Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am fost

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetelor si bebicilor
Cum sunteti azi?
Adina, cum esti ?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noi am facut ieri vaccinul...ne-a durut si am plans...si am facut si putina febra aseara...37,7.I-am dat o jumate de supozitor si i-a trecut.Nu a mai facut de atunci.
Noi suntem micute..avem 4 kg si 56 de cm.Dar crestem noi mari...
Sambata facem botezul..am emotii...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RAMO nu te speria aia nu e febra...eu stiu ca dupa 38,5 e stare febrila!
MIHUTA ..pei depinde de biserica..dar de obicei e ok cu temperatura la bisericile mari la astea micute de cartier din lemn e cam rece ca se mai sta si cu usile deschise..apa am auzit ca e incalzita ...cat despre celelalte lucruri depinde cum te intelegi cu nasii..nasa noastra e cumnata mea si ei si-au dorit enorm sa faca un botez frumos la bebe asa ca m-au trimis pe mine sa iau ce-mi place ..binenateles ca am luat numai ce mi-a placut si ei vor acum sa ne dea banii dar speram sa ajungem la un compromis ca noi nu vrem bani de la ei ..in fine nu asta conteaza...nasii trebuie sa ia hainutele de botez, tot ce trebuie la biserica si lumanarea si apoi sa plateasca slujba dar aici ti-am spus depinde cum va intelegeti..noi am luat o parte , ei au luat cruciulitele si impletitura de flori pt cristelnita si ramane sa cadem de acord asupra banilor ca or sa vrea sa plateasca ei tot dar normal e cum ti-am spus eu mai sus.

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

RAMO sa iasaa frumos botezul Doamne ajuta!! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari..noi facem duminica..de emotii nu-ti spun ca am cu carul noaptea am cosmaruri la fel ca in sarcina..cred ca o sa plang groaznic pe acolo..am eu asa o presimtire

------------------------
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
mihuta - legat de botez, la noi a fost asa: in biserica destul de rece, apa calda, aproape fierbinte(ca asa ne place noua!), eu am imbracat-o cu hainutele ei de acasa si la biserica nasa a schimbat-o dupa botez. am dus la biserica panza, fasa, sapun, prosop, vin, ulei. si nasa a luat lumanarea.
ank - pai dupa tratamentul cu metoclopramid nu a crescut productia?
pupam micutii vaccinati, sa nu mai planga si sa nu-i doara!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

RAMO..uite ca mi-am gasit notitele...intre 38 si 38,5 e stare febrila usoara..dupa 38,5 e febra!!..dimineata rectal temp e cam 37,4 si seara cam 37,6 deci la voi era super ok!!

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

GABITZ care e diferenta intre panza si fasa??..eu am luat un set in care e prosop, o panza si un fel de cordon cu care presupun ca se leaga panza..asta e fasa?

------------------------
------------------------

poze
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Geo , detergentul asta este si pt. spalare automata sau o fi doar pt. manuala? pana acum am folosit Persil Sensitive (lichid), zilele trecute am cumparat de la Sensiblu Dermalin
Pe dr. (este pediatra lui Sebastian) am chemat-o a doua zi dupa ce am venit acasa (mi-a facut si mie vaccinul anti-D, aveam incompatibilitate de RH cu bb). Eu am mai chemat-o si la 2 saptamani, la o luna, la 2 luni,iar pana la un an as vrea sa o consulte lunar (asa am procedat si la Sebastian).La cabinet nu ma duc ca este f. aglomerat, iar acum circula tot felul de virusi. Acum impuscam 2 iepuri deodata , il consulta si pe Sebastian de fiecare data (el merge la gradinita si tot timpul are colegi bolnavi acum in sezonul rece)

Mihuta, tine-o mai mult in brate, nu in reprize.Am inteles ca exista 2 faze ale somnului, cel profund se instaleaza dupa 20 minute.Decat sa se trezeasca des si sa faci gimnastica la patut (cum s-o numi? ) , mai bine o lasi sa adoarma bine (daca nu te hotarasti sa o faci sa adoarma singura)

Legat de botez: am fost cu ceva timp inainte sa ne programam.Am platit noi taxa (asa am vrut, nu le-am spus nasilor inainte ca sigur insistau sa achite ei; noi am facut la Domnita Balasa, taxa de botez+corul au fost 5 mil). Preotul ne-a dat o lista cu ce trebuie sa ne prezentam la botez, si anume:
-certificat de nastere
-vin alb
-ulei
-fasa
-panza
-prosop
-sapun

Toate cele de mai sus le-a adus nasa, cu exceptia certificatului..
Stiu ca uleiul l-a fiert,nu mai stiu de ce
La botez a dus-o o matusa mai in varsta; dupa botez a imbracat-o nasa,si ne-a adus-o ei acasa. La intrarea in casaau stins lumanarea de tocul usii si au spus: "v-am luat un pagan,v-am adus un crestin"..
La biserica era binisor ca temp. (era frig afara si atunci),au adus ei apa calda chiar inainte de slujba (unii parinti se ocupa ei de acest aspect, in niciun caz nu ar trebui sa fie rece)

Deci, inafara de lista de mai sus, nasii trebuie sa cumpere si lumanarea (daca nu va intelegeti altfel...) si hainutele de dupa.

Bafta, sa fie intr-un ceas bun.
Roxana (RGE) si voi aveti sambata asta, sa fiti sanatosi!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

da Roxana,ala este fasa; cu ea se legau copii inainte, cand se "infasau" (se legau fedeles ). Unde le-ai gsit pana la urma?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput