silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
inaioana spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
la cf2?
eu n.am vazut treaba asta....da eu acolo l.am nascut pe puiul meu.
memoriiiiiiiiiiiies....sweet memories.......
oana,mami de IANI mic si scump 17.07.2007
Oana, si eu l-am nascut pe Serghei tot la CF2, cu Nayel. Probabil ca este vorba despre o alta aripa a spitalului, unde am fost noi este numai maternitate si ai vazut ca e destul de separata de restul. (Era sa lesin cand am fost la micro prin cotloanele alea)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
inaioana spune:
XIO, stii cum e...never say never!
oanabbb spune:
eu cu dr gherasie.ce vremuri........
uite eu am nascut prin cezariana dar vb ta...a fost fix ca la spa.
si apropo de operatii estetice...nu speram ca cezariana mea sa arate atat de bine!!!!
oanabbb spune:
da sa nu ne abatem de la subiect...
ca despre puii nostrii am povesti o viata!!!!!!!!!!
inaioana spune:
Oana, cicatricile sunt parte din subiect!
Este foarte important ca dupa vreo luna de la operatie sa dam preventiv cu o crema speciala (ex. Cimeosil) ca sa prevenim cheloidul (mai ales pentru cine are predispozitie - eu am) si orice fel de cicatrizare aiurea.
De asemenea, am citit pe mai multe forumuri de afara ca untul pur de shea este foarte bun pentru cicatrizare, elasticizare si antiinflamator. La mine intradevar a actionat excelent, il recomand calduros. (Si toate fetele carora l-am recomandat au fost foarte incantate.) Se gaseste la L'Occitane. Inca nu m-am apucat sa ma dau cu Cimeosil, cred ca de saptamana viitoare.
Cat despre slabit, e foarte important ca inainte de operatie sa fii cat de slaba poti, ideal ar fi sa fii mai slaba decat poti. Asta pentru ca ingrasarea dupa operatie este benefica, slabirea dimpotriva (hai sa zicem ca e interzisa!), ai risc mare de rippling si alte alea.
oanabbb spune:
translate rippling......please!
aaaaaaa...pai eu mai am de slabit 3 kg.si eram la cura pana sa aflu ca nu.mi mai face operatia acu,ca de atunci mananc de rup!
pai si daca mai survine o sarcina....si tre sa slabesc dupa...?????MEDICAMENTEEEEEEEEEEE!!!!
inaioana spune:
www.implantinfo.com/banda5/458stevens/index.html" target="_blank">Rippling adica ti se vede implantul. Mai ales sa cele umplute cu ser/silicon lichid, dar se poate vedea si la coeziv (desi mai rar, se vad marginile implantului)
www.implantinfo.com/plastic_surgeons/baxter/subject3/index.html" target="_blank">Double bubble adica intre implant si sanul natural se vede limita. Ori implantul a alunecat mai jos (poket prost executat)..ma rog, sunt mai multe motive. Asa a avut Laura Andresan, se vede putin in poza www.umbraonline.ro/monden100/Laura-Andresan-isi-va-schimba-silicoanele-in-direct" target="_blank">asta.
www.implantinfo.com/banda4/369shamoun/" target="_blank">Bottoming out adica implantul se lasa. Sfarcurile ajung intr-o pozitie nefireasca, mai sus decat trebuie, pentru ca sanul natural nu se lasa odata cu implantul.
Sunt multe de spus, acum sunt pe graba. Revin maine.
O seara frumoasa!
Qamar spune:
Ioana, multumim pentru informatii.
treaba cu slabitul/ingrasatul nu imi trecuse prin cap, desi e...oarecum logica; si eu mai am cateva kile in plus -INCA- vreo 4-5, dar sunt pe duca si alea....
despre pret- daca va spun cum am procedat eu, o sa spuneti ca sunt dusa eu m-am interesat de pret -aici si in alte surse- abia dupa ce am fost hotarata 99.99% ca vreau operatia si unde, in ce clinica; pentru ca, desi diferentele vad ca sunt si de 2ooo EUR aproape, parca nici nu mai conteaza banii astia in plus cand sti ca, totusi, mergi pe o "mana buna"
si nu as vrea sa fac pasul asta daca as sti ca nu am banii pentru cea mai buna interventie cu cel -care mi se pare mie cel mai- bun medic...
si eu am nascut la CF2, cu Gherasie prin cez si cicatricea arata ok, ceea ce ma face sa sper ca si cicatricile de la implanturi vor fi ok;
revin, duty calls.....
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
Laura T spune:
Imi pare rau ca ati ajuns sa va certati :(
Dar ca sa mai pun si eu sare pe rana vin sa va zic: sunt o alta "fana" a dr Stan, am aproape 3 luni de la operatie si va confirm inca o data ca, intr-adevar, nu exista durere la acest dr. Incredibil, dar adevarat! Nu stiu cum ar putea fi forma aia de sani mai faina decat cea data de Stan, chiar as fi curioasa sa vad poze ale fetelor operate de dr Bratu (despre care zicea Oana ca face cei mai faini sani...nu ma trimiteti la pozele de pe site ca nu sunt intotdeauna cele mai elocvente...)...Va pot spune ca sunt multumita 100% de rezultat, m-am interesat si informat si eu destul inainte (recunosc, Inaioana m-a intrecut ) si desi cochetam cu ideea de vreo 4 ani, nu ma puteam hotari, adica aveam o oaresce retinere, dar din momentul in care mi-am dat seama ca pot ajunge pacienta dr Stan mi-au trecut toate temerile. Nu neg ca or mai fi si altii buni, nu neg ca pot iesi bine si din mana altui dr, dar mie NUMAI asta mi-a inspirat increderea necesara luarii unei astfel de decizii...
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
livia spune:
quote:
Originally posted by XIO
Mai , Bratu este un om extraordinar care face si operatii gratis pt. cei care chiar au nevoie.
Din cate stiu eu se invarteau undeva in jur de 1800-2000 cu cele mai ieftine proteze. Intreb si iti spun sigur maine.
Livia , nu vad ce reevanta are faptul ca am sau nu ilicon din moment ce am intrat aici ca as vad experientele fetelor si sa dau sfaturi despre numele pe care le cunosc.
Mi se pare mai ridicator de spranceana sa citesc pe aici ca precis vreau sa-mi pun silicoane , ca altfel inseamna ca nu vreau sa arat ai bine , ca precis cochetez cu gandul samd.
Stiu ca ai scris 'la modul general" , dar tinand cont de faptul ca doar 2 pers. (parca) am mentionat ca nu vrem , e .. altceva
Trebuie sa vrea toate lucrurile despre care este vorba in posturi? Ca asa , ma intreb si ce caut pe DC , ca doar n-am copii si nici nu-mi trebe.
Si sincer , nu vad unde a scris cineva ceva care sa descurajeze pers. care vor sa-si puna sau si-au pus implanturi.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
scumpa ,de ce strici un sfat bun? mai citeste odata te roooog ce am scris...
"PS.AM SCRIS ASTA NU REFERITOR LA CINEVA ANUME...ESTE CEVA GENERAL!!!Repet:cele contra cand vad subiectul sa se abtina si sa nu intre...e mai bine! Daca intra inseamna ca,in mintea lor,intr-un locsor ascuns cocheteaza totusi cu ideea sau au informatii sigure utile...!!! " Din cate am vazut/citit, tu faci parte din categoria subliniata,nu?Atunci de ce te superi ca am scris asa???
Am scris la inceput de subiect ca sa descurajez eventuale "atacuri" (viitoare) si sa nu "dispara" fetele care au ceva folositor de spus din cauza unor replici aiurea...!!!
Hai sa nu ne certam ca nu avem de ce!!! Poate nu ai avut timp sa citesti tot sau nu m-am exprimat eu bine...dar nu am facut referire la nimeni! Stii cum se spune:persoanele de fata se excud,deci?! Uite iti dau un pup ca sa vezi ca nu am facut referire la tine si nici la cealalta fata!
ps:nu inteleg de ce facerea de bine intotdeauna e perceputa altfel!!!
- altceva...pe forumul despre copii nu se discuta NUMAI despre copii(sau ma insel?)