Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura10 spune:
adinag - este bine 50 ml dintr-un san asa la prima strigare. deci scoti din amandoi 100 ml iar bebe oricum suge mai tare decat pompa, el scoate lapte chiar daca la pompa nu mai iese si oricum la varsta asta el suge mai putin de 100 ml / masa... cred ca suge cam 300-400 ml /24 ore repartizati diferit pe mese
slimatei - nu este indicat sa-l lasi pe bebe sa suga mai mult de 30 min activ. dar si al meu sugea cate 1 ora juma la inceput, dar nu continuu, adika nu dadea din falci non stop. si de-asta eu il stimulam si acum o fac, adika ii masam calcaiul si omoplatul si-l tineam treaz de la inceput pana la final. ia incearca asa: pune-l la san, bine, adika sa prinda bine mameleonul, si cu mana libera sau daca nu chemi ajutoare, ii masezi calcaiul si acolo in spatlee manutei, sub omoplat. dar continuu, adika nu-i da ragaz. si poti sa-l ciupesti de obrajor, sa-i mai dai cu putina apa pe fatza. si il tii asa pana nu mai poate si lasa singur tzatza. atunci il ragai, ca deh, are aer si abia atunci il muti la celalat. s-ar putea sa nu mai vrea sau sa continue.
sper sa iti reuseasca, caci eu dupa fazele astea cu suptul la infinit mai aveam putin si innebuneam caci el devenea mai activ, adormea mai greu, si statea cu tzatza in gura de nu mai puteam. si acum nu e pe departe dar am facut progrese...
Vasari spune:
Roxana, pai tati o sa va verifice bine la inceput! Daca totul e in regula mergem la plimbare. :) Cred ca e destul sa fie pampersii curatei si stomacelul plin.
Laura10, dmtr_anca, v-am trecut in listuta.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by adinag
o scurta intrebare: am pompat prima data, Floris are 2s si 3z. Dintr-un san /ca numai unul am facut) mi-au iesit 50ml, la prima inercare. E putin - mult???
Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Atat scot si eu . Per total cam 90- 100 ml la un muls pe sanul plin.
Eu sunt ofticata ca bebe are inca scaune apoase, l-am trecut pe Humana HN si 10 ml de smecta iar eu ma mulg.Daca mai dureaza mult chestia asta cred ca pierd laptele , deja parca se umplu mai greu sanii. Offf.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
A adormit cacacita. voi ii mai schimbati in cazul asta sau ii lasati sa doarma?
Daca nu are pielicica sensibila si kk/pisu acid si nai ales daca n-o deranjeaza o poti schimba cand se trezeste.De ce nu?!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
RGE spune:
VASARI..ok am retinut..cand ai zis ca verifica tati pampersul m-am speriat
..sa va zic ce am facut..din gelozie pe sotul meu care face baie mereu cu fi'miu am profitat de faptul ca el nu a ajuns acasa asa ca m-am hotarat sa fac si eu prima baica cu bebe al meu ..care a profitat la maximum de mine si pe mine m-au dat lacrimile de senzatiile pe care le-am avut cu el in baie ....bineanteles ca m-a mirosit si a si stat putin la san in cada de ce nu?..apoi a ras ca un nebun..s-a lipit de pielea mea si a adormit la mine pe burtica in cada ....nu va mai spun ce zambete tragea in somn si ce ofta ca mi-a rupt inima ..am realizat ce a insemnat burtica mea pt el si ce aiurea s-a simtit cand a iesit.
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
RGE spune:
.mamici de bb 2 e normal ce simt sau am luat-o razna??...o sa raman toata viata socata de ce am facut?..inca ma uit la copil si nu pot sa cred ca este al meu...nu-mi revin deloc din contra...il iubesc enorm..e viata mea..cred ca omor pe cel care ii face vreun rau
------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"
poze
"Doamne ajuta-ne!!"
Ank83 spune:
Eu la inceput,cand avea Raul 2 saptamani scoteam cam 100 ml pe san.Aveam la lapte de curgea prin tricou ca la robinet.Imi vine sa urlu cand ma gandesc ca l-am pierdut.Dar eu data viitoare il voi scoate cu pompa de la inceput, am o prietena care acum cand copilul are 4 luni scoate 1700 ml pe zi si asta numai si numai cu pompa de la inceput pana acum.Tot asa nu avea sfarcuri... ce bine era daca o ascultam de la inceput si imi luam pompa de la avent de atunci...si nu il lasam pe fiu-meu sa se chinuie.Asta e daca instalatia nu e cum trebuie, acum am obosit sa ma mai lupt sa aduc laptele inapoi, are Raul deja 12 saptamanai si nu stiu ce mai astept ,cand o sa il aduc inapoi???, Cand va avea un an??Sunt cu constiinta impacata ca am facut tot ce am putut sa fie cat mai mult timp si laptic de la mine.Acum am invatat din greselile proprii si data viitoare voi sti ce si cum sa fac
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
Eu toata ziua ii tot zic lui fiu-meu ca "Nu isi imagina mami ca va avea un puiut asa frumos" simt ca mi se opreste respiratia de fiecare data cand rade la mine.Am ajuns sa nu ma mai intereseze de ce imi lipseste mie sau in casa ....doar sa aiba el tot ce ii trebuie si sa ii fie lui bine
Ank Raul 17.10.2007
Ank83 spune:
aloo..... nu ma baga nimeni in seama???nu mai e nimeni pe aici??
ce se mai aude de echipa de fotbal Pussi ??
Ne promitea pussi marea cu sarea pe aici cand eram gravide....acum cred ca ii tine doar pentru ea
Ank Raul 17.10.2007
adra_bell spune:
Eu sunt, cu fata in brate. Da' nu ma bag la fotbalisti, niste rugbisti n-aveti?
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)