Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Buna,

Suntem Luminita -mami (D.N. 08.07.1979)si bebe Stefan (10.12.2007, 3.650,52cm, apgar 9, nastere naturala)ne alaturam si noi bulgarasilor si globuletelor, daca ne primiti pe lista voastra.
Va urmarim si noi si va spunem ca la 1 luna, noi in timpul zilei nu dormim aproape deloc aceasta insemnand maxim 2 h legate si in rest mai furam cate o 1/2 de h la mami in brate, pentru ca altfel avem colici de patut cum spunea cineva pe forum.
Daca il las sunt pe post de suzeta in sensul ca ar manca si la 1 h, cate 5 -10 min nu mai mult, ca oboseste baiatul si adoarme la tzitzi, dat citindu-va am inteles ca nu suntem singurii cu problema aceasta.

mamicile si bebeii

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Si eu sunt!! Am recuperat de citit! Numai ca fata mea doarme in patut. Cred ca ma duc si eu sa mai strang prin casa cate ceva. Pup! Si noapte buna!!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ies si eu

Ank Raul 17.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by RGE

.mamici de bb 2 e normal ce simt sau am luat-o razna??...o sa raman toata viata socata de ce am facut?..inca ma uit la copil si nu pot sa cred ca este al meu...nu-mi revin deloc din contra...il iubesc enorm..e viata mea..cred ca omor pe cel care ii face vreun rau

Bucura-te de fiecare clipa si de fiecare nebunie ce-ti vine in minte sa o faci...timpul trece atat de repede...Sunt niste clipe unice care nu se mai intorc. Din pacate!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Intru si eu pe fuga...acum ca mai doarme fata mea si mai am timp sa citesc pe aici, dar sa pun si niste intrebari, binenteles. Noi am facut aseara iar noapte alba, nu voia nici san, adormea putin incepea din nou sa planga, in patut nici atat, ce mai am facut petrecere, vai de vecini...cu toate ca ziua este foarte cuminte, doarme, mananca, mai stam pe burtic ala mami si apoi sta in patut pana se trezeste. Dar noaptea, e jale! Am inceput sa ii mai dau si suzeta asa, din cand in cand, o mai amagesc dar oo scoate cat colo cand realizeaza ca e ceva fals.
Asa sunt toti copiii la 2 saptamani? Pe voi la inceput, de cate ori v-a vazut medicul pediatru sau dr de familie? Ca la mine dr de familie e si pediatru si a venit doar cand am ajuns acasa, la 1 saptamana, in rest nu a venit. Sa sun sa o mai chem? Sau sa mergem noi la cabinet, in cazul in care nu mai vine acasa.
Ce detergent folositi ptr rufele bb-ilor? Noua ne-a luat tati din Carrefour o cutie cu detergent special ptr copii, dar dupa ce spal ramane tot in masine, se aduna ca un sapun, detergentul fiind de fapt niste fulgi de sapun, si nu mai iese de acolo nici la urmatoarele spalari pe care le fac ptr lucrurile noastre.
Voi ati dat BABY DRINK, LA 2 SAPTAMANI? Noua ne-a zis sa ii dam cateva lingurite, dar printesa mea nu il ia din lingurita si cand am incercat cu biberon a supt f bine.
Noapte buna si somn usor!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

ellis, multumesc de raspuns am sa incerc si eu cu colic baby la celelalte mese. Azi am fost la ziua de nastere a nepotelului meu, adica verisorul lui Cezar, si a plans o ora acolo de nu mai stiam ce sa-i fac. Si mama mea, care se crede cu experienta, a ramas uimita. saracutul tot a transpirat de mi s-a facut mila rau de el.

Si eu ii las tv deschis si ma gandeam ca poate nu e bine. stii ca se spune ca e indicat sa fie liniste si pace in timp ce doarme bebeul. Eu cu sotul meu vorbim normal cand suntem in camera lui si doarme, incercam sa-l obisnuim cu zgomot.

Eu cred ca toti copii sunt frumosi si dulci si de nepretuit pt parinti lor.

bogdan sanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu sunt singura insomniaca, vad. Copilu meu doarme dus de pe la 10, s-a trezit pe la 1.30 sa pape si probabil se va trezi in cuarnd iar.

Ank83, eu acum alaptez exclusiv, dupa ce am suplimentat prima luna la fiecare masa, si inca vreo 2 saptamani la masa de seara. Eu am pus-o la san intotdeauna inainte de bibe, intre supturi m-am muls , dar cel mai mult a functionat faptul ca in perioada sarbatorilor i-am oferit cateva zile sanul si pe post de suzeta. Cat a vrut cand a vrut. Vad ca a functionat. Sper sa fie tot asa, ca sa nu ma mai intorc la bibe. Sincer n-am nici un regret ca am suplimentat, asa a luat mai mult pana am ajuns aici dar copilul meu n-a plans de foame, a luat foarte bine in greutate (avea 5.4 kg la 7 saptamani ) si toata lumea a fost multumita. De altfel, daca nu suplimentam probabil ca pierdeam lapetele meu cu totul, din cauza ragadelor si a oboselii.

Noi de cateva zile dormim bine noaptea, dar prost ziua - asa ca ne ia tare mult sa adormim seara, dupa reprize de pedalat si tras manute in cap la greu. Pana si la san o apuca agitatia. Dar in timp se linisteste si adoarme si dupa cateva reprize de pus in patut si trezit si reintors in brate la mami, cade in somn adanc de nu mai aude nimic.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi am stabilit data botezului, pe 16.02, exact cand face Sophia 3 luni, am stabilit si meniul, mai am de vorbit cu preotul si de trimis invitatiile (pe care trebuie sa le si comand).

Cateva intrebari pentru mamicile de prunci botezati :
- a fost frig in biserica ?
- ati folosit apa incalzita sau rece ?
- ce aduce nasa si ce aduce mama?
- a botezat cineva copilul acasa ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ank bine ca mi-ai adus aminte de echipa de fotbal; ca Pussi imi promisese si mie cativa baieti
Noi ieri am facut vaccinul,a plans putin ca se cam inrosise locul dar i-am pus compresa...febra nu a facut si oricum ii pusesem 1/2 supozitor cu paracetamol.
Uitasem sa va spun,avem 5,4 kg si 57 de cm.
Pupicei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

quote:
Originally posted by lumi_b

Buna,

Suntem Luminita -mami (D.N. 08.07.1979)si bebe Stefan (10.12.2007, 3.650,52cm, apgar 9, nastere naturala)ne alaturam si noi bulgarasilor si globuletelor, daca ne primiti pe lista voastra.
Va urmarim si noi si va spunem ca la 1 luna, noi in timpul zilei nu dormim aproape deloc aceasta insemnand maxim 2 h legate si in rest mai furam cate o 1/2 de h la mami in brate, pentru ca altfel avem colici de patut cum spunea cineva pe forum.
Daca il las sunt pe post de suzeta in sensul ca ar manca si la 1 h, cate 5 -10 min nu mai mult, ca oboseste baiatul si adoarme la tzitzi, dat citindu-va am inteles ca nu suntem singurii cu problema aceasta.

mamicile si bebeii

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Sa fiti sanatosi si papaciosi.
Bine ai venit si gata sunteti in listuta

Mergi la inceput