Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Ank83 spune:
buna diminieata!!! mai intru si eu ca am cam absentat de pe DC... fiu-meu vb atata ca tre sa stam la povesti zilnic ...nici nu mai pot vorbi de cat ii merge gura
Ank Raul 17.10.2007
mihuta spune:
quote:
Originally posted by ellis
mihuta, ce temperatura aveti in casa?
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
cam 23 de grade. La 21 i-as mai pune un body.
mami de Sophia
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by RGE
MIHA ce frumusel e Robert sa-ti traiasca!!
..toate mamele au sau au avut emotii la botez ca eu una cred ca o sa plang rau
Multumim!
La botezul lui Robert nu m-au lasat babele sa merg la biserica ,deci n-am avut emotii.Dar acum am spus hotarat ca vreau sa fiu si eu prezenta orice-ar zice cine-o zice! Totul a fost bine pana a bagat-o in criselnita. Au inceput sa-mi tremure mainile si ochii mi s-au umplut de lacrimi.Si cica in acel moment faceam poze. Noroc de altii mai putin emotionati ca mine.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mihuta spune:
Mamici de bebelusi vaccinati, voi le-ati bagat supozitor cu Panadol inainte ? Doare rau vaccinul ? A incercat cineva sa alapteze in timpul vaccinului ?
mami de Sophia
RGE spune:
ANK de asta ma vaietam eu mai devreme..nu vrei sa-i punem imp[reuna sa-si povesteasca??..eu l-am lasat singur in patut si se cearta cu ratustele de la carusel si probabil o sa adoarma pana la urma.
MIHA e clar la asta ma astept si eu am zis ca-mi umplu geanta cu servetele ..noua la 8 zile cand a venit preotul sa ne citeasca si l-a luat sa-i citeasca si lui de nume m-a bufnit un plans de ziceai ca cine stie ce-i face..si mama a patit la fel ca tine la fratele meu la botze din cauza babelor si a plans acasa pana i s-a facut rau.
..fetelor al meu bebe nu mai face kk de 8 ori pe zi ca inainte acum face doar o data pe zi foarte mult exagerat de mult si iese pe langa pampers dar e ca un piure ..ca o pasta si mult..o fi ceva ineregula?
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
MIHUTA ...nu l-a durut, nu a plans, i-am facut baica, nu a facut temperatura, l-am alaptat normal, nu i-am dat nimic preventiv..a fost ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic cred ca mai rau ii speriem noi..stai linistita sa nu te simta si o sa fie totul ok..cand ii face vaccinul trebuie sa-l tii putin de genunchi pe mine asa m-a pus
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"
adinag spune:
Roxana, bine ai revenit!
Fetelor, pemine ma doare si ma doare, nu stiu cat voi mai rezista
anacami spune:
Buna!
Roxana,ai flacau mare de acum, este f. bine si o data pe zi.Ia-i o marime mai mare de scutec-la cat sunteti (noi suntem acum la nr. 3,am incercat sa ii pun 2 dar aproape i se vede funduletul ).Nr. 1 l-am folosit f.f. putin, avem un bax si jumatate ramas (sa gasesc pe cineva sa le dau)- noroc de sot ca nu a luat n baxuri cat ii zisesem eu initial
Bafta la botez, sa fiti sanatosi; cred ca petrecerea in cerc f. restrans este o sol. f. buna, nu o sa simti nicio oboseala
Mihaela, ai doi copii frumosi (ti-am mai spus), sa fie sanatosi si norocosi
Mihuta, noi am facut ieri vaccinul. I-am dat preventiv 2 ml de Panadol, dupa vaccin. In timpul vaccinului nu a supt, nici nu avea cum, trebuie f.f. bine imobilizata si oricum nu ar fi supt pt. ca ar fi simtit.Ce suparata era, a suspinat jumatate de ora dupa. A supt dupa vaccin, am tinut-o in brate; in acest timp ii masam si piciorusul cu podul palmei-mai mult de 15 minute, pana a adormit.
Dr. mi-a spus ca sansele sa faca hematom scad(daca face trebuie masat locul, dat cu Lioton; trece dupa cateva zile), in plus si probabilitatea sa faca febra pt. ca vaccinul (sunt 6!! intr-unul singur) se disipa si nu se concentreaza sa dea reactii mai puternice
Camelia, Sebastian si Stefania
anacami spune:
uff Adina,imi pare tare rau!!! cat timp a zis moasa ca poti incerca procedurile acelea? adica,presupun ca nu o sa faci la nesfarsit!
La Jasmine cum a fost?
Poti lua ceva pt. atenuarea durerilor, gen supozitor cu algocalmin? ranile se aprofundeaza? Sper sa se rezolve cat mai curand!
Camelia, Sebastian si Stefania
Ank83 spune:
Ok..RGE cred ca ar fi o solutie sa ii punem sa isi povesteasca unul la altul.... poate secontrazic..
Si al meu a facut ieri la kk de i-a iesit din pampers si s-a uns tot roata ...roata
Ank Raul 17.10.2007