Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 15
Elena.2006 spune:
Aliona mie mi-au lipsit postarile tale, incerc sa imi schimb mentalitatea, si recunosc, fac pasi timizi, oricum, sa nu pleci de aici.Eu vreau sa te intreb acum ce facem noi cu copii atunci cand o sa ii ducem la cresa sau gradinita si acolo e extrem de cald, mult mai cald de cum ii tineam noi acasa, ce solutii crezi ca putem adopta, adica de calire?
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni si Craciunul
Filmulete
gabdyd spune:
Elyanne cunoaaastem aces gen de manifestari .
Eu siropurile le-am pastrat mult si bine, in sertar, nu in frigider . Bine ca mai aflu si eu cate ceva.
martutza spune:
Buna fetelor
Mihaelaaa...ca e devreme sau tarziu tot suferinta e dar tu trebuie sa mergi mai departe fara sa-ti cauzti vina....fi in continurae o mama buna pt David si nu renunta la visul tau...al 2lea..al3 lea si al 4 lea bebe vor veni.esti o femeie tanara si puternica si vei obtine tot ce vrei.
Iunia noroc cu filemel cu Iarina ac mai sta si fimiu 3 min singur sa fac pipi....vrea sa o atinga si vb cu ea..e un halimai in casa de numa...si sta sa-i tai si unghiile cand rade Iarina...noroc cu filmuletele tale.
Am ajuns cu fimiu la dr ca a facut febra si a inceput si tusea..si un ochi cu secretie...tacam complet..tobrex, cefalexin, eurespal si nurofen caci suntem si in plina eruptie dentara... sper sa o scoatem al capat cu bine.Oricum ar fi viata merge inainte cu bune si rele.
O zi buna tututror si multa sanatate si noroc.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
SHERBI IA CATEVA TUBURI DE ORAJEL DIN STATE TE RUGAM.NU UITA.E GREU FARA LA ATATIA DINTI...fimiu deja a reinceput sa suga la 3 noaptea la 5 la 7...si nici lapte nu prea mai e...si e tare greu.Mersi.
Lumi_Nag spune:
Salutare!!
Prima veste ar fi ca am dat catelusa pe care o aveam de 6 ani .Nu aveam cum sa o mai tinem asa ca i-am cautat un stapan bun si iubitor cu care s-a si obisnuit deja.Ma doare sufletul ca am dat-o dar lasa foarte mult par (smocuri) si nu reuseam sa scap de el.Am gasit in mancarea lui George de cateva ori cate un fir de par asa ca am pus sanatatea lui pe primul loc.Asta e ....sper sa-i mearga bine.
A doua veste ...i-au aparut lui George pe varful cuculetului niste bubite mici...nu stiu ce-or fi.Sper sa fie doar o iritatie de la pampers.Vom vedea acus ca ne ducem la dr si pentru bubita din ureche.
Alina, La multi ani!
Marta ma bucur ca ne mai dai vesti dar te rog sa nu mai ai vesti din astea.Vrem toate numai bune
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
ioanaradu spune:
salutare mamici si pitici,
vazut ingerica de carmenefr, vazut si iarina , vazut si gemenutii nebuneii ... si vazut si toate pozele din album ... acum astept altele.
intre timp mi-au venit jucariile comandate si abia astept sa ajung diseara acasa la matei sa vedem ce zice.
pup bolnaviorii!
acum ceva pt mine:
are careva un album TINA ARENA - in franceza??. daca aveti, faceti-va mila si de mine ... pls ... pls ...
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
loradin da' zici nenica!
Mihael@ asa sunt astia mai mici - teribilisti. am si eu una bucata sora de 20 de ani acasa ... uh Doamne.
oricum, vreau sa-i multumesc lui DD: sotul meu trebuia sa plece dimineata la zalau cu inca 2-3 colegi. n-a mai plecat, dar colegii respectivi au facut accident, chiar unul f urat, masina este tandari, ei cica ar fi binisor. ma gandesc intr-una: daca ar fi plecat si el????
acum chiar va pup!
florin-a spune:
Sherbiiiii... ma inscriu si eu la ORAJEL..ca am citit de el numa de bine..nu stiu cat costa da unu mi-oi permie si eu pt buburuza!
sarumana!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
anaalina spune:
Fetiliii mele, va pup pe toate si va iubesc pt toate urarile de bine.
Abia am terminat tratamentul , am scos nenorocirea aia de branula si asta seara mergem la dr sa vedem ce ne mai zice, eu nu o vad vindecata pt ca tot mai tuseste si ii vin secretii de alea in gat. Dar poate ne lamureste dr.
Ia uitati CUM MANCAM NOI
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
flopici spune:
La multi ani Anaalina! Superb mancati...
Mihaelaaa, un pupic si de la noi!
Ddana, multa putere iti dorim!
Val_ Martha nici acum ( 10 luni) nu se intoarce singura de pe burtica pe spate) . Si a stat bine in fund pe la 9 luni.Nici in 4 labe nu merge.dar face eltele: sta in picioruse titandu-se de patut.
Pana reuseste singurica, aseaz-o tu, sprijinita, si urmareste-o cand oboseste. Pana la urma va reusi, daca nu a reusit ceva.
Medicamentele, pe langa ca le-am tinut mai mult de 2 luni si in camera, i le-am si dat...uf...bine ca nu a patit nimic . Sper sa-si fi facut efectul.Vad ca nu mai tuseste si nici muci nu are.
Martha are uneori ochisorii umflati. O fi semn de ceva rau?
diana_jors spune:
Medicamentele eu nu le tin in frigider, pe majoritatea scrie ca se tin pe la 20 de grade, si cam atatea sunt in dulapiorul in care le tin. Arunc de exemplu Calcium-ul de Pharco pentru ca dupa 2 luni are pur si simplu alt gust...
Intre ale noastre fac ordine cam de 2 ori pe an si mai arunci din cele pe care stiu ca le avem de mult :)
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
mikiymihaela spune:
Buna stup
anaalina si noi avem scaunel de masa ca al vostru, frumos papa ingerasul tau, a mea se face varza.
[re]gabdyd m-am tinut sa cumpar scaun de la Okbaby tare bine arata pe site si stiu pe cineva care are si e tare multumita dar mi-a fost mai la indemana asta din carrefour
Mihaelaaa[/red] imi pare tare rau pt ce ai patit nu te mai invinovatii