o incercam...si am dormit toata noaptea linistite
Avem si pozici noi aici
http://community.webshots.com/album/562041963GvUuhl
Scaun de masina tocmai ce am achitionat unul - 522 lei de la Inglensina/metro si este 9 kg-36 de kg, se desface si cica e pina la 5 ani...io am declarat ca e investitie pe termen lung
http://good-times.webshots.com/photo/2922762650068039225kpclOT
Lumi Nag - imi pare rau pentru despartirea de catel, poate totusi vei putea sa-l mai vizitezi sau macar sa fii la curent cu viata lui
Am si io o intrebare:
De cite ori iesiti afara cu bb si cit stati?
va pupam
roxygeo si teodora maria 13.04.2007
Zadi spune:
Martutza te pup din suflet. sa stii ca si eu ma gandeam sa o rugam pe sherbi sa aduca ORAJEL insa nu am indraznit. stupid me!!!
asadar SHERBI- daca poti te rugam sa aduci Orajel.
adina- referitor la chelitul copilului dupa mot sau dupa ruperea turtei. Eu am tuns-o pe Ingrid nr. 3 (adica foarte foarte scurt)nu imediat dupa ruperea turtei ci dupa 1 an si 5 luni. Am tuns-o pentru ca transpira foarte mult si se facuse cald. Parul nu i-a crescut mai des sau mai viguros. Ba pot sa iti spun ca de cand am tuns-o parul i-a crescut foarte greu. E un mit chestia asta cu rasul pe cap pt. a creste parul mai mult, mai frumos. Pai radacina de pe pielea capului nu se inmulteste, iar firul de par nu devine mai gros.Singura chestiune adevarata este ca atunci cand parul este scurt este mai usor de intretinut.
elena- si inca nu merg. iti inchipui cum va fii atunci cand vom alerga dupa ei prin casa sa ii schimbam. Si eu traspir atunci cand il imbrac ca sa iesim afara. si asa e si cu zana..asa ca la mine efortul e la dublu.
loradin- e foarte frumusica Ana. te rog sa ne trimiti si fotografii cu tine.mie imi place cum scri si ce scri. ma umple pe dinautru.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Zadi spune:
roxygeo- referitor la iesitul afara. zilele astea cand a fost foarte frig nu am iesit. dar cand iesim il brac destul de bine, il acopar cu paturica groasa si il bag si in husa de la carut. de stat nu stam mai mult de 1 ora si jumatate.
Meniul lui Ian este urmatorul:
- titi lapte seara la culcare 20.30
- titi lapte la ora 12 noaptea
- titi lapte de inca vreo trei ori pana dimineata
- un mar mare ras +branza calcica+ cereale ( cca. 250 g) la ora 10
fructele le mai schimb, le mai combin (mar, banana, para)
- legume pasate+ carnita (pui, vita, peste) sau ou (cca. 200-230 g)si un biscuite- la ora 12.45
- iaurt natural peste 150 g + biscuite la ora 16.45
- lapte formula+cereale de seara (cca. 200 g) la ora 19
cand mancam noi vrea sa ii dau si painica. asa ca mai primeste si asta. Nu mananca foarte mult insa greutatea lui este perfecta adica avea 10.100 g la 9 luni si jumatate.
La varsta de 10 luni ar trebui sa primeasca 400 ml. lapte si 600 g mancare solida.
Intrebare: picii vostri cat dorm ziua si cat noaptea?
Ian a inceput sa nu mai doarma bine ziua adica cam 1 ora si jumatate. Simt ca este obosit insa nu vrea sa adoarma. Somnul de noapte incepe pe la ora 20.30-20.45 si se trezeste de cel putin patru ori pe noapte dar adoarme imediat dupa ce il alaptez si se trezeste la ora 8.45. Asadar doarme 12 ore noaptea si o ora si jum. ziua. In total 13 ore si jum. Eu stiam ca la 10 luni ar trebui sa doarma 14-15 ore.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Lumi_Nag spune:
Am revenit..
Am fost cu George la dr. si nu mi-a dat nici o explicatie cu privire la bubita din ureche,mi-a zis ca nu are nimic si sa dau cu un bat de urechi inmuiat in apa oxigenata si atat.A mai luat 1 kg in greutate in 2 luni, deci la aproape 10 luni avem 9 kile fix.
Am uitat sa va spun dimineata ca m-am trezit dupa 1 an de zile la ora 10.15.Nu-mi venea a crede cat a dormit Gigi .
Roxygeo ce scumpa-i Teodoraaaa...are niste ochi frumosi si ii sta foarte bine in roz.
Despre catelusa mea pot sa mai aflu ce face de la fata pe mess ca mi-a dat id-ul ei.
Anaalina tare frumos mai papati voi.Chiar curatel as putea zice.Al meu ia biscuitele si il framanta in mana dupa care suge printre degete.Iti dai seama cu cat mai ramane .
Frumosi si strengarii Elianei.Is scumpi de numa, dar si mama lor stie cand sa-i prinda in cadru .
Am facut si eu comanda pe la redoute dar cardul mi-l face abia in 10 zile.Oare imi tin aia produsele alese in cos atata timp??Sper ca da
Cam atat pt moment.Va poop si va urez noapte buna.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
tzuna spune:
TUNS BEBEI- in principiu sunt impotriva ca-mi plac mai pletosi dar pe maria am tuns-o deja o data ca ii ramasese par numai invarful capului si acum i-a crescut f frumos. O mai tundem o data in primavara ca sa fie tot crescut la fel.
Maria- e mai bine. Sa vad cum e cu Calma Baby (azi noapte a dormit mult mai bine. Poate e o intamplare...mai vedem) daca nu astept amestecul de plante pentru pernuta de langa cap.
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.
ANA chiar e un ingeras. Azi m-am plimbat cu Maria si finuta prin parcul Moghioros si m-am gandit la voi.
MICKYN spune:
Buna noapte, stup! Pup albinute sau bondari, (bolnaviori sau nu), dar si pe mamicile lor.Cam raruta aparitia mea, dar am inceputul serviciul si nu am avut timp.
roxygeo, spre rusinea noastra, nu am mai iesit de mult afara,exceptie facand timpul cand mergem cu masina pe la bunici sau rude.Motivul: nu avem sanie cu spatar, iar cu carutul este imposibil sa ma deplasez ,iar in brate nu este cazul ( la cele 11 kg ale lui Tudor).In plus,stiu si de la fata cea mare, ca nu se scoate copilul iarna afara decat peste 0 grade.Si nu a fost cazul zilele astea.
De mancat :
lapte la 4-5,8,18,21 cate 200 ml
la 11- mar+ banana+ suc porto+ branzica(eventual)-cantitati ochiometrice
14-carne/galbenus +eternul pireu de legume(cateodata transformat in ciorbita sau cu iaurtel in el)
la 18 -uneori iaurtel
riloasa spune:
Nu mi-a mers netu.
DIANA, am urmat toti pasii dar degeaba, nu merge. Gasesc eu pana la urma pe cineva care sa imi faca comanda. Oricum, sunteti foarte dragute si tu si ROXANA ca raspundeti foarte repede cand cineva are nevoie.
ZADI, si al meu la fel se trezeste de la 4 luni jumatate si acum doarme ziua tot maxim 2 ore. Ieri am iesit pe la 10 afara si a dormit jumatate de ora. La ora 14 l-am culcat si a dormit 40 minute. La ora 17 am fost la bazin si pe la 18.30 a adormit 25 minute. S-a culcat la 10.30 cu mari eforturi sa il adorm. Am zis ca o sa doarma dupa bazin, dar de unde? Si noaptea s-a trezit de vreo 3 ori. Afara il scot in fiecare zi, fie ca ninge fie ca ploua 1.30-2 ore. De la 4 luni nu a existat nici o zi in care sa nu iesim. Papam bine si ne tinem toata ziua dupa mami. Mereuma gandesc la tine ROXANA cand ziceai ca nu iti place sa ai un copil dependent de tine. Nici eu nu vroiam ,dar daca stau numai cu el ce sa faca si bietul copil? Se tine dupa mine ca se plictiseste.La bazin ma enerveaza ca trebuie sa intru cu el si imi este tot timpul frig. Dar urla dupa mine ca ii stric toata ora si nu face nimic decat urla, asa ca ma obliga sa stau cu el.
MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/
MICKYN spune:
Tunsul copilului -desi nu am facut-o inca,Tudor va fi tuns scurt, dat nu la chelie.Este un mit faptul ca daca tunzi copilul la chelie, va avea parul des.Acest lucru l-am probat si cu fata cea mare.Pina la 4 ani avea un par rar si scurt, iar dupa aceea i-a crescut o frumusete de par!Si nu i l-am tuns niciodata f scurt.
Programul somnului , in general este cam acelasi:
8.30-9 trezirea,
12-14-somn
17-18 som
21-somn de noapte cu trezire pentru suzi pierduta sau apa
kmi78 spune:
Anaalina, LA MULTI ANI ALATURI DE CEI DRAGI TIE!!! SANATATE SI IMPLINIRI!!!! ; sanatate la Catalinutza!!